Секс тајминг: навечер или преку ден :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Секое време е супер за секс, без разлика дали е вечер или дење ако го посакуваш тоа. Брзински утрински секс пред работа, долг секс полн со уживање навечер пред легнување, секс навечер кога си во некоја дискотека и се договараш со партнерот да тркнете до wc, утрински секс во купатило итн. :icon_lol: :je:
Во секое време од денот можеш да се опуштиш и да уживаш подеднакво ако ти оди умот на тоа:icon_lol:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Без разлика на тајминг. Секс евриуер, секс енитајм. Џ’ст секс!!! :music3:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
FortunE напиша:
Во секое време од денот можеш да се опуштиш и да уживаш подеднакво ако ти оди умот на тоа:icon_lol:
Мене еднаш на сред конференција ми отиде умот на секс со една дискутантка....:nesvest:
Ама кај нема шанса...сакам да кажам дека секое време е ОК ама не и секоја ситуација :nerv:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Jakov напиша:
Мене еднаш на сред конференција ми отиде умот на секс со една дискутантка....:nesvest:
Ама кај нема шанса...сакам да кажам дека секое време е ОК ама не и секоја ситуација :nerv:
А што се деси кога се штрекна? Надрвен беше? :kez: :pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Jakov напиша:
Ма муабетот ми беше ако ти оди умот кога има шанса и ситуација за тоа:icon_lol: Можам да кажам дека сега мене на работа ми оди умот (пример), па не можам. Муабетот ми беше за реализација доколку има реални шанси за секс.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
FortunE напиша:
Ма муабетот ми беше ако ти оди умот кога има шанса и ситуација за тоа:icon_lol: Можам да кажам дека сега мене на работа ми оди умот (пример), па не можам. Муабетот ми беше за реализација доколку има реални шанси за секс.
Welcome to the club
:place::place::cry:
Macedalien напиша:
А што се деси кога се штрекна? Надрвен беше? :kez: :pos:
Студеното шишенце Пелистерка неприметно го спуштив на едно место
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

vamPIRAT

Psychodoctor
Член од
21 февруари 2006
Мислења
100
Поени од реакции
4
Некако навикнат сум во затемнето место, со што фаворирам навечер меѓутоа не ми пречи многу и во светол амбиент особено тогаш кога концентрацијата на гонадотропни хормони е многу покачена во крвта, т.е. сексуалната надразнетост е толку нагласена што цел ден би се сексале.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
јас мислам дека све е едно е кога се има sex !!!!!!!!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Во било кое време е добро, ама навечер е посебно. :pipi:

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
vo bilo koe vreme, ali najubavo e navecer pred da si legnes i sabajle poslem budenje...

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Според мене по добро е навечер плус има поголема романтика

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
па сегаааааааа во секое време не ми е битен делот на денот

cd-krsac

Field Marshal
Член од
18 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
9
точно. периодот од денот не е битен,без разлика дали има дневна светлина или не,сабајле или пред легнување или меѓу време...

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Битно да е спонтано. До душа обично се случува преку ден да е спонтано, не секогаш има можност за секс и тогаш помалку очекувам да се случи нешто. А навечер па има време за цели ритуали :kesa:
:nesvest:

С

Сатори

Гостин
Колку само не се грижам и не приметувам кој дел од денот. :)
Навечер ми има некоја посебна магија зошто е доволно темно за јас да бидам доволно „слободна“, а наутро имам најмногу енергија да потрошам па е подив чинот, кога и да е, само да е добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom