Сајтови за гледање на тарот карти

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
@Ska Maniac знае да толкува соништа. :D
Најозбилно, не можам да го преболам и после 20 години ова е чудо, кога раскинавме цела година плачев секој ден, а го сонувам континуирано... Не можам да го заборавам.. загреови сум

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.936
Поени од реакции
25.387
Најозбилно, не можам да го преболам и после 20 години ова е чудо, кога раскинавме цела година плачев секој ден, а го сонувам континуирано... Не можам да го заборавам.. загреови сум
За ниска самопочит не ти требаат карти, ти треба добар психијатар. Најдобронамерен совет.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
За ниска самопочит не ти требаат карти, ти треба добар психијатар. Најдобронамерен совет.
Јас му раскинав, да деф ми треба психијатар, не знам еве реалноста е таа

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
Погодуе ли? Ако да пиши во инбокс
Автоматски споено мислење:

Сакам да знам зошто континуирано го сонувам и мислам на мојот прв дечко со којшто раскинав пред 17 години, дали ми има фрлано магии или нешто за на психијатар сум јас, ова ми е втор брак а јас сеуште го сонувам.
Напиши што сонуваш да истолкуваме и раат да си. Озбилно ти велам.
Каде и кога(кога е најважно) го сонуваш? Времето во сонот и времето во живиот тек е важно.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Напиши што сонуваш да истолкуваме и раат да си. Озбилно ти велам.
Сонувам љубов, чиста љубов, ме прегрнува, чувствувам толку набиени емоции, мислам дека ќе ми експлодираат градиве од емоции, и се будам во солзи

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.887
Погодуе ли? Ако да пиши во инбокс
Автоматски споено мислење:

Сакам да знам зошто континуирано го сонувам и мислам на мојот прв дечко со којшто раскинав пред 17 години, дали ми има фрлано магии или нешто за на психијатар сум јас, ова ми е втор брак а јас сеуште го сонувам.
Izgleda ti fali dupenjeto negovo!
Toa e edinstvenoto neshto shto gi tera zhenite na vakvi sonishta i depresii. Makar i podsvesno

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
Сонувам љубов, чиста љубов, ме прегрнува, чувствувам толку набиени емоции, мислам дека ќе ми експлодираат градиве од емоции, и се будам во солзи
Време не гледаш никаде? Саат ден било што?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.887
Цк не е тоа во првиот брак секс имав редовно, повторно такви соништа....
Ne e do redovnosta tuku do technikata. Te ima salam zdrvuvano i toa e toa. Pomisli na nego i fati se medju noze i che vidish shto ti kazhuvam
I vednash ce zaborash na tarot karti i sholji so kafe.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Ne e do redovnosta tuku do technikata. Te ima salam zdrvuvano i toa e toa. Pomisli na nego i fati se medju noze i che vidish shto ti kazhuvam
I vednash ce zaborash na tarot karti i sholji so kafe.
Е сега кењаш одговоров тие сељачки, ти реков не е тоа

Член од
22 август 2022
Мислења
693
Поени од реакции
2.024
Соништа најубаво толкува психолог затоа што тука буквално потсвеста работи.

Не мора да значи дека е романтично, јас така бившиот маж го сонував ама како уште сме на папир заедно ми покажува потписи, јас не сум среќна од ситуацијава секако ко товар ми е.

Сабајлето се фатив да мислам, пристапив ко психолог на случајов штом потпис некоја одолговлечена бирократија во прашање што ме мрзело рано да ја завршам, што е што е потсвеста што ме предупредува и ми текна два договора на негово име што беа не ги поништил оти он се пресели оти не му беше практично за новата работа да седи а мене баш ми одговараше и одма се јавив мора да одиме да си префрли договори на друга адреса да нема после проблеми и така. Сон за што било од минато е траума, чувство коешто не го поседуваш сега, или нешто со коешто ти е страв да се соочиш. Некогаш може да е и рата од кредит или бирократија што си заборавила а е од тој период. А некогаш е недостигање на чувство што постоело тогаш а сега не, значи што ти е потребно во моментот спрема тоа да дејствуваш. Без разлика кого сонуваш, пораката е само и само во врска со тебе.

Мозокот ни е другар, додека е здрав треба да го слушаме дури и во рем фаза.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.541
Време не гледаш никаде? Саат ден било што?
У ниеден сон ни саат ни време нема да видиш. Нашата потсвест така е програмирана да искача од временски рамки. Во сон може 2 саата да ти траат цела година и 2 саата да ти траат 10 минути.
Од тука се доаѓа и до теоријата дека времето како време не постои туку дека е димензија, но се нарекува простор - време.
Но тоа е друга тема на муабет не поврзана со соновите на Очајна.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.887
Е сега кењаш одговоров тие сељачки, ти реков не е тоа
Prvite linkovi shto mi izlegoja po internetov

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
604
Добро е што не мора пак да се ебавам со време, го мати умот упичкуматер.

Ти си скршена душа на која и треба постојана љубов за да постои. Значи тебе ти треба туѓа енергија за ти да бидеш комплетна и среќна.

За да го надминеш овој сегмент од твојот живот, обиди се ТИ да бидеш изворот на љубов. Делот што фали, е точно каде што треба да биде, во тебе. Само треба да го активираш. И немој да ми забегуваш со тароти мароти, ниту една карта не е точна.

Kajgana Shop

На врв Bottom