Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Лелееееее..кај имало педери овде па уште и лезбејќи:facepalm:
Треба и форумиве да се забранат за деца :(
Госпоѓо, ако планираш на секоја тема да лечиш фрустрации ќе се караме :sakasuste:

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Госпоѓо, ако планираш на секоја тема да лечиш фрустрации ќе се караме :sakasuste:
Мерак твој е само по мене да викаШ:D не сум фрустрирана, само се заебавам како и сите други овде привилегирани од тебе:D

B

Bafra

Гостин
Истополов брак во Македонија сеуште не е дозволен, а еве јавно ќе признаам тука пред сите, девојка ми е Албанка(не е од Пустец). Шведска ми го овозможува тој брак, ама не сакам државни институции. :(
http://off.net.mk/zhivot-i-zabava/ljubov-i-seks/ako-shvegjani-nemaat-seks-koj-treba-da-ima

Ах таа фантастична/фамозна Шведска.
Се имаат, само нормален секс немаат :P

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Мерак твој е само по мене да викаШ:D не сум фрустрирана, само се заебавам како и сите други овде привилегирани од тебе:D
Признавам имам малку и мерак ама сепак... не е згодно на секое со пинг-понг коментарчиња од по 1 денар :toe:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Сиромаштија душичко, што да правам:(
Не си за жалење ајде... едно сте со власта ;)

Eee i ti pa sakas da ja karash. Vidi ja kakva je Lepa Lina sa crvenom kosicom. ;)
Знаев дека срце твое јуначко нема да издржи а да не се вклучи во дискусијава :icon_mrgr:

Ама дај да ги остајме луѓево нека си дебатираат, ќе отворам посебна тема Чашитлама, и таму ќе мојме да се испуцаваме.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Абе од толку златни деца македонци, со цигани и Албанци да се ебат девојчињава.......несватливо. Па уште кога ќе чуеш имале дозвола од родителите :tapp:
Јас да прашам какви се тие родители, и какви се тие нивни деца!?
Еве не мора повеќе, да застанат во куп Албанци и да слушаат разговор.......не мора никој да им преведува.
Се работи за ментални склопови, они кога се меѓу нас глумат дека се како нас од некоја чудна потреба да им се даде признание дека се како нас, остај ги на страна и како да си сведок на разговор во некое племе 5000 BC. Колку и да звучи глупо и незнам како ние со нив делиме само надворешен изглед....ништо повеќе што би не дефинирало како свесни битија а има тука многу што плус.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Не си за жалење ајде... едно сте со власта ;)

Знаев дека срце твое јуначко нема да издржи а да не се вклучи во дискусијава :icon_mrgr:

Ама дај да ги остајме луѓево нека си дебатираат, ќе отворам посебна тема Чашитлама, и таму ќе мојме да се испуцаваме.
:aplauz:знаев дека си срцка..јупиииии:aplauz:а кога ке иде отворена:rolleyes:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Оваа Агда кога ќе ја видам како сере на форумов за нас, значи еј... абе седи си таму во Шведска, живеј си во некој Дизни свет и не ми продавај муда за бубрези жити мајка. Македонците и македонките се женат/мажат со секакви нации низ светов... колку примери има кога наши момчиња и девојчиња се мажат со хрвати, чеси, полјаци, руси, германци, американци, англичани, па има примери и со грци и бугари, колку и да не ни се свиѓа нас тоа, ете има и такви бракови.
Рачната кочница тука во земјава е ставена само со албанците... значи многу, МНОГУ тешко е некој да ти одобри таков брак. Побогу до пред 15 години имавме војна, гинеа наши дечиња, цели семејства се иселени од своите родни краишта, пред тоа Балистите жигосувале низ западна Македонија, пред тоа во турско време биле десна рака на османлиите и не биле ништо подобри во своите намери. И сега ќе ти дојде некоја утепана од Шведска да ти соли памет, демек еве ние сме глупавите, затуцаните и дивите, додека таа е од ГоЉамото добро утро, знае се и сешто. Кур мој знае, нека седи таму и нека ќути... најглупо е кога некој одозгора ќе ти кажува што-како што чини, што не чини. Која си бе ти, која си? Господ за мадиња да не си го фатила таму, па солиш муда овде?

Јас живеам во таква населба кадешто албанци се мнозинство... жените од дома не ги пуштаат, деца само гледаат, вака ако ги сретнеш по улица, биди среќен едно "здраво" ако ти кажат. За живот се тера некако, сме помагале, ни помагале, има некаков соживот ама сеуште е далеку од тоа за брак и такви слични ствари. Остајте Агда што вика, таа може да се чука во гради и да се прави незнам што, али еве јас зборам од лично искуство, бракови меѓу македонци и албанки и обратно не се можни во државава... освен се разбира ако не сакаш да завршиш два метра под земја, тогаш слободно чукај се со кого сакаш
За со Албанците и јас сум апсолутно против, истото важи и за со турци и торбеши, но ако гледаме по тоа со кој сме биле во војна тогаш не треба да имаме ништо ни со Бугари, Германци, Срби и да не набројувам бидејќи ќе треба пола планета да се нареди ако свртиш на фамозните корени од Ацета. Еве на пример прадедо ми е стрелан од страна на Бугарска војска, јас од една почит кон него и повеќе кон дедо ми не извадов бугарски пасош со оглед на тоа што поради нив овој израснал како сирак и се мачел цел живот, автоматски би требало да не сакам ниту брак со бугарка ниту било што (во овој случај имаш народ што е од иста религиозна определба со македонците).
А во моментов е гордост ако некој/некоја земе Германец, веќе одма се пали таа сијаличката во мозокот дека се спасил/спасила од мизеријата и дури е ценет/ценета како човек дека успеале во животот.

Проблемот е што овие муслиманиве ти се малку повеќе закоравени од другиов народ, секојдневно имам контакт со албанци, турци, торбеши, кај овие гордост е ако ја тепаат жената, гордост е дека тие се главата во фамилијата и се друго мора да ги слуша и нозе да му бакнува, уште се закоравени и веруваат во некоја глупава религија и прикаски за малоумни.
Едноставно колку и да ти се прави дека е слободоумен/слободоумна главниот збор доаѓа од постарите во фамилијата, а тие ти се брате закоравени до даска, треба да помине барем уште еден век па да се профилтрираат (со надеж дека тие племињата меѓу нив ќе се подисчистат и дека ќе остане нешто со повеќе мозок и ќе имаат троа повеќе образовани генерации со право на глас).

G

Gosh

Гостин
А извинете вака , патриоти, смее со Грци, Бугари, Срби или политичари и нивното потомство нешто да се расплодува или...? Оти и тие убиваа, и тоа на велико...

Инаку , некој муж у СДК си пишал како може Македонската курва ( т.е. сестра му ) да се ебе со Албанци, кои курва ја викале...Па како уопште може и со Македонец, коа не пропушта прилика ( или цела тема ) за било што курва да ја нарече, а он го фатил Господ за муда као демек ?

Поентата ми е дека Албанци, Македонци - не се можете оти сте исти ( Балканци ). Мажите оти по дифолт мрзите жени ( ,, али како можам ја да мрзам жени, па не сум педер, сакам пиче! ,, ), а жените ми се уште по гревови, оти сметаат дека тоа што се малтретирани , било грижа и знак на пажња .

Мене за мене, и за моите деца ми е најбитно да си најдат партнер кој ќе ги сака и почитува. Ма ме заболе шо мислеле комшиите, роднините...
Слободно нека си живеат во совршените семејства и јакото морално општество каде ќе ги убијат ако се заљубат у некој кој не и одговара на фамилијата ( особено ако си жена, пардон курва ).

Kajgana Shop

На врв Bottom