Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Е па сега, јебига, живот.i sto ako posle nekoe vreme me ostave ke taguvam nikako ne ide
А кој гарантира па ти дека нема да го оставиш, дека ти нема да престанеш да го сакаш?
Да си го земе тоа што му припаѓа, сериозно?Плус нема што ти да даваш ..он треба да си го земе тоа што му припаѓа, ако го заслужил. Али за 8 месеци .... хмммммм.
.
СЕРИОЗНО го употреби терминов?
Вагината нејзина сигурно не припаѓа нему. А и ништо останато.
Сексот треба да биде на задоволство и желба на двете страни. Никој тука ништо не дава или зема.
Никој не е нечија сопственост. Сите сме свои, а по желба и процена, понекогаш сме свои заедно со некој друг.
Да си го земел тоа што му припаѓа бе, следно да ја удри со камен по глава и да ја однесе со себе во пештерата...
Правилно е тоа што ти мислиш дека е правилно.A dali mislite deka e pravilno nevina vo brak ili t
Секој треба да си прави сопствени избори.
Сепак, многу е важно во една врска да сте компатибилни на сите нивоа, па и тоа.
Сексот не е најважен, но е битна компонента, да видиш дали си одговарате и на тоа ниво.
Но, нема ништо лошо ако некој се реши на таа варијатна.
Искрено мислам дека си трол, ама не е битно, јас ќе си кажам.da, sekako barem kje znam deka so toj sto sekogas kje bide moj kje go napravam toj cin a vaka rizik mi e
Не можеш да знаеш дали некој секогаш ќе биде твој. Второ, тој не е твој. Тој е свој. Тој не е твоја сопственост, ниту ти негова.
Ризик имаш за се во животот.
Пак ќе ти кажам, после сексот, можеби ти после некое време ќе сакаш да раскинеш... Ќе останеш во несреќна врска само затоа што си имала со него секс?
Битно е во моментот да сакаш да бидеш со него, да имаш емоции и да го сакаш. А и некако не ми се верува дека некој оди со некого 8 месеци само за да добие секс, да сакал до сега сто пати ќе те уценел да имате секс и ако си го одбила ќе ти раскинел. Тоа е врска каде машкото сака само секс, вака... не ми се верува.
На крај па, ќе го изгубиш само заради нерационален страв.