#СегаКажувам

Член од
14 август 2006
Мислења
45.410
Поени од реакции
84.708
Што се однесува до тоа кој е глупав во случајов, имам забележано дека многу често се случува воопшто да не разбереш одреден пост, и да реплицираш нешто сосема трето, не знам дали се работи за дислексија, ADHD, или некое посериозно нарушување на когнитивните процеси, како и да е јас немам ниту нерви, ниту соодветни вештини да се справувам со лица со посебни потреби и немам намера да ти ги преџвакувам постовите како на тригодишно дете за да разбереш што сум сакала да кажам. Треба да си побараш да ти назначат дефектолог да ја врши таа работа.
Помини некад у политика и увери се колку си само у право за ова.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Не е поентата во тоа што де јуре и силување и насилство се казниви, поентата е што де факто, секогаш кога ќе се случи нешто такво излегуваат безмозочни пантличари како тебе и лоптицата и или пробуваат да најдат причина за истото (a sto majka barala vo disko heheh trazili ste gledajte, a otkai znaete zozdo ja istepal sigurno ima pricina go varala kurvata), или да го банализираат настанот со кукања за напатените мажи од Лос Анџелес или Њујорк, или со некои глупости кои немаат ама баш никаква врска со случката, како крајно дебилниот муабет за сетовите во тенис. (a koga i grate po 2 seta ubafo vie a mazite se macat po 3 igrat).
Друга работа е што затворските казни се смешно мали за такви дела, ако воопшто и дојде то затворска казна, но тоа е веќе сосема друга тема.
И све тоа зашто Хилари победи, абе љубоморат зошто имаат жена-претседател.(y)

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Малку офтопик ама стварно победи Хилари според гласови, тоа што имаат electoral college е друга ствар :D
Победи, а Патријаршијата не и дозволи да биде Претседател-ка.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.410
Поени од реакции
84.708
Со имиња и презимиња (на починителите) ова кај нас треба да биде, не вака анонимно.
Сите тие професори, шефови и сл., имаат ваљда имиња.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Бришете мислења курвичиња едни, недај боже некој да ви го предизвика светогледот.

S

staycalm

Гостин
Со имиња и презимиња (на починителите) ова кај нас треба да биде, не вака анонимно.
Да, ама уште владее стравот да обвиниш некој со многу повисок социјален статус од твојот. Јас знам девојка што собра храброст да каже за сексуално вознемирување од страна на професор, никој не мрдна со прст се додека случајот не дојде до суд. И тогаш сите негови пријатели професори, директори го бранеа а сите знаеа дека е точно тоа. Повеќето луѓе во таков случај би се откажале од сите тие малтретирања.

Подобро анонимно отколку да се молчи и сите да шетаме со розови наочари..

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Немаат, измислуваат приказни, Агата Кристи не им е рамна.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Имаш (СИТЕ ИМАТЕ) тема Феминизам, таму постирај и припази на речникот.
Припази на речникот има нула тежина,
никаква порака не ми стигна за избришеното мислење, ниту тука, ниту во темата за Cuckolds каде што ги советувам да се проверат на психијатар за нивно добро,
што значи дека мислењата си ги бришеш по твое лично убедување. Не е на мајка ти форумот па курот да си играш по темите.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
никаква порака не ми стигна за избришеното мислење, ниту тука, ниту во темата за Cuckolds каде што ги советувам да се проверат на психијатар за нивно добро,
што значи дека мислењата си ги бришеш по твое лично убедување. Не е на мајка ти форумот па курот да си играш по темите.
Како прво, немам допирна точка со подфорумот Љубов и Секс, таму ти е темата Cuckolds.
Како второ, порака ќе ти стигне за бан од форум ако продолжиш да се правиш паметен.

S

staycalm

Гостин
И казнени поени заслужуваш, биди среќен шо ти избришале мислење само.

Kajgana Shop

На врв Bottom