- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 867
- Поени од реакции
- 2.584
Очајна се гледа дека не си задоволена и меѓу нозе имаш фатено пајажина, џабе ти се и 5 брака кога со комшиките на кафе си гледате секој ден.
А каде е темата за Времето?У ниеден сон ни саат ни време нема да видиш. Нашата потсвест така е програмирана да искача од временски рамки. Во сон може 2 саата да ти траат цела година и 2 саата да ти траат 10 минути.
Од тука се доаѓа и до теоријата дека времето како време не постои туку дека е димензија, но се нарекува простор - време.
Но тоа е друга тема на муабет не поврзана со соновите на Очајна.
После вестите на Сител со Славче.А каде е темата за Времето?
На кого не му треба љубов?Добро е што не мора пак да се ебавам со време, го мати умот упичкуматер.
Ти си скршена душа на која и треба постојана љубов за да постои. Значи тебе ти треба туѓа енергија за ти да бидеш комплетна и среќна.
За да го надминеш овој сегмент од твојот живот, обиди се ТИ да бидеш изворот на љубов. Делот што фали, е точно каде што треба да биде, во тебе. Само треба да го активираш. И немој да ми забегуваш со тароти мароти, ниту една карта не е точна.
Не се работи за гол секс, емоции се во прашањеОчајна се гледа дека не си задоволена и меѓу нозе имаш фатено пајажина, џабе ти се и 5 брака кога со комшиките на кафе си гледате секој ден.
Ни замре темана за НЛО бе, тролејбус го нема, змејот се одјави. Политичари и ливадарки станавме у пичкуматер.После вестите на Сител со Славче.
Тоа е. Не читаш што ти се пишува а тргнуваш по непостоечкото. Скршена душа.На кого не му треба љубов?
Покомплицирано е, тоа што го доживеав со него, не ми се повтори во текот на следните 2 децении, врската траеше 6 години ми беше прв дечко, прв однос, први интимни односи,а раскинувањето беше едно од најтрауматичните настани во нашите животи, знам дека и за него беше... Не знам но ете времето во случајов не ги избриша спомените и како вчера да беше се сеќавам, дали е до младоста? Можеби, не можам да објаснам, мора да се доживее. Иако и после тоа имав љубовни искуства, тоа искуство ме обележи.
Автоматски споено мислење:
Не се работи за гол секс, емоции се во прашање
А тоа ли е муабетот.... Ја мислев нешто ме тролаш.Ни замре темана за НЛО бе, тролејбус го нема, змејот се одјави. Политичари и ливадарки станавме у пичкуматер.
И да не е у отворен брак пак може. Од кај ќе знае будалата што прави жена му за време на шопинг, фитнес, теретана, јога , all girl nigh термини ?Ти кажа некој, или посети психијатар или ако сте во отворен брак, олесни си - гледам доста мрдлеста си, втор брак сонуваш други мажи.. Што повише?
Во тој случај, го прогласувам конкурсот за отворен.И да не е у отворен брак пак може. Од кај ќе знае будалата што прави жена му за време на шопинг, фитнес, теретана, јога , all girl nigh термини ?
Не ми треба мене маж си имам, нема да го изварам не се секирај, немам потреба за секс, одкај виде дека сум мрдлеста? Кои други мажи, сонувам еден ист 20 години.На шо се кладиме дека ќе го извара маж и со некој 25-6 годишен?
Сигурен сум дека си у таа фаза од животот кај што сакаш нешо младо, да те истресе као црешна, а мажот ти не ти обраќа внимание.
У неколку теми имаш индиректно кажано дека ти мажот ти веќе не го сакаш и со него си заради детето (и пари?). Најди си решение, не се мачи.
Ти кажа некој, или посети психијатар или ако сте во отворен брак, олесни си - гледам доста мрдлеста си, втор брак сонуваш други мажи.. Што повише?
И не мислиш дека тоа нешто е некаков знак, потсвесна желба за нешто друго?Кои други мажи, сонувам еден ист 20 години.
Сигурно си во климаксНе ми треба мене маж си имам, нема да го изварам не се секирај, немам потреба за секс, одкај виде дека сум мрдлеста? Кои други мажи, сонувам еден ист 20 години.
Соновите немаат сексуална конотација, јас го оставам на мира тој не ме остава.И не мислиш дека тоа нешто е некаков знак, потсвесна желба за нешто друго?
Класика македонската - сонувам нешто, дали некој ми направил магија .
Остај го човекот на мира, сама кажа ти си му раскинала сега сонувај го и буди се со мокри гаќи.
Посети си психијатар, можда си во климакс, не знам.
Временко мој, во сон го гледам времето на дигитален и аналоген часовник и во моментот кога ќе се запрашам каде сум таму постојам.У ниеден сон ни саат ни време нема да видиш. Нашата потсвест така е програмирана да искача од временски рамки. Во сон може 2 саата да ти траат цела година и 2 саата да ти траат 10 минути.
Од тука се доаѓа и до теоријата дека времето како време не постои туку дека е димензија, но се нарекува простор - време.
Но тоа е друга тема на муабет не поврзана со соновите на Очајна.
Како не те остава?јас го оставам на мира тој не ме остава.