Сега би сакал/а да имам секс со....?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Секс... со некоја што слуша радио Кајгана нон-стоп. :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Јас решив Владе Дивац да го принесам како жртва на Мацедалиен :).

V

Vlad II Draculea

Гостин
vardarce напиша:
Јас решив Владе Дивац да го принесам како жртва на Мацедалиен :).
Тебе неарно ти е??? Море дрво од прилеп сум еј.. поголеми хомофоби од нас можно е да има, заедно ние со битољчаните, да не речам пелагонците онака мрзиме не од дното ама од душа...

Ја од одма Водкамикс го ставм како жртва, не за друго си кажа дека не е од Битола..

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Vlad II Draculea напиша:
Тебе неарно ти е??? Море дрво од прилеп сум еј.. поголеми хомофоби од нас можно е да има, заедно ние со битољчаните, да не речам пелагонците онака мрзиме не од дното ама од душа...

Ја од одма Водкамикс го ставм како жртва, не за друго си кажа дека не е од Битола..
Ти не се секирај за тоа ќе се одвикнеш, еден стап у гз и има да рипаш како мајмун.

V

Vlad II Draculea

Гостин
vardarce напиша:
Ти не се секирај за тоа ќе се одвикнеш, еден стап у гз и има да рипаш како мајмун.
да видиме шо че речи мацедалиен на предлого, ама глем си го примил ти стапо вгас па кажуваш :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Јас бре не сум педерофоб ама педерофобите у Франција така ги одвикнувале со стап у гз затоа мисли му ја ти ќе му бидеш причесна жртва на Мацедалиен. :coffee:

V

Vlad II Draculea

Гостин
vardarce напиша:
Јас бре не сум педерофоб ама педерофобите у Франција така ги одвикнувале со стап у гз затоа мисли му ја ти ќе му бидеш причесна жртва на Мацедалиен. :coffee:
стој сеа кога беше франција, уствари зар и ти брате Бруте..(само ја ли останав бе)
Ја моја насока не мењам че умрам побрзо отколку таква жртва да бидам..

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Vlad II Draculea напиша:
стој сеа кога беше франција, уствари зар и ти брате Бруте..(само ја ли останав бе)
Ја моја насока не мењам че умрам побрзо отколку таква жртва да бидам..
Ајде знаеме дека сакаш затоа имаше во галеријата една слика каде нагоре беше гол ама после ја тргна коа се спомна Мацедалиен :).

V

Vlad II Draculea

Гостин
Па нормално хомофоб сум... го негирам секој таков став, ја не се радував деека мрчевте
Ама само на твојата има мацедалиен искоментирано... :)
кај мене други мрчевте..

А шо е проблемо не ти дозволи женати нешо или? :)

сега нема ниедна слика од други причини.

P.S. sum zaborajs smajli, vaka ne lici na zaebancija

Kajgana Shop

На врв Bottom