Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Па чим не е за деца, одлогирај се.Лелееееее..кај имало педери овде па уште и лезбејќи
Треба и форумиве да се забранат за деца
Па чим не е за деца, одлогирај се.Лелееееее..кај имало педери овде па уште и лезбејќи
уште света вода да испрскам на форумов[DOUBLEPOST=1470068680][/DOUBLEPOST]Да, затоа што педерлукот и лезбејството се за деца. Пази си ги децата.
Кај виде дете ти бе ППППа чим не е за деца, одлогирај се.
Af AF!уште света вода да испрскам на форумов
Госпоѓо, ако планираш на секоја тема да лечиш фрустрации ќе се карамеЛелееееее..кај имало педери овде па уште и лезбејќи
Мерак твој е само по мене да викаШ не сум фрустрирана, само се заебавам како и сите други овде привилегирани од тебеГоспоѓо, ако планираш на секоја тема да лечиш фрустрации ќе се караме
http://off.net.mk/zhivot-i-zabava/ljubov-i-seks/ako-shvegjani-nemaat-seks-koj-treba-da-imaИстополов брак во Македонија сеуште не е дозволен, а еве јавно ќе признаам тука пред сите, девојка ми е Албанка(не е од Пустец). Шведска ми го овозможува тој брак, ама не сакам државни институции.
Признавам имам малку и мерак ама сепак... не е згодно на секое со пинг-понг коментарчиња од по 1 денарМерак твој е само по мене да викаШ не сум фрустрирана, само се заебавам како и сите други овде привилегирани од тебе
Сиромаштија душичко, што да правамПризнавам имам малку и мерак ама сепак... не е згодно на секое со пинг-понг коментарчиња од по 1 денар
Eee i ti pa sakas da ja karash. Vidi ja kakva je Lepa Lina sa crvenom kosicom.Госпоѓо, ако планираш на секоја тема да лечиш фрустрации ќе се караме
Не си за жалење ајде... едно сте со властаСиромаштија душичко, што да правам
Знаев дека срце твое јуначко нема да издржи а да не се вклучи во дискусијаваEee i ti pa sakas da ja karash. Vidi ja kakva je Lepa Lina sa crvenom kosicom.
знаев дека си срцка..јупиииииа кога ке иде отворенаНе си за жалење ајде... едно сте со власта
Знаев дека срце твое јуначко нема да издржи а да не се вклучи во дискусијава
Ама дај да ги остајме луѓево нека си дебатираат, ќе отворам посебна тема Чашитлама, и таму ќе мојме да се испуцаваме.
За со Албанците и јас сум апсолутно против, истото важи и за со турци и торбеши, но ако гледаме по тоа со кој сме биле во војна тогаш не треба да имаме ништо ни со Бугари, Германци, Срби и да не набројувам бидејќи ќе треба пола планета да се нареди ако свртиш на фамозните корени од Ацета. Еве на пример прадедо ми е стрелан од страна на Бугарска војска, јас од една почит кон него и повеќе кон дедо ми не извадов бугарски пасош со оглед на тоа што поради нив овој израснал како сирак и се мачел цел живот, автоматски би требало да не сакам ниту брак со бугарка ниту било што (во овој случај имаш народ што е од иста религиозна определба со македонците).Оваа Агда кога ќе ја видам како сере на форумов за нас, значи еј... абе седи си таму во Шведска, живеј си во некој Дизни свет и не ми продавај муда за бубрези жити мајка. Македонците и македонките се женат/мажат со секакви нации низ светов... колку примери има кога наши момчиња и девојчиња се мажат со хрвати, чеси, полјаци, руси, германци, американци, англичани, па има примери и со грци и бугари, колку и да не ни се свиѓа нас тоа, ете има и такви бракови.
Рачната кочница тука во земјава е ставена само со албанците... значи многу, МНОГУ тешко е некој да ти одобри таков брак. Побогу до пред 15 години имавме војна, гинеа наши дечиња, цели семејства се иселени од своите родни краишта, пред тоа Балистите жигосувале низ западна Македонија, пред тоа во турско време биле десна рака на османлиите и не биле ништо подобри во своите намери. И сега ќе ти дојде некоја утепана од Шведска да ти соли памет, демек еве ние сме глупавите, затуцаните и дивите, додека таа е од ГоЉамото добро утро, знае се и сешто. Кур мој знае, нека седи таму и нека ќути... најглупо е кога некој одозгора ќе ти кажува што-како што чини, што не чини. Која си бе ти, која си? Господ за мадиња да не си го фатила таму, па солиш муда овде?
Јас живеам во таква населба кадешто албанци се мнозинство... жените од дома не ги пуштаат, деца само гледаат, вака ако ги сретнеш по улица, биди среќен едно "здраво" ако ти кажат. За живот се тера некако, сме помагале, ни помагале, има некаков соживот ама сеуште е далеку од тоа за брак и такви слични ствари. Остајте Агда што вика, таа може да се чука во гради и да се прави незнам што, али еве јас зборам од лично искуство, бракови меѓу македонци и албанки и обратно не се можни во државава... освен се разбира ако не сакаш да завршиш два метра под земја, тогаш слободно чукај се со кого сакаш