Сајтови за гледање на тарот карти

Член од
10 мај 2022
Мислења
867
Поени од реакции
2.584
Очајна се гледа дека не си задоволена и меѓу нозе имаш фатено пајажина, џабе ти се и 5 брака кога со комшиките на кафе си гледате секој ден.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
У ниеден сон ни саат ни време нема да видиш. Нашата потсвест така е програмирана да искача од временски рамки. Во сон може 2 саата да ти траат цела година и 2 саата да ти траат 10 минути.
Од тука се доаѓа и до теоријата дека времето како време не постои туку дека е димензија, но се нарекува простор - време.
Но тоа е друга тема на муабет не поврзана со соновите на Очајна.
А каде е темата за Времето? :)

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Добро е што не мора пак да се ебавам со време, го мати умот упичкуматер.

Ти си скршена душа на која и треба постојана љубов за да постои. Значи тебе ти треба туѓа енергија за ти да бидеш комплетна и среќна.

За да го надминеш овој сегмент од твојот живот, обиди се ТИ да бидеш изворот на љубов. Делот што фали, е точно каде што треба да биде, во тебе. Само треба да го активираш. И немој да ми забегуваш со тароти мароти, ниту една карта не е точна.
На кого не му треба љубов?
Покомплицирано е, тоа што го доживеав со него, не ми се повтори во текот на следните 2 децении, врската траеше 6 години ми беше прв дечко, прв однос, први интимни односи,а раскинувањето беше едно од најтрауматичните настани во нашите животи, знам дека и за него беше... Не знам но ете времето во случајов не ги избриша спомените и како вчера да беше се сеќавам, дали е до младоста? Можеби, не можам да објаснам, мора да се доживее. Иако и после тоа имав љубовни искуства, тоа искуство ме обележи.
Автоматски споено мислење:

Очајна се гледа дека не си задоволена и меѓу нозе имаш фатено пајажина, џабе ти се и 5 брака кога со комшиките на кафе си гледате секој ден.
Не се работи за гол секс, емоции се во прашање

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
После вестите на Сител со Славче. :icon_mrgr:
Ни замре темана за НЛО бе, тролејбус го нема, змејот се одјави. Политичари и ливадарки станавме у пичкуматер.

На кого не му треба љубов?
Покомплицирано е, тоа што го доживеав со него, не ми се повтори во текот на следните 2 децении, врската траеше 6 години ми беше прв дечко, прв однос, први интимни односи,а раскинувањето беше едно од најтрауматичните настани во нашите животи, знам дека и за него беше... Не знам но ете времето во случајов не ги избриша спомените и како вчера да беше се сеќавам, дали е до младоста? Можеби, не можам да објаснам, мора да се доживее. Иако и после тоа имав љубовни искуства, тоа искуство ме обележи.

Не се работи за гол секс, емоции се во прашање
Тоа е. Не читаш што ти се пишува а тргнуваш по непостоечкото. Скршена душа.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
Ни замре темана за НЛО бе, тролејбус го нема, змејот се одјави. Политичари и ливадарки станавме у пичкуматер.
А тоа ли е муабетот.... Ја мислев нешто ме тролаш.
Ако ти се дебатира за сонови и за времето како мерка за време а и како мерка за простор, ќе најдеме некоја мртва тема за врменски машини од пред 10 години у мистерии и ќе дебатираме .

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.567
Поени од реакции
13.994
На шо се кладиме дека ќе го извара маж и со некој 25-6 годишен?

Сигурен сум дека си у таа фаза од животот кај што сакаш нешо младо, да те истресе као црешна, а мажот ти не ти обраќа внимание.
У неколку теми имаш индиректно кажано дека ти мажот ти веќе не го сакаш и со него си заради детето (и пари?). Најди си решение, не се мачи.

Ти кажа некој, или посети психијатар или ако сте во отворен брак, олесни си - гледам доста мрдлеста си, втор брак сонуваш други мажи.. Што повише?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
Ти кажа некој, или посети психијатар или ако сте во отворен брак, олесни си - гледам доста мрдлеста си, втор брак сонуваш други мажи.. Што повише?
И да не е у отворен брак пак може. Од кај ќе знае будалата што прави жена му за време на шопинг, фитнес, теретана, јога , all girl nigh термини ?

McLovin

Член од
11 август 2016
Мислења
3.567
Поени од реакции
13.994
И да не е у отворен брак пак може. Од кај ќе знае будалата што прави жена му за време на шопинг, фитнес, теретана, јога , all girl nigh термини ?
Во тој случај, го прогласувам конкурсот за отворен.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
На шо се кладиме дека ќе го извара маж и со некој 25-6 годишен?

Сигурен сум дека си у таа фаза од животот кај што сакаш нешо младо, да те истресе као црешна, а мажот ти не ти обраќа внимание.
У неколку теми имаш индиректно кажано дека ти мажот ти веќе не го сакаш и со него си заради детето (и пари?). Најди си решение, не се мачи.

Не ми треба мене маж си имам, нема да го изварам не се секирај, немам потреба за секс, одкај виде дека сум мрдлеста? Кои други мажи, сонувам еден ист 20 години.

McLovin

Член од
11 август 2016
Мислења
3.567
Поени од реакции
13.994
Кои други мажи, сонувам еден ист 20 години.
И не мислиш дека тоа нешто е некаков знак, потсвесна желба за нешто друго?
Класика македонската - сонувам нешто, дали некој ми направил магија :pos:.

Остај го човекот на мира, сама кажа ти си му раскинала сега сонувај го и буди се со мокри гаќи.

Посети си психијатар, можда си во климакс, не знам.

Член од
10 мај 2022
Мислења
867
Поени од реакции
2.584
Не ми треба мене маж си имам, нема да го изварам не се секирај, немам потреба за секс, одкај виде дека сум мрдлеста? Кои други мажи, сонувам еден ист 20 години.
Сигурно си во климакс

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
И не мислиш дека тоа нешто е некаков знак, потсвесна желба за нешто друго?
Класика македонската - сонувам нешто, дали некој ми направил магија :pos:.

Остај го човекот на мира, сама кажа ти си му раскинала сега сонувај го и буди се со мокри гаќи.

Посети си психијатар, можда си во климакс, не знам.
Соновите немаат сексуална конотација, јас го оставам на мира тој не ме остава.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
У ниеден сон ни саат ни време нема да видиш. Нашата потсвест така е програмирана да искача од временски рамки. Во сон може 2 саата да ти траат цела година и 2 саата да ти траат 10 минути.
Од тука се доаѓа и до теоријата дека времето како време не постои туку дека е димензија, но се нарекува простор - време.
Но тоа е друга тема на муабет не поврзана со соновите на Очајна.
Временко мој, во сон го гледам времето на дигитален и аналоген часовник и во моментот кога ќе се запрашам каде сум таму постојам.

Kajgana Shop

На врв Bottom