Сега би сакал/а да имам секс со....?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ногу љубам да веслааааааааам, да цица веслам љубам јас
Многу љубам да цицам, оти не цицаш и тиииииииии!!!!!!!!!!

Владе Дракулеа - љубиш ти пер да цицаш и да веслаш отпозади? :raz:

Ај ја ќе бидам кајчето а ти ќе ме веслаш :music3:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Macedalien напиша:
Ногу љубам да веслааааааааам, да цица веслам љубам јас
Многу љубам да цицам, оти не цицаш и тиииииииии!!!!!!!!!!

Владе Дракулеа - љубиш ти пер да цицаш и да веслаш отпозади? :raz:

Ај ја ќе бидам кајчето а ти ќе ме веслаш :music3:
Педер, ни веслам ни скијам. Цицам само женска града. Овожавам женско тело.. А ти ако сакаш да цицаш и да веслаш ама ич куро не ме боле, Преку гла ми сте сите таквите дојдени.

Овде со лопата да ве ринам не можам да ве доринам. секој 4 е во овој ебан град... Ме нервира кај шо се лигушите на секоја раскрсница во секој кафич..
Еднаш изјави твој КРИК.... и јас имам таков само шо е Хомофобиски... ептен сум либерален, ништо немам против вас зборувано, не ме терај да почнам.
терај си маткај си шо знајш прај си, не се мешај кај шо не те бере

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
па што знам во овој момент ми текна Здравкица

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Vlad II Draculea напиша:
Педер, ни веслам ни скијам. Цицам само женска града. Овожавам женско тело.. А ти ако сакаш да цицаш и да веслаш ама ич куро не ме боле, Преку гла ми сте сите таквите дојдени.

Овде со лопата да ве ринам не можам да ве доринам. секој 4 е во овој ебан град... Ме нервира кај шо се лигушите на секоја раскрсница во секој кафич..
Еднаш изјави твој КРИК.... и јас имам таков само шо е Хомофобиски... ептен сум либерален, ништо немам против вас зборувано, не ме терај да почнам.
терај си маткај си шо знајш прај си, не се мешај кај шо не те бере
Офчаро ти одговори на прашајнето : не се плаши не се бој, коски нема маце твој :pos:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Macedalien напиша:
Офчаро ти одговори на прашајнето : не се плаши не се бој, коски нема маце твој :pos:
[edited]
глеј си прај си живеј си, како ич не ме боле..

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Владе пичка му материна шо толку си се исплашил као да Мацедалиен ќе те ебе преку форумов! Чоекот ако е педер не значи дека треба да му го пресечеме, уствари тоа е негова работа ако сака да ебе мажи а не жени незнам шо толку се испаничи јас малку шо те шибнав. Се изнервирав вака одсабајле на работа сеа ќе треба да одам да ебаам некоја!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Кучне чаролије!! :pos: :pos: Леле сабајлечки како ме смеете ебаго. :)

V

Vlad II Draculea

Гостин
vardarce напиша:
Владе пичка му материна шо толку си се исплашил као да Мацедалиен ќе те ебе преку форумов! Чоекот ако е педер не значи дека треба да му го пресечеме, уствари тоа е негова работа ако сака да ебе мажи а не жени незнам шо толку се испаничи јас малку шо те шибнав. Се изнервирав вака одсабајле на работа сеа ќе треба да одам да ебаам некоја!
Abe ти твое, јас мое мислење бе вардараче.. Да живееш кај шо сум јас, да поминиши низ шо имам јас. Друга песна че пејш.. сметај ми иди исто ко јас да ти велам. Ко нема цел живот СДС на власт да ти бида

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Сеа си идам од кај една комшива и се расположив, затоа вие сурати едни немој да ме нервирате!

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Ех блазе тебе Вардаре .. мене комшијата посабајлечки ич не ми е расположен .. ке мора да менувам комшии

Kajgana Shop

На врв Bottom