Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Уфффф ... Јас секад каснам секаде :icon_frow Само тие што ме чекаат знаат како им е, ама веќе ме научија и јес да и они намерно каснат пак јас после нив доаѓам.Еднаш другарка си има заминато и после тоа два три пати не каснев ама знаат дека ми нема лек ... А и во школо пола од неоправдани и оправдани ми се од каснење...

П.с. знам дека тоа мнг ги нервира луѓето и мене ме нервирало во два три случаи кога јас сум чекала некој, ама и да искочам саат порано нешто ќе се деси и пак ќе каснам ...

Едитирано од модератор: Користи ја опцијата измени за да го надополниш постот.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Ауууу, НЕ, несакам да доцнам од причина што младоста ми помина во чекање на жениве и другариве, несакам да бидам еден од нив, не доцнам па макар по цена да треба да дојдам порано половина час, во животов имам задоцнето три пати се на се, и сум се извинувал најдлабоко, таков сум неможам...:nesvest:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Зависи каде.. У школо нон стоп каснам по најмалку 15 минути на прв час.. За искачање не сум таков дека покасно навечер се искача па не спијам тоа време :) И не сакам некој кога ми касни.. Не сум му каснел на никој нејкам ни да ми каснат..

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Може да се каже оти каснам.. амаа нејкам да ми каснат се нервирам ка чекам :wink:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Преферирам да не доцнам, мразам да ме чека некој, доаѓам на време, гледам увек да сум и пред време на договореното, и никогаш не сум праел проблем да почекам, ама нејќам да каснам, бидејќи по дифолт ти ги нарушува одма плановите

П

Паган-др

Гостин
Не каснам секогаш пазам да сум на време а поготово ако е за женско секогаш идам 10 минути порано. Не чини женско да те чека. :) Ама и ме нервираат луѓе што каснат по пола саат - саат иако не ми смета да почекам.

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
Зависи со кого треба да се најдам. Ако има репутација да касни, не се замарам баш премногу на време да стигнам.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Обично сите околу мене што се каснат така да и јас не се замарам многу многу

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
НЕ! И мразам каснење што и да е ке се излезе порано нема оправдување ептен некои хардкор ситуации:toe:

Alexpunk

...Rossonero...
Член од
1 октомври 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Увек доаѓам пред време и некад си се пцујам сам, али многу мрзам коа некој касни!! ептен.

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Ah da, za zal sekogas kasnam! Ama mnogu mrazam da cekam (retko se slucuva) ama sepak!

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
не каснам речиси никогаш,нормално има исклучоци! секогаш сум 5-10 минути порано од договореното,ама.... затоа секогаш ми каснат!!! па кога ке ги додадеш моите5-10 минути подранување..... се утепувам од чекање и многу,ама многу се нервирам!!!

ivicka10

full bundle of joy...
Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
4
секогаш КАСНАМ. лоша навика знам но мене ми е како некое проклетство - кога постои и најмала шанса да стигнам на време нешто обавезно се случува и пак закаснувам...значи можеби и не сум јас крива него сила природе :nesum::wink:
п.с. за сите кои ме чекале и кои сигурно во иднина ќе ме чекаат извинете:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom