Сајтови за гледање на тарот карти

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.543
Временко мој, во сон го гледам времето на дигитален и аналоген часовник и во моментот кога ќе се запрашам каде сум таму постојам.
Нема теорија. 10000 научници а и луѓе го имаат ова докажано дека сааатот може како предмет да го гледаш ама нема да го видиш времето. Сфати го тоа како да немаш опција. Играш игра на пример и програмерот решил во сите саати кога ќе погледнеш да глеаш само предмети а не и времто.
Башка и сам по себе знам кога сум си ја истражувал рем фазата, сум имал луцидни соништа каде што сум откривал вакви детали и времето и саатите нигде не сум ги открил. Додека календари и датуми, месеци, години да . Но саати не.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.567
Поени од реакции
13.997
Ми доаѓа во сон, во мисли
Значи тој е крив што ти го сонуваш?

Пред некој ден седев на една маса и еден раскажуваше како жена му, која исто беше присутна и потврди, дека го сонувала со друга и не му зборела три дена.

Значи ти најдовме дијагноза. Жена се вика.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
Нема теорија. 10000 научници а и луѓе го имаат ова докажано дека сааатот може како предмет да го гледаш ама нема да го видиш времето. Сфати го тоа како да немаш опција. Играш игра на пример и програмерот решил во сите саати кога ќе погледнеш да глеаш само предмети а не и времто.
Башка и сам по себе знам кога сум си ја истражувал рем фазата, сум имал луцидни соништа каде што сум откривал вакви детали и времето и саатите нигде не сум ги открил. Додека календари и датуми, месеци, години да . Но саати не.
Батали теорија. Кај мене почна со 3084 и 33 и секое ебано бројче го гледам.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.543
Батали теорија. Кај мене почна со 3084 и 33 и секое ебано бројче го гледам.
3084 - та година ? А што 33? па ти кажав дека години има, нема саати.
не те сфатив што сакаш да кажеш

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
3084 - та година ? А што 33? па ти кажав дека години има, нема саати.
не те сфатив што сакаш да кажеш
3084та година 33ти ден, 32 и 33 се смртта и раѓањето на новиот Универзум. Е после тоа почнав да глеам часови.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Трет брак, in progress……..
Големо чудо, Џеј Ло колку ги смени шо сум ја подоле, додека не најдам права љубов не се откажувам, не сум ја крива шо лити мажи има повеќе од силни, назад на темата ако знаеш тарот страна постирај ако не чао.

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
@Ska Maniac и @StoleD
ве молам напуштете ја конверзацијава и отворете си башка тема :ROFLMAO:

Остајте ме да се газам од смеа
Ова има потенцијал новиот Кунташе да биде :pos:
Не, овде и гробот на Александар ќе го откриеме. Стеј тјунд.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.457
Поени од реакции
13.599
Големо чудо, Џеј Ло колку ги смени шо сум ја подоле, додека не најдам права љубов не се откажувам, не сум ја крива шо лити мажи има повеќе од прави, назад на темата ако знаеш тарот страна постирај ако не чао.
Не постои права љубов, тоа комунистите ве лажеја.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.457
Поени од реакции
13.599
Постои кога ѕверот ќе се претвори во принц... Тоа е постаро и од комуњарството ко појава.
Ѕвер ќе претвориш во принц, принцовите се педерчиња, ќе ти здосади, па ќе бараш нов вукодлак да претвориш у педерче.

Kajgana Shop

На врв Bottom