Сега би сакал/а да имам секс со....?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ја нерам кожии тука, ама имам една комшика, се дружи со женка ми, ма никако да ги убедам да прајме тројка.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Devilish Angel напиша:
Ех блазе тебе Вардаре .. мене комшијата посабајлечки ич не ми е расположен .. ке мора да менувам комшии
Сели се под итно, ништо друго не ти помага!:pos::pos:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Vlad II Draculea напиша:
Abe ти твое, јас мое мислење бе вардараче.. Да живееш кај шо сум јас, да поминиши низ шо имам јас. Друга песна че пејш.. сметај ми иди исто ко јас да ти велам. Ко нема цел живот СДС на власт да ти бида
Од една страна те сфаќам оти кога ќе се испечиш на благо млеко и на матеницата дуваш. Од друга страна е исто како кога ќе кажеш сите муслимани се терористи. :cry:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Macedalien напиша:
Од една страна те сфаќам оти кога ќе се испечиш на благо млеко и на матеницата дуваш. Од друга страна е исто како кога ќе кажеш сите муслимани се терористи. :cry:
Нe бе маце, ако ме следеше до вчера еднаш немам ништо лошо општо за Вас(не сакам ни да ве делам но јебига). не ни мислам да кажувам. Не требаше да изреагирам јас така, до мене е проблемот. Немам ништо против, ама не сум за.Мој си се комплексите. Како луѓе немам никакво противење, мене не ме интересира за туѓите работи, ама што сакате правете. Мое не е да се мешам, а не е ни ваше да ме мешате. Зато батали то, назад на темата.

Сега баш би си пошол МКД, ова сметајте ми е носталгија+нервоза+запечен сум, ја неам видено женската месеципол+се неам опијането+ немам ни спортувао асолно цел месец+ сум здебелен..(ова мислам дека во темата жалење треба да оди)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не се мешам јас никаде - погрешно си ме интерпретирал. Опасно е кога некој погрешно ќе интерпретираш.

Ако читаш малце ”дијагонално” што би рекла една моја другарица, ќе сфатиш дека повеќе од сите други педерајки на форумов или било каде знам да прифатам хумор на моја сметка :wink:

А за мешање - ниту ме храниш, ниту под твоја куќа живеам така што не смееш да кажеш дека ти се мешам.

Уживај :music3:

P.S. Твое е дали имаш против ”нас” нешто ама би те замолил да ја прочиташ ”Мојот гнев” - темата е во Љубов и секс, за да престаниш да генерализираш. Не е убо посебно кога и самиот јас не мислам дека припаѓам на некој природен резерват од типот на индијанците. :star:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Би сакал да си ја мериме снагата со мери џејн од форумов.:)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Мацедалиен да те утешам у вие тешки моменти, зелено светло за прием во ЕУ ќе добиеш во 2130 наместо во 2156 :).

Инаку моментално јас би ја ебаал у снегот ваа аргентинка!

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Sega bi imal so prvata so ke izrazi zelba, kako mi e stuzen denov ne e bitno koja bitno da mi go razubavi.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Младичу ми го разубаве денов, кажи која е оваја, да ја погуглам малку.
Даам зеленки.

vardarce напиша:
Инаку моментално јас би ја ебаал у снегот ваа аргентинка!

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
Dodeka ja razgleduvav temava mi zazvoni telefonot. Bese edna prijatelka od pp. Kazuvam deka vo istiot moment pomisliv na sex so nea, potsetuvajki se kolku se imame merkano bez vistinska prilika.
Ama zelbi si se zelbi. :sekss:

Kajgana Shop

На врв Bottom