А демек машките не генерализираат?
Него на темата...
Терминологијава е малце...:uvo: али ај ќе се снајдам.Вака сега,не ми “побарале“ од прва,уствари,мислам дека еднаш ми “побара“ еден тип,ама суптилно
icon_lol
,ама нормално не “доби“ ништо.И секој нареден кој од прва ќе “побара“,нема да “добие“.Крај.Точка на дискусијата.Не би можела едноставно да се опуштам од прва,јас сум срамежлива претерано,а и според мене за да имам секс со некој треба да го познавам,треба да осеќам нешто за него,односно треба да имам врска.Е сега,за некој ќе бидам уназадена,за некој затворена, претерано конзервативна,ама ич не ме интересира тоа.Ако некој “побара“ и откога ќе види дека нема да “добие“,претпоставувам дека нормално ќе ме отпише.Ама ако.Немам проблем со отпишување.Ќе ме запише некој друг кој нема да ми “бара“ од прва.Сум поконзервативна по природа и така ги гледам работите.А што другите прават,дали се “лесни“,“тешки“ не ме интересира.Јас си го гледам мојот и само мојот живот и не навлегувам со коментирање за туѓиот начин на живот.Секој со својот избор,јас мојот го кажав.