Секс на првата вечер

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
особено ако сексот испадне крш (за да нема зборење по град)
Целата работа е за ова.
Мажите другиот ден сабајле, веќе почнуваат да трачарат и да му зборуваат на нивниот другар: „Абе брат, онаа ја легнав вчера, не е ништо посебно, курва е!“

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Целата работа е за ова.
Мажите другиот ден сабајле, веќе почнуваат да трачарат и да му зборуваат на нивниот другар: „Абе брат, онаа ја легнав вчера, не е ништо посебно, курва е!“
А вие? Демек не зборите? И зашто секогаш се генерализира

МАШКИТЕ ги знаеш сите? Не се сите исти.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223

Затоа што на една девојка не и` одговара да им кажува на другарките.
Бидејќи, и од нив произлегуваат тие зли муабети.

И како впрочем една девојка може да го избрука машкото?..
Да рече: „Еј оној вчера беше со мене, тапа е в кревет!“
Не и` одговара Точкест :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Затоа што на една девојка не и` одговара да им кажува на другарките.
Бидејќи, и од нив произлегуваат тие зли муабети.

И како впрочем една девојка може да го избрука машкото?..
Да рече: „Еј оној вчера беше со мене, тапа е в кревет!“
Не и` одговара Точкест :)
A зошто на машките би им било чест да бидат со така наречена од твоја страна КУРВА?
Да се фалам дека сум курвар? Не фала, боље ќе бидам клошар:smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Целата работа е за ова.
Тамарче бе, се зезав.
Ал добро, можда не сфаќам пошо јас сум дискретен во принцип и избегавам да зборувам а и да слушам прераскажувања од другари за нивните сексуални искуства, освен ако не станува збор за нешто спектакуларно :pipi:

Аман, голема разлика дали ќе падне дупенка на прва или на трета...Ќе го примиш, порано или покасно. Шо ќе ти гарантира дека после третиот или 33-от пат нема пак да слушаш муабети, дека ќе остане со тебе момчето, дека ќе те планира за озбилно?

Граници.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
A зошто на машките би им било чест да бидат со така наречена од твоја страна КУРВА?
Да се фалам дека сум курвар? Не фала, боље ќе бидам клошар:smir:
Па машките како тебе, што не сакаат да се фалат се малце..
Оние другите, кои сакаат да кажат колку се фаца и шема, веднаш ќе го рашират муабетот :)

Океј, во право беше за то дека не се сите машки исти
:kesa:

Тамарче бе, се зезав.
Ал добро, можда не сфаќам пошо јас сум дискретен во принцип и избегавам да зборувам а и да слушам прераскажувања од другари за нивните сексуални искуства, освен ако не станува збор за нешто спектакуларно :pipi:

Аман, голема разлика дали ќе падне дупенка на прва или на трета...Ќе го примиш, порано или покасно. Шо ќе ти гарантира дека после третиот или 33-от пат нема пак да слушаш муабети, дека ќе остане со тебе момчето, дека ќе те планира за озбилно?

Граници.
Па, нема гаранција.
Постои надеж и опција дека можеби малку му го имаш запознато карактерот.
Али, не е гаранција. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

А демек машките не генерализираат?:)

Него на темата...

Терминологијава е малце...:uvo: али ај ќе се снајдам. Вака сега, не ми “побарале“ од прва, уствари, мислам дека еднаш ми “побара“ еден тип од прва, ама суптилно :icon_lol: , ама нормално не “доби“ ништо. И секој нареден кој од прва ќе “побара“, нема да “добие“. Крај. Точка на дискусијата. Не би можела едноставно да се опуштам од прва, јас сум срамежлива претерано, а и според мене за да имам секс со некој треба да го познавам, треба да осеќам нешто за него, односно треба да имам врска. Е сега, за некој ќе бидам уназадена, за некој затворена, претерано конзервативна, ама ич не ме интересира тоа. Ако некој “побара“ и откога ќе види дека нема да “добие“, претпоставувам дека нормално ќе ме отпише. Ама ако. Немам проблем со отпишување. Ќе ме запише некој друг, кој нема да ми “бара“ од прва. Сум поконзервативна по природа и така ги гледам работите. А што другите прават, дали се “лесни“, “тешки“ не ме интересира. Јас си го гледам мојот и само мојот живот и не навлегувам со коментирање за туѓиот начин на живот. Секој со својот избор, јас мојот го кажав.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
А демек машките не генерализираат?:)

Него на темата...

Терминологијава е малце...:uvo: али ај ќе се снајдам.Вака сега,не ми “побарале“ од прва,уствари,мислам дека еднаш ми “побара“ еден тип,ама суптилно :)icon_lol:),ама нормално не “доби“ ништо.И секој нареден кој од прва ќе “побара“,нема да “добие“.Крај.Точка на дискусијата.Не би можела едноставно да се опуштам од прва,јас сум срамежлива претерано,а и според мене за да имам секс со некој треба да го познавам,треба да осеќам нешто за него,односно треба да имам врска.Е сега,за некој ќе бидам уназадена,за некој затворена, претерано конзервативна,ама ич не ме интересира тоа.Ако некој “побара“ и откога ќе види дека нема да “добие“,претпоставувам дека нормално ќе ме отпише.Ама ако.Немам проблем со отпишување.Ќе ме запише некој друг кој нема да ми “бара“ од прва.Сум поконзервативна по природа и така ги гледам работите.А што другите прават,дали се “лесни“,“тешки“ не ме интересира.Јас си го гледам мојот и само мојот живот и не навлегувам со коментирање за туѓиот начин на живот.Секој со својот избор,јас мојот го кажав.
Генерализирам само за возењето:)

Него на темата
Ај дај ми цигара

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Па, нема гаранција.
Постои надеж и опција дека можеби малку му го имаш запознато карактерот.
Али, не е гаранција. :)
Никаква гаранција не е. И кога ќе дојде момент да одлучиш дали ќе го "зграпчиш денот" помисли дека можеби таква прилика никогаш нема повторно да имаш. Исто, не заборавај дека "без ризик нема шизик". И дека "без старца нема ударца". Океј, за последново се зезав. :)

Ако делот на одбивање е дел од играта, зголемување на предизвикот, кревање на адреналинот - во ред. Ама, па дај нека не се прави конечната проценка на плеќи на стравот од ширење муабети! Јас за мене сум чул 100 муабети кои немаат врска. И ти за тебе, нели? Луѓето зборуваат, кога им е досаден личниот живот, те кудат кога имаш храброст да бидеш она што тие никогаш не можеле.

Big deal. Ти гледај си го својот ќеиф, во случаи кога не повредуваш некој кој го сакаш. А ако се сакаш себеси, добриот секс само ќе ја засили љубовта према себе која си си ја приуштила одејќи на прва :)

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47

тоа се обидувам јас да им кажам у првите постови

не се сите машки исти
тоа сте виделе 1-2 како се фалат и сеа сите исти сите покварени сите фалбаџии сите ова она

а 100% ова не ни го знаат женските
ова доага од филмови таму машките се фалат и сеа ајде сите исти се
и да не слушам веке вакви расправии машки вакви онакви
кога ке би упознаеш сите тогаш имаш право да кажеш

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
тоа се обидувам јас да им кажам у првите постови

не се сите машки исти
тоа сте виделе 1-2 како се фалат и сеа сите исти сите покварени сите фалбаџии сите ова она

а 100% ова не ни го знаат женските
ова доага од филмови таму машките се фалат и сеа ајде сите исти се
и да не слушам веке вакви расправии машки вакви онакви
кога ке би упознаеш сите тогаш имаш право да кажеш
А бе ајдеее... во ред е, разбирам и јас сметам дека генерализирањето е лошо и ретко го употребувам, ама шо праиме што голем дел од машките зборите и генерализирате дека сите женски се исти?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Никогаш од прва... Одсекогаш го сметав сексот за да падне со некоја треба прво да ја познавам многу добро. Можеби некој (некоја:)) ќе рече дека сум толку уназаден што не сум сакал да дадам од прва но... не ме прифатила тој кој сум, таа не ме заслужува тогаш. А верувам дека не се сите да бараат и даваат одма, така да... И никогаш нема да ми падне на памет да имам секс со некоја од прва...

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Никогаш од прва... Одсекогаш го сметав сексот за да падне со некоја треба прво да ја познавам многу добро. Можеби некој (некоја:)) ќе рече дека сум толку уназаден што не сум сакал да дадам од прва но... не ме прифатила тој кој сум, таа не ме заслужува тогаш. А верувам дека не се сите да бараат и даваат одма, така да... И никогаш нема да ми падне на памет да имам секс со некоја од прва...
^:pos:, сине пробај, нема да зажалиш =)
btw: јас сум дроља тешка, давам од прва :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom