најдобро е кога ке апстинирас5-6 дена па ке имаш супер оргазам extended а инаку нема некое правило..(само да не биде недолично)секс-имаш потреба,партнер,место-супер
Преферирам секс навечер или во мугрите, некако ми пречи ако премногу се присутни звуците на денот. Станува збор можеби за стереотип, ама, едноставно сум го усвоила, најверојатно поради тоа што ми соодветствува на светогледот. П.С Ова не значи дека би пропуштила добра дневна прилика
neznam zosto ama od sekogas povke sum ja sakala nokta , opsto vo zivotov pa ke kazam i deka poubavo se custvuvam noke .Spored literaturnite kriticari , nokta e vreme koga se otkrivame samite na sebe , temninata asocira na intima i nesto posebno
Кога имаме време тогаш. Ако сме со смените попладне, насабајле си завршуваме работа.
Па со убаво да ни тера денот.
Се зависи, ама битно е да го има сексот, времето и не е баш.
Dobar sex u sekoe vreme e dobar,mene licno ne deka poveke go sakam denskiot sex nego poveke me vozbuduva dnevna svetlina,golo zensko telo se gledaat site detaji !
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.