Само една тажна приказна ...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
ЦРВЕНОКОСА напиша:
и јас би се прашала зошто баш него? колку што сватив никому не згрешил нешто посебно,па господ така да го казни.........
се надевам дека сите ке извлечат поука....помал број на партнери и сигурен секс!!!
Е зошто баш сите луѓе што фатиле сида? Ко демек само криминалци да ја фаќаат...

Тоа е реалноста, сидата е насекаде околу нас и чека нови жртви. Се додека има неинформирани/брзоплети/непромислени ќе има и вакви случаи. И никој друг не им е крив освен нивната неодговорност.
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Многу трогателно, ме потресе, ова е реалност да ,ама толку детално, се разочарав од животот, и зошто живееш? поучно е, да, ама и он знаел ама го занеле страстите и ете
 
Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
no coment by the way use kondom

i fati cist partner za stalno
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Приказнава како што кажавте и да не е вистинита, добро е напишана и е повеќе од реална, ако не за дечкото кој пишувал, тогаш за многу други.
Туку друго сакав да кажам ...
Тие што го критикувате дечкото ... зарем не грешите вие во животот? Зарем не мислите дека самиот тој го сфатил тоа што сега го пишувате и чувствува поголема вина од вашиот презир?
Ова е нормална појава и ама баш секому може да му се случи, без оглед колку е информиран и со цврст став за некои работи ... тоа се тие лоши моменти кога секој може да си каже "е па добро, сигурно нема мене да ми се случи тоа" ...
А за тоа што некои ја обвинивте девојката ... никаде не е спомнато дали воопшто и таа знаела, бидејќи нели, и таа починала од друга болест дека и неа не и бил активен вирусот ...
Во секој случај, мило ќе ми е ако некому еден ден му светне оваа приказна пред таков примамлив момент, со што може и да му помогне ...
И така ...
 
Член од
9 февруари 2006
Мислења
112
Поени од реакции
2
Што има тука жалосно?
Типот ебел, па наебал, мислам бил свесен за последиците.
Инаку што знам, ако верува во реинкарнација, тогаш нека му е памет за друг пат.
 

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Тоа погоре ќе се направам дека не сум го прочитала неможам уште по сабајле да се нервирам,иначе Дивне браво за темава!
Некои ги просветли некои ги замисли а другите буквално ги здрви!:smir:
 

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Kojznae ushte kolku vakvi prikazni ima po svetot.Znam,zalosno e i site tie raboti...ama ako misleshe tipot so gornata glava pred da misli so dolnata,moze ke beshe poinaku.
 

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Греота е типов :( Жално е но сепак самиот ја направил грешката,понесен од емоциите и желбата си ја средил работата :( Секој има моменти на салбост во животот па најверојатно ова бил неговиот :( бед тајминг.
 
Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Вчера ја читав приказнава ама не стигнав да искоментирам.
Ќе кажам исто како и дивајн со малку поразлични зборови.
Значи на сите вие без разлика колку и да имате цврсти карактери сакале/несакале случајно, неочекувано може да ви се случи истото/сличното. Ова не мора да значи само за сексот и за СИДАТА ами значи и следново:
-иако многу малку веројатно рачиси невозможно може да се случи пренесување на болести преку француски бакнеж, допирање на срамните делови.
-многу веројатно некој да сака преку разни финти исто така да ви пренесе разни болести како и зависности кои се јавуваат од еднаш земени дроги.....
Значи колку да сакате и се пазите се е можно. Така и во случајот со дечкото сигурно не сакал едно кратко задоволство да му го запусти животот што го имал.
 

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Koлку и да се збори на темава, се е исто. Дечкото наебал, девојката е six feet under :pop:, а и многу луѓе на светов се со истиот проблем. Ако е приказната вистинита, се надевам дека не дечкото ке му помине депресивната фаза, и ќе почне да го живее животот што му останал, каков и да е тој живот.:( Полошо за него ќе биде ако само се затвори у една соба и ги ограничи своите контакти со другите. А btw, кога ќе ми стигне време за секс, после вакви мал милион приказни, обавезно ќе сум со кондом у џеб.
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Имам слушнато слична ваква приказна , и не е важно дали се случилчо или не имајте на ум дека сидата е реалност и не знаеш дали и кога може да се случи?!
 
Член од
1 мај 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
жално, се натажив ептен посабајлечки :(
 
Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Navistina me trogna prikaznava i mi minuvaa mornici po celoto telo dodeka ja citav i navistina mi e zal za tipot, koj imal se vo zivotot i bil zadovolen so sebe, a na kraj edna greska go unistuva seto toa! Zalno:place:...:place::place::cry:
 

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Знаете дека прикаскава е напишана од ПР гуру, како совет дека сексот без кондоми е опасен?
Или навистина си ги насолзивте очињата?
Ех има вакви случаи, али ова е професионално обработено..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom