Секс - колку пати?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Neam osum be, cetiri, ali sme stigale do osum pati dnevno!
Mnogu retko osum pati! I ja sum dusa be!
добро и така е изводливо, 4 на двапути ја проаѓаш секоја и ете.
неможе сепак една двапути друга само еднаш да ја задоволиш, дискриминатор еден :tv:

right on sex machine ! :vozbud:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.904
Поени од реакции
12.456
Битно јасна е работава, колку пати али не со една...Гарфилде блазесити, фата је фата ал двапут је двапут...треба во проценти или реален показател?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Седум пати на ден, нема промашај.
И за време на циклусот, малце крв не е на одмет. Само сеа ме плаши пошто вагина ми стана секојдневна појава да не престане да ми се дига за некое време?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Имате многу теми за сексуалниот живот, каде меѓу другото има и теми а оваа тематика, така што барајте поубаво нареден пат пред да отворите тема! :smir:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Седум пати на ден, нема промашај.
И за време на циклусот, малце крв не е на одмет. Само сеа ме плаши пошто вагина ми стана секојдневна појава да не престане да ми се дига за некое време?
хахах нишо чудно.. пу пу недај боже да не почнеш у рикверц да одиш.. намали од 7 на 6 барем :) хаха ѕвер бе...
П.С да не сум оф топик..
колку даде господ толку т.е не господ.. колку даде девојката толку.. 2 3 5 0 ... зависи од расположење пред се :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Прашањево ме фрустрира. Извинете за расипување на просекот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Битно јасна е работава, колку пати али не со една...Гарфилде блазесити, фата је фата ал двапут је двапут...треба во проценти или реален показател?
Зависи дали сакаш да напишеш неделно,месечно или годишно :icon_lol:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.904
Поени од реакции
12.456
Зависи дали сакаш да напишеш неделно,месечно или годишно :icon_lol:
Према лани истиот период индексот ххх (тоа ти е трипл икс) кога струјата беше поефтина, потопло дома...сега ладно треба греење,...кого ја у ствари мафтам...да не праам статистика, поголема статистика и лага :)

Што вели онаа -еднаш месечно, овој месец поретко :)

Член од
12 февруари 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pa zavisi od situacija, mesto i mnogu drugi raboti. Vo normalni uslovi 5 do 9 pati nedelno, a vo nenormalni 3 do 5 pati na den(zaedno na odmor) :sekss:. :wink:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Работам според Јулианскиот календар, пред пости и по пости. За време на пости само гледам... на ТВ

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
колку пати практикувате секс- дневно/неделно.Би сакал да направам споредба со друг/ друга, и да ви го слушнам вашето мислење на оваа тема
поздрав!:toe:
Четири месеци не сум имала секс - ниту мастурбирање ни бутур

Kajgana Shop

На врв Bottom