Секс тајминг: навечер или преку ден :)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Да не знае некој дали и каде има ваков часовник да се продава во Скопје?

Во секое време сум спремен за акција, на секое место, во секое време, некогаш ми е убаво во затемнета некогаш во осветлена просторија, некогаш сакам на отворено некогаш сакам во кола, некогаш сакам во вц на машина за перење, некогаш во кујна на садопер. Од сабајле исто така ми се допаѓа, тогаш сум полн со енергија, а и знаете како старите викаат: -По утрото денот се познава.
Немам точно определен тајминг, зависи од моментот и расположението, ама најчесто ми одговара времето и добро сум расположен.

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Претежно е навечер, ама можам да го издвојам утринскиот секс како најдобар :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Хмм па се разбира ноќе имаш време за се тука спаѓаа предигри водење љубов едноставно уживанција до бесвест :love:...а преку денот да исто сакам ама е онака по дивооо страственоо авантуристички

F

FARANG

Гостин
koga ke stanam od spienje pod uslov da ne se brzam nekade... 10 sabajle za vikend mmmmmmmmm

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Преку ден човек повеќе има сила, особено претпладне, па и попладне, но навечер човек е уморен, особено ако имал исцрпувачки работен ден ........... :)

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
koga mi dade togas sreken sam vo bilo koe vreme

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.626
Поени од реакции
31.488
,,,,,,,nema tajming ,,,toa samoto udara vo glava ,,,,,samo prikladno mesto ,,,i ,,,,iiiiiiiii:icon_mrgr:

B

Black Guard

Гостин
,,,,,,,nema tajming ,,,toa samoto udara vo glava ,,,,,samo prikladno mesto ,,,i ,,,,iiiiiiiii:icon_mrgr:

Абе заклучи собата кажи им на твоите настрана и уживај-нема тропање врати,замарање и остали проблеми,а пак кај дедо ми...да не зборам:cenzura:

Инаку информативно наутро е најдобро и оргазмот поинтензивен-не заборавајте за време на спиење се лачи тестостерон па на сабајле ние машките се будиме со дигнат пенис кој плаче за пичка...и кога е до тебе...се знае што се прави...дур потоа цигарче и кафе.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.626
Поени од реакции
31.488
Абе заклучи собата кажи им на твоите настрана и уживај-нема тропање врати,замарање и остали проблеми,а пак кај дедо ми...да не зборам:cenzura:

Инаку информативно наутро е најдобро и оргазмот поинтензивен-не заборавајте за време на спиење се лачи тестостерон па на сабајле ние машките се будиме со дигнат пенис кој плаче за пичка...и кога е до тебе...се знае што се прави...дур потоа цигарче и кафе.
,,,,,,,a se toa shto kazhuvash tochno ,,,zornjak ,,ama pak ke recham,,,a sexanje nema ,,,tajming,,,,,
,,a za drugoto ,,,toa vratata,,,,:pos::pos::pos::pos:,,,na kogo da kazham ,,,na sin mi ,,,aj toa tuku na ,,snajkata,,,,:pos::pos::ROFLMAO:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ebaate zeskoto vreme covek na raat nemoze da se isexsa .....

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Не пребирам. Кога ми се сака тогаш, ама навечер е поубава атмосферата. На желбата за секс не ми влијае.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Најубаво е летно време кога децата се на одмор или кај баби и дедовци па слободно можете голи по дома да си шеате и да се креснете кога ќе ви текне.

Член од
20 декември 2015
Мислења
122
Поени од реакции
40
Најубаво е летно време кога децата се на одмор или кај баби и дедовци па слободно можете голи по дома да си шеате и да се креснете кога ќе ви текне.
a dodeka dojde vreme decata da se tolku vozrasni za sami da odat na odmor?

Kajgana Shop

На врв Bottom