Секс тајминг: навечер или преку ден :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sekoe vreme e opogodno za seks, a ako ste so ljubeniot partner/ka, so zaednicki zelbi i porivi, najpogodno e sekoe vreme. Bez ogled.

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Paaa nemmi menja koe vreme k iam sex ... ali dosega najcesto sum imal sex navecer. A togaskoa sumimal sex preku den naj filing mi bilo sabajlecni pose spienje pod tush i dvacata mh mh mh mh

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Nautro od 4 do 7 mi e najdobro vreme za sex, potoa tus, i idenje na rabota i cel den okezena:kez:. A navecer nema sansi, umor,zelba za spienje i to:sekss:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шо ма три саата се .....?????
Нема шанси, ја две минути предигра (дур се соблечам), 8 минути секс, дваесет минути извињавање за краткоста. :eek:ftopic:

:wub: :icon_lol: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :kez: :kez:

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Garfield напиша:
Шо ма три саата се .....?????
Нема шанси, ја две минути предигра (дур се соблечам), 8 минути секс, дваесет минути извињавање за краткоста. :eek:ftopic:

:wub: :icon_lol: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :sekss: :kez: :kez:

Ova i za navecer i za utro vazi?
:icon_lol: :icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ќе дојдеш набргу и ќе видиш. Башка трука нема да работиш и ќе бидеш одморна и за навечер и наутро, но, да не те уплашам, навечер знам да затерам, онака само наутро и доаѓа како јутроклец на брзински.

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Garfield напиша:
Ќе дојдеш набргу и ќе видиш. Башка трука нема да работиш и ќе бидеш одморна и за навечер и наутро, но, да не те уплашам, навечер знам да затерам, онака само наутро и доаѓа како јутроклец на брзински.
Siguren si deka mozes i naveceri nasabajle? Ustvari siguren si deka uopste mozes:lud: :lud:

Znaes sto vikaat Kuce sto lae ne kasa :je: :je:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Имаш право, не можам. Кога бев помлад можев и навечер и наутро, сега, вака, како постар можам само еднаш: Почнувам навечер, а завршувам наутро.
Ти?

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
any time of the day/night:)
некаде прочитав дека најдобро било сабјле, нешто во врска со хормоните бла,бла...сепак најубоо од 19 до 9 сабајле

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Утро, пладне, попладне, вечер, утро, пладне, попладне, вечер, и пак утро, пладне, попладне, вечер.......и до бесконечност секој миг од денот и ноќта е прекрасен со прекрасен партнер!!!

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Ја би секогаш „фрст тинг ин д морнинг”.
Ама рано станувам. Башка од кога ќе си измијам заби, не е исто чувството. Така да рано-на-сабајле е частење од невестата ми.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
mary_jane напиша:
any time of the day/night:)
некаде прочитав дека најдобро било сабјле, нешто во врска со хормоните бла,бла...сепак најубоо од 19 до 9 сабајле
Те ме, те ме! Тук сам, тук сам.

eYeCaNdY

Неодолив
Член од
27 јануари 2006
Мислења
68
Поени од реакции
1
Ако девојката знае да го извади максимумот од мене тогаш најмалку важно е дали е ден или ноќ, дали е кујна или спална или тераса, дали спиеме или сме будни, дали сака таа или јас или двајцата истовремено итн. Важна е страста:sekss:

Член од
18 јануари 2006
Мислења
176
Поени од реакции
0
Pa za mene najbolje vreme za vodenje ljubov e nasabajle, koga ke stanam od spienje !:kajg:

Kajgana Shop

На врв Bottom