- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.279
- Поени од реакции
- 84.395
Каков?Не се секирај сите биле со дефиниран пол.
Каков?Не се секирај сите биле со дефиниран пол.
под услов да ти дадат@Ставрогин дали ќе ме оправдаш и ќе ме хај-фајвнеш ако почнам да ебавам албанки, онака сериски и плански систематизирано со цел „понижување“ нивно со што ќе воспоставам доминација? Нормално, тука прајме претпоставка дека сум ебачиште во кревет ко @wot и ќе можам тоа да го направам многу многу лесно. Пошто имам осет дека повеќе те нервира само едната страна на монетата, жена македонка со маж албанец, како олицетворение на „потчинувањето“ наше кон нив. Онака и буквално и метафорички не ебат. Дали ќе биди ок ако ние ги ебиме?
Зборуваш за твојата мајка, жена, сестра...Што би рекле навивачите на слога и шкендија ,,Македонско девојче курва голема,нема не ќе се роди поголемо курвиче од македонче''.. за хоророт да е поголем,порано во турското им пишуваа песни,Ми помина мојто либе,Осман ага..
Прости им Господе,не знаат што прават
Зборувам за денешните модерни Македонки родени од периодот после 90те,а никоја од наведените не е родена тогаш.Зборуваш за твојата мајка, жена, сестра...
Браво,една од ретките прилики да се сложам со тебе.Не е само врската, проблемите доаѓаат кога ќе дојде време за брак. И кај мајка ми на работа еден колега демек модерен албанец, еманципиран не знам што, ги вика колегиве на свадба (со албанка се жени), свадбата 15 век. Машки одделно, женски одделно, од алкохол само газоза Тој не сакал таква свадба ама неговите (фамилијата) сакала.
Значи, хипотетичка ситуација, влагаш во брак и наеднаш мајка му и татко му или поширока фамилија негова ти вика ќе носиш Бетмен еквипмент, нема другарки, деца раѓај. Додека трае врската се може да е розево ама потоа доаѓа the shit. Или па ти се раѓа детево со 7 прста зошто имало добро познати роднински врски во минатото.
Кој како сака што сака нека прави но јас сум против Македонки со Албанци но и против Македонци со Албанки. Не тропајте со тоа Македонците како мажи биле пичиња и мекуши или па дека Македонките не давале, лузерски муабети. Не можам да бидам со некој што ќе глуми демек космополит и не го занимава религија, политика итн итн ама се додека не му ја чепкаш неговата религија. Или па уште полошо што во мое време убивал деца на Велики Петок.
Често пишуваш вакви тешки глупости, ама ова те надминува, не ќе можам нешто да одвојувам.Не е само врската, проблемите доаѓаат кога ќе дојде време за брак. И кај мајка ми на работа еден колега демек модерен албанец, еманципиран не знам што, ги вика колегиве на свадба (со албанка се жени), свадбата 15 век. Машки одделно, женски одделно, од алкохол само газоза Тој не сакал таква свадба ама неговите (фамилијата) сакала.
Значи, хипотетичка ситуација, влагаш во брак и наеднаш мајка му и татко му или поширока фамилија негова ти вика ќе носиш Бетмен еквипмент, нема другарки, деца раѓај. Додека трае врската се може да е розево ама потоа доаѓа the shit. Или па ти се раѓа детево со 7 прста зошто имало добро познати роднински врски во минатото.
Кој како сака што сака нека прави но јас сум против Македонки со Албанци но и против Македонци со Албанки. Не тропајте со тоа Македонците како мажи биле пичиња и мекуши или па дека Македонките не давале, лузерски муабети. Машкиве па трчаат по Албанки а не сфаќаат дека брат и Шкодран со братучедите може да го намава во некој сокак ако дознае. Не можам да бидам со некој што ќе глуми демек космополит и не го занимава религија, политика итн итн ама се додека не му ја чепкаш неговата религија. Или па уште полошо што во мое време убивал деца на Велики Петок.
Толку ми сече, едноставно не сакам да имам ништо со племето ваше и тоа е тоа. Само што јас за разлика од тоа племе што не сака да има ништо со Македонци, никогаш не би кренала рака ниту па би зела пиштол да упукам некого.Често пишуваш вакви тешки глупости, ама ова те надминува, не ќе можам нешто да одвојувам.
Стварно мислев дека генерализираш само кога си потресена, кога (ти) се случува некоја трагедија. Но ти или секогаш си потресена или едноставно толку ти сече.
Но знаеш што викаат, најголемите хомофоби се всушност хомосексуалците кои се плашаат да се покажат.
EVE JAS SHKON SHKONOVSKI GO OSUDUVAM MASAKROT. Teshko na nivnite familii iskreno. Neka se kaznat storitelite.Сериозно, има побанална и поглупа реченица од оваа? Знаеш некој Албанец кој јавно го осуди масакрот над децата? Шконот твој излезе и кажа ова е срамота?
Мене на твое место би ми било гад од себе...
Извини малце ќе забегаме офтопик ама, вие Македонците на албански форум како ги викате ? Никогаш не ги навредувате а ? На Македонците со тие имиња им се обраќаш "во живо"?Извини, не можев одма да одговарам, пукавме со роднините од тераса некои македонци кои се шетаа по улица, онака, за забава.
Каде бевме со муабетот? - Аха, Да, толку ти сече, немаш ти разлика од некој сеља(н)ка кој(а) со најниската пропаганда се манипулира, ти си иста таква жртва, иако мислиш дека не си.
Таквите како тебе не заслужуваат пристап на јавен форум.[DOUBLEPOST=1422825977][/DOUBLEPOST]Ве прашувам сите вас кои многу лесно спомнувате навредливи имиња за албанците, дали албанец во лице можете вака да го викате?