Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.486
- Поени од реакции
- 4.324
Мислам не...
Мислам не...
Можеdali vo banka moze da se smenat pari ?(kruni vo denari, pa vo evra)
Се водат по НБРМ. Ако се работи за голема сума, може да ти дадат одреден минимален „попуст“.dali bi se pravela konverzija sprema kurs na nbrm ili sekoja banka si ima posebna kursna lista?
Најверојатно да. Не сум менувал кај што немам сметка. Во Халк не можеш ни уплатница за на факултет да уплатиш ако немаш сметка кај нив, али ваљда има барем една банка која што ќе ти заврши работа без сметка.dali mora da imam smetka vo taa banka za da se izvrsi promena?
1. даdali vo banka moze da se smenat pari ?(kruni vo denari, pa vo evra)
dali bi se pravela konverzija sprema kurs na nbrm ili sekoja banka si ima posebna kursna lista?
dali mora da imam smetka vo taa banka za da se izvrsi promena?
Ни тј позади на корицу на књигу не ти помага.Л'жи ги дека су такфи куповни.Помагајте љуѓе, перени се од машина извадени, ги сушам и пак излегува плавово. Од антилопот горе е ваљда. Значи го тргам плавото и на сушење пак излегува.
Пишите совет да ги спасам ептен ми се мили !
На хемиско носи гиПомагајте љуѓе, перени се од машина извадени, ги сушам и пак излегува плавово. Од антилопот горе е ваљда. Значи го тргам плавото и на сушење пак излегува.
Пишите совет да ги спасам ептен ми се мили !
Одат на сосема друго место. Таму каде што живеат веќе виделе се, веќе знаат се, го гледаат секој ден, па сакаат да се одморат на сосема друго место.Каде одат на одмор луѓето што живеат во место за одмор?
Да не е која год е произведено (год на берба), а другото која година е флаширано? Ми нема логика вино да трае две годиниПрегледај го приврзокот 318150
Me interesire dali e proizvedeno 2019 a mu istecuva roko vo 2021? Nekako ne me jasno neli vino nema rok na upotreba?
Мислам дека третата доза нема да ти врши работа ако 1 и 2 доза ти се кинески, кај мене е иста ситуација и кога го презимам тој CommonPass сертификатот ги дава само 1 и 2 доза а третата неДечки дали некој патувал во европа со наш сертификат (2 кинеска и 1 пфајзер)? Дали некој знае кои се оравилата?
Автоматски споено мислење:
Дечки дали некој патувал во европа со наш сертификат (2 кинеска и 1 пфајзер)? Дали некој знае кои се оравилата?
Автоматски споено мислење:
Да не е која год е произведено (год на берба), а другото која година е флаширано? Ми нема логика вино да трае две години
Јас на моите само што им го скенирав и сите три дози ги дава, ама не е ист како мојот од италија и не знам дали важиМислам дека третата доза нема да ти врши работа ако 1 и 2 доза ти се кинески, кај мене е иста ситуација и кога го презимам тој CommonPass сертификатот ги дава само 1 и 2 доза а третата не
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кој код го скенираше баш тој за CommonPass што е за креирање или друг?Јас на моите само што им го скенирав и сите три дози ги дава, ама не е ист како мојот од италија и не знам дали важи