Сајтови за гледање на тарот карти

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
3084та година 33ти ден, 32 и 33 се смртта и раѓањето на новиот Универзум. Е после тоа почнав да глеам часови.
Полека , 3084 нема планетава да умре. А камо ли сончевиов систем, камо ли галаксијава, а камо универзумов.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Од толку што е Ангел заборава да те боцне па тука по темите кажуваш дека не е се до сексот и дека секс си имала со месеци.

Ја на твое место би му проверила социјални мрежи, можеби и ТОЈ има некоја бивша од пред 20 години што секојдневно го сања па навремено се празни и евоцира спомени по директно без барајќи значење од Тарот и Натална Карта
Абе не е, не е ко ти велам, домче си седи до мене чајче и кафе му варам, се ми купува од маркет шо и да посакам, нигде не мрднал, шо е право право е, дека мисли на бившата тука и останува на мисла само..

Член од
28 август 2013
Мислења
4.457
Поени од реакции
13.598
Абе не е, не е ко ти велам, домче си седи до мене чајче и кафе му варам, се ми купува од маркет шо и да посакам, нигде не мрднал, шо е право право е, дека мисли на бившата тука и останува на мисла само..
Ти да не го боцкаш? :cautious:

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
Полека , 3084 нема планетава да умре. А камо ли сончевиов систем, камо ли галаксијава, а камо универзумов.
Не можеш да бидеш сигурен.
Автоматски споено мислење:

Не. Сум дрмнала две траварици и викам да отворам интересна тема, и бучкуруш стана темава нема И од интересно
Кажи благодарам што ти ја направивме темава интересна. Срамота.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
Не можеш да бидеш сигурен.

Кажи благодарам што ти ја направивме темава интересна. Срамота.
Од други поуздани извори сум сигурен. Премногу е рано. Не ме сфаќај погрешно, ние како цивилизација нема да постоиме секако.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Сѐ додека еден убав сончев ден не им текна да подистражат подлабоко за да откријат дека им го читале ватсап. Пример ти вика во скоро време си раскинала со некој што многу ти значи а ти минатата вечер си му колнела 8 колена бел ден да не видат и сте се направиле лом по пораки. Сега никаде ја нема таа апликација. Искрено како крадци на идентитет можат да искористат датум на раѓање и име не знам ама ем нема врска со реалност, буквално машина работи ем постои, можеби не многу голем ризик, но го има.
Има можи 10 години на нет се вртеше едне клип „пренк“ каде има вака гледање во еден шатор влегуваат луѓе и само кажуваат име и презиме... тој гледачот поврзан со компјутеџии позади на слушалка му кажуваат работи за личноста, кај со кого шетал, дали нешто е болен, со кого се дружи и слично ... од кога овој добро ќе го извози на крај му кажува само имам позади тројца што ми го читаат твојот фб профил и други профили што ги најдуваат од човекот а се што ти погодив ти имаш постирано или си тагнат последниве 2-3 години ама не ни знаеш дека ова си го оставил на интернет.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Има можи 10 години на нет се вртеше едне клип „пренк“ каде има вака гледање во еден шатор влегуваат луѓе и само кажуваат име и презиме... тој гледачот поврзан со компјутеџии позади на слушалка му кажуваат работи за личноста, кај со кого шетал, дали нешто е болен, со кого се дружи и слично ... од кога овој добро ќе го извози на крај му кажува само имам позади тројца што ми го читаат твојот фб профил и други профили што ги најдуваат од човекот а се што ти погодив ти имаш постирано или си тагнат последниве 2-3 години ама не ни знаеш дека ова си го оставил на интернет.
Абе дечко бајачи и гатачи имало од навек, не од како се појави фејсбук, и Баба Ванѓа да не ти читаше од фејс и инста?? Најголемите лидери си имале советници гледачи до нив, од секогаш било така. И нашиве имаат мислиш не, бившиот премиер одеше кај астрологиња сите знаат тоа.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
Абе дечко бајачи и гатачи имало од навек, не од како се појави фејсбук, и Баба Ванѓа да не ти читаше од фејс и инста?? Најголемите лидери си имале советници гледачи до нив, од секогаш било така. И нашиве имаат мислиш не, бившиот премиер одеше кај астрологиња сите знаат тоа.
Имеша све што можеше да измешаш.
Баба Ванѓа е докор на науки за бајачи и гатачи како Иван исцелител и одние српскине глупачи на Пинк после 12 на полноќ што продаваа магла.
Асторлогија е наука за разлика од гледање у гравови, топки, бели маици и што ти ја знам други враголии.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
@Ocajna

Овој ти е најсигурен... најточен
Проверено лично од тебе? Преваранти имало и ќе има ретки се тие шо погодуваат ама постојат.

Имеша све што можеше да измешаш.
Баба Ванѓа е докор на науки за бајачи и гатачи како Иван исцелител и одние српскине глупачи на Пинк после 12 на полноќ што продаваа магла.
Асторлогија е наука за разлика од гледање у гравови, топки, бели маици и што ти ја знам други враголии.
Да абе Иван исцелител па ти па, он се зафркава со луѓето а овие па озбилни. Исто ко Милан тарот. Тоа се кловнови.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
Проверено лично од тебе? Преваранти имало и ќе има ретки се тие шо погодуваат ама постојат.

Да абе Иван исцелител па ти па, он се зафркава со луѓето а овие па озбилни. Исто ко Милан тарот. Тоа се кловнови.
Иван не се заебава, него е сериозно мрднат во тоа што го прави. А будала народ иде кај него.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Земи работи нешто и ќе видиш како мислите нема да ти одат на гатање и други тракатанци.
Арно викаше Рамбо Амадеус, народ со 300 евра плата мисли на глупост, народ со 3000 евра плата мисли на летувања, патувања, здрав живот...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Земи работи нешто и ќе видиш како мислите нема да ти одат на гатање и други тракатанци.
Арно викаше Рамбо Амадеус, народ со 300 евра плата мисли на глупост, народ со 3000 евра плата мисли на летувања, патувања, здрав живот...
Работам и ќе работам де како иначе мислиш дека маж ми ме трпи ако нема корист од мене. За лепе очи не е сигурно, оти никој не трпи денес за лепе очи.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.953
Поени од реакции
11.187
Работам и ќе работам де како иначе мислиш дека маж ми ме трпи ако нема корист од мене. За лепе очи не е сигурно, оти никој не трпи денес за лепе очи.
Не те прашавме..
Ноќеска кој го сонуваше? Пак те прогонуваше бившиот?

Kajgana Shop

На врв Bottom