- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Не бе - аутосекс е секс со ауто! :pishtoldz
Ова по принципот: Ми Кумановке смо много аутокефалне, праиме кефови у ауто.Macedalien напиша:Сега би имал аутосекс.
ne e bila samo edna so nego tuku poveke.Marlboro-light напиша:Sega bi sakal da imam sex so site devojki osven so taa sto bila so negeriskiot fudbaler
Ne bi rekla!Marlboro-light напиша:Sega bi sakal da imam sex so site devojki osven so taa sto bila so negeriskiot fudbaler
Дури и со тие што биле со тие што биле со таа што била со нигерискиот фудбалер?Marlboro-light напиша:Sega bi sakal da imam sex so site devojki osven so taa sto bila so negeriskiot fudbaler
Го делам вашето мислење члену над мене. Уствари ја пребирлиф сум. би сакал некоја жена.Macedalien напиша:Сега би сакал да имам секс и тоа не е битно со кого!
Па нормално дека ќе го делиш мислењето со мене : не за џабе си личиме...Tonchie напиша:Го делам вашето мислење члену над мене. Уствари ја пребирлиф сум. би сакал некоја жена.
Кажи кој те секса и ќе му го пуштам Мандрак одма :pishtoldzsagaqua напиша:Ме „сексаат„ мене веќе неколку денови на здрав мозок...доста ми е веќе, апстиненција....
Не нему...мене пушти ми го...:kez:Macedalien напиша:Кажи кој те секса и ќе му го пуштам Мандрак одма :pishtoldz