Пишува на претходните страни дека е глупост, односно на крајот од припремните часови секако имаш демо тестирање.Значи јас и моите другари планираме да се запишеме на архитектонски во Скопје. Секако дека планираме да одиме на припремите кои оваа година ќе бидат од 1 до 6 јули, а демо тестирањето пишува дека ќе биде на 29 јуни. Моето прашање се однесува токму на демо тестирањето. Дали е корисно или само безвеза работа за да ти земат 2000 денари повеќе? Прашувам бидејќи не живееме во Скопје, па дали вреди до таму да одиме за демо тестот. Ако има некој студент од искуство да ми го одговори прашањето би му бил многу благодарен.![]()
http://www.arh.ukim.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=123&Itemid=123Пишува на претходните страни дека е глупост, односно на крајот од припремните часови секако имаш демо тестирање.
Дали има некој инфо, за припремните часови, кога да идеме, кај треба да се уплате и сл. пошо нели, не сум од Скопје
Фала друже, претпоставувам се глеаме на 1ви
Да да, ти пожелувам среќа и успех на приемниотФала друже, претпоставувам се глеаме на 1ви![]()
Сепак фала ти, но чекам одговор од тие што студираат на факултетов.9 семестри (читај 5 години), математика како што видов само прв семестар има