Секс школо

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
i sto ako posle nekoe vreme me ostave :D ke taguvam nikako ne ide
Е па сега, јебига, живот.
А кој гарантира па ти дека нема да го оставиш, дека ти нема да престанеш да го сакаш?
Плус нема што ти да даваш ..он треба да си го земе тоа што му припаѓа, ако го заслужил. Али за 8 месеци .... хмммммм.
.
Да си го земе тоа што му припаѓа, сериозно?
СЕРИОЗНО го употреби терминов?
Вагината нејзина сигурно не припаѓа нему. А и ништо останато.
Сексот треба да биде на задоволство и желба на двете страни. Никој тука ништо не дава или зема.
Никој не е нечија сопственост. Сите сме свои, а по желба и процена, понекогаш сме свои заедно со некој друг.
Да си го земел тоа што му припаѓа бе, следно да ја удри со камен по глава и да ја однесе со себе во пештерата...
A dali mislite deka e pravilno nevina vo brak ili t
Правилно е тоа што ти мислиш дека е правилно.
Секој треба да си прави сопствени избори.
Сепак, многу е важно во една врска да сте компатибилни на сите нивоа, па и тоа.
Сексот не е најважен, но е битна компонента, да видиш дали си одговарате и на тоа ниво.
Но, нема ништо лошо ако некој се реши на таа варијатна.

da, sekako barem kje znam deka so toj sto sekogas kje bide moj kje go napravam toj cin a vaka rizik mi e
Искрено мислам дека си трол, ама не е битно, јас ќе си кажам.
Не можеш да знаеш дали некој секогаш ќе биде твој. Второ, тој не е твој. Тој е свој. Тој не е твоја сопственост, ниту ти негова.
Ризик имаш за се во животот.
Пак ќе ти кажам, после сексот, можеби ти после некое време ќе сакаш да раскинеш... Ќе останеш во несреќна врска само затоа што си имала со него секс?
Битно е во моментот да сакаш да бидеш со него, да имаш емоции и да го сакаш. А и некако не ми се верува дека некој оди со некого 8 месеци само за да добие секс, да сакал до сега сто пати ќе те уценел да имате секс и ако си го одбила ќе ти раскинел. Тоа е врска каде машкото сака само секс, вака... не ми се верува.
На крај па, ќе го изгубиш само заради нерационален страв.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Е па сега, јебига, живот.
А кој гарантира па ти дека нема да го оставиш, дека ти нема да престанеш да го сакаш?

Да си го земе тоа што му припаѓа, сериозно?
СЕРИОЗНО го употреби терминов?
Вагината нејзина сигурно не припаѓа нему. А и ништо останато.
Сексот треба да биде на задоволство и желба на двете страни. Никој тука ништо не дава или зема.
Никој не е нечија сопственост. Сите сме свои, а по желба и процена, понекогаш сме свои заедно со некој друг.
Да си го земел тоа што му припаѓа бе, следно да ја удри со камен по глава и да ја однесе со себе во пештерата...
Крејзи не биди крејзи.. како можеше така да ме сфатиш буквалистички. Хахаха смешно ми е сеа као си го сфатила , глеам од твоја призма.
Па он треба да и ја земе невиноста де, не може она да му ја даде .. тоа е недобра интерпретација.
Машкото треба да го опушти женското а не тука да бара некој сурогат од дечкои на форумов.
Фала на филозофските мудри совети што ми ги даде, потполно се согласувам со тебе. :)))
И немој да ме сфатиш погрешно .. не сум пештерко.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Како што разбрав 16 год имаш и се плашиш да не те заебе. Девојко неможеш на толку години сериозни работи да тераш така да не се замарај дали ќе се земете за 10 години или не долг период е. Ако мислиш дека вреди терај луѓе се разведуваат од брак и тоа е тоа. Сум имал и јас таков случај итоа со повеќе па не се со мене повеќе, некои се мажија некои не. Сакам да кажам си продолжија со животот.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Jas imam 18 g vo vrska sme 8 meseci do sega ne sum imala seksualno iskustvo toj me terase nekolku pati no jas nemav hrabrost pa mu rekov deka se ke si dojde so vreme ama neznam kako da reagiram cuvstvuvavm malku strav neznam kako posle toa kje se cuvstvuvam mozemi kje bidam nekako guzna ili ke se nerviram ke mi bide sram ... neznam koe ke bide idealnoo vreme, mesto, ama tesko da se opustam za taa rabota
Не ми е јасно зашо на некои женски невиноста им е нешо свето. Лошо размислување, не се преродуваш у зрела возрасна жена после првиот секс ниту умира некој "божествен" дел во тебе. Ти се кине хименот ебате, глупиот мочан химен. И ќе ти биде убаво, hell, ако знае шо праи тој ќе ти биде преубаво. Па и да те остаи, не е ништо страшно. Ќе биде уште едно искуство, уште една лекција која ќе те подбутне напред како личност. И ќе го памтиш цел живот, секад ќе си има посебна фиока во твоето катче на спомени. Но ќе продолжиш. Ќе те бутне на земја, може и ќе урлаш од плачење и ќе го пцуеш прво него, па себеси, па двајцата, па таа што ти го земала местото. Ќе ти биде тапа, ама ќе продолжиш.
Ќе најдеш друг, подобар, можеби подобар во кревет, во муабет, во плесање салса, се заедно, сеедно. Можда овој ќе биде тој, можда наредниот.
Соживот е ствар на trial & error, многу малку луѓе "заглавуваат" со првиот. Фино е тоа, романтично е, слатко. High school sweethearts and all,
али не дозволувај слатко и фино да ти застанат на патот ако сакаш да заминеш, да продолжиш.

Врска е ствар шо се потпира на три стубови:

- емоционален
- интелектуален
- физички

Ниедна од овие не е побитна од другите, сите се еднакво битни и сите мора да бидат еднакво задоволени.
Ако нема физичка привлечност, ако не ти ги влажни гаќите,
ако кога ќе го видиш не добиваш силна желба да го hump-аш ондак ќе го бараш тоа во некој друг. И ќе го најдеш. А таквата шизма секогаш има горчлив расплет.
Ако не те задоволува интелектуално, ако си го немате муабетот, ако го сметаш за глуп, ако те смета за глупа, ако не сте способни да правите компромиси во поглед на различни ставови за различни работи и евентуално ќе ти прекурчи и ќе го мразиш ко ѓаол.
Ако не те исполнува емотивно, ако не можеш да го засакаш дури и кога на за тебе во женски клозет ќе скока на глава, дури и кога е највечи фраер у маало кој со поглед дели две минути исклучување само ќе се повредуваш себеси а потоа и него.

tl;dr пост, она што сакам да го кажам е

Gather ye rosebuds while ye may,
Old Time is still a-flying;
And this same flower that smiles today
Tomorrow will be dying.

The glorious lamp of heaven, the sun,
The higher he’s a-getting,
The sooner will his race be run,
And nearer he’s to setting.

That age is best which is the first,
When youth and blood are warmer;
But being spent, the worse, and worst
Times still succeed the former.

Then be not coy, but use your time,
And while ye may, go marry;
For having lost but once your prime,
You may forever tarry.

~ Robert Herrick
Или уште по tl;dr, ебете се додека сте млади.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
3 Прашања

Кога најрано се појавуваат симптоми на бременост? Дали е теоретски можно после 24 часа од односот да има женската болки во стомакот и тоа да е симптом заедно со малаксаност? Колкава е шансата за бременост ако девојката употребува контрацептивни таблети без каснење?

Фала

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
3 Прашања

Кога најрано се појавуваат симптоми на бременост? Дали е теоретски можно после 24 часа од односот да има женската болки во стомакот и тоа да е симптом заедно со малаксаност? Колкава е шансата за бременост ако девојката употребува контрацептивни таблети без каснење?

Фала
1. Кај секоја различно.
2. Не, чиста психологија е тоа :)
3. Речиси никаква, ако се придржува до правилата.

Не се секирај, не е трудна, али да спиете мирно нека направи тест, во аптека е 100 ден :)

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
1. Кај секоја различно.
2. Не, чиста психологија е тоа :)
3. Речиси никаква, ако се придржува до правилата.

Не се секирај, не е трудна, али да спиете мирно нека направи тест, во аптека е 100 ден :)
А не е прерано за тест? Уствари кога НАЈРАНО може со тест да се добие точен резултат а не лажно негативен?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А не е прерано за тест? Уствари кога НАЈРАНО може со тест да се добие точен резултат а не лажно негативен?
Зависи до осетливоста на тестот ама отприлика недела дена.

Пак ќе ти кажам, ако била редовна во земањето средства, нема што да се плашиш. Контрацепцијата ти го ремети телото удолж попреку :)

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Зависи до осетливоста на тестот ама отприлика недела дена.

Пак ќе ти кажам, ако била редовна во земањето средства, нема што да се плашиш. Контрацепцијата ти го ремети телото удолж попреку :)
фала ти многу :)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Не ми е јасно зашо на некои женски невиноста им е нешо свето. Лошо размислување, не се преродуваш у зрела возрасна жена после првиот секс ниту умира некој "божествен" дел во тебе. Ти се кине хименот ебате, глупиот мочан химен. И ќе ти биде убаво, hell, ако знае шо праи тој ќе ти биде преубаво. Па и да те остаи, не е ништо страшно. Ќе биде уште едно искуство, уште една лекција која ќе те подбутне напред како личност. И ќе го памтиш цел живот, секад ќе си има посебна фиока во твоето катче на спомени. Но ќе продолжиш. Ќе те бутне на земја, може и ќе урлаш од плачење и ќе го пцуеш прво него, па себеси, па двајцата, па таа што ти го земала местото. Ќе ти биде тапа, ама ќе продолжиш.
Ќе најдеш друг, подобар, можеби подобар во кревет, во муабет, во плесање салса, се заедно, сеедно. Можда овој ќе биде тој, можда наредниот.
Соживот е ствар на trial & error, многу малку луѓе "заглавуваат" со првиот. Фино е тоа, романтично е, слатко. High school sweethearts and all,
али не дозволувај слатко и фино да ти застанат на патот ако сакаш да заминеш, да продолжиш.

Врска е ствар шо се потпира на три стубови:

- емоционален
- интелектуален
- физички

Ниедна од овие не е побитна од другите, сите се еднакво битни и сите мора да бидат еднакво задоволени.
Ако нема физичка привлечност, ако не ти ги влажни гаќите,
ако кога ќе го видиш не добиваш силна желба да го hump-аш ондак ќе го бараш тоа во некој друг. И ќе го најдеш. А таквата шизма секогаш има горчлив расплет.
Ако не те задоволува интелектуално, ако си го немате муабетот, ако го сметаш за глуп, ако те смета за глупа, ако не сте способни да правите компромиси во поглед на различни ставови за различни работи и евентуално ќе ти прекурчи и ќе го мразиш ко ѓаол.
Ако не те исполнува емотивно, ако не можеш да го засакаш дури и кога на за тебе во женски клозет ќе скока на глава, дури и кога е највечи фраер у маало кој со поглед дели две минути исклучување само ќе се повредуваш себеси а потоа и него.

tl;dr пост, она што сакам да го кажам е

Gather ye rosebuds while ye may,
Old Time is still a-flying;
And this same flower that smiles today
Tomorrow will be dying.

The glorious lamp of heaven, the sun,
The higher he’s a-getting,
The sooner will his race be run,
And nearer he’s to setting.

That age is best which is the first,
When youth and blood are warmer;
But being spent, the worse, and worst
Times still succeed the former.

Then be not coy, but use your time,
And while ye may, go marry;
For having lost but once your prime,
You may forever tarry.

~ Robert Herrick
Или уште по tl;dr, ебете се додека сте млади.
Кога би бил женско би сфатил, не ни е ништо свето, ама не ни е ни сеедно ;)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Многу сте ми нејасни вие што исмевате девојка што на 20+ години е невина, а сметате дека се во ред девојчиња што на 15 години имаат сменето двоцифрен број на партнери.
Да, се сложувам, невиноста не е big deal, ниту е нешто свето, ама сепак е индивидуална ствар и ако некој решил да не стапи во сексуални односи уште во тинејџерските години, тоа е негово право и негов избор и истото не ја прави личноста ниту ненормална, ниту заостаната.
Секој со својот ум, секој со своите избори. Не знам зашто уопште се дискутира на ваква тема.

П

Пепси_

Гостин
Многу сте ми нејасни вие што исмевате девојка што на 20+ години е невина, а сметате дека се во ред девојчиња што на 15 години имаат сменето двоцифрен број на партнери.
Да, се сложувам, невиноста не е big deal, ниту е нешто свето, ама сепак е индивидуална ствар и ако некој решил да не стапи во сексуални односи уште во тинејџерските години, тоа е негово право и негов избор и истото не ја прави личноста ниту ненормална, ниту заостаната.
Секој со својот ум, секој со своите избори. Не знам зашто уопште се дискутира на ваква тема.
ич не е смешно,дури простачки делува кога на форум ќе прашаш дали да се изебе и дали ќе а оставел......

ми делува дека е уклучена од интернет кафе,а дома нема ништто од технологија.

Џ

ЏинЏер

Гостин
ич не е смешно,дури простачки делува кога на форум ќе прашаш дали да се изебе и дали ќе а оставел......

ми делува дека е уклучена од интернет кафе,а дома нема ништто од технологија.
A што и ако е така? Требало да се изебе со некој уште на 15 години само за на некој како тебе да не му делува простачки?

П

Пепси_

Гостин
A што и ако е така? Требало да се изебе со некој уште на 15 години само за на некој како тебе да не му делува простачки?
:icon_lol: требе да мисле со тиквата глупа ама очигледно ни тоа не го може покрај сексот.

Како вие на форумот штитениците ќе и објасните или гарантирате дали ќе а оставе или не ?

Џ

ЏинЏер

Гостин
:icon_lol: требе да мисле со тиквата глупа ама очигледно ни тоа не го може покрај сексот.

Како вие на форумот штитениците ќе и објасните или гарантирате дали ќе а оставе или не ?
На форумов многу поглупи прашања имало, па ете не дојде крајот на светот.
Се согласувам дека прашањето не е за на форум, ама тоа не значи дека треба како гладни хиени да ја растргнете девојката.
Али океј, како што реков, секој со својот ум. Да не забегуваме оф топик.

Kajgana Shop

На врв Bottom