- Член од
- 29 јуни 2017
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 11
Ќе видам тука прво. Фала. <3[DOUBLEPOST=1499111807][/DOUBLEPOST]Кад принт, позади силбо карши кам маркет (Ул. Благој Давков)
Ако ти треба адвокат, знаеш каде.![]()
Вакво нешто?![]()
Ќе видам тука прво. Фала. <3[DOUBLEPOST=1499111807][/DOUBLEPOST]Кад принт, позади силбо карши кам маркет (Ул. Благој Давков)
Ако ти треба адвокат, знаеш каде.![]()
Вакво нешто?![]()
DreadlocksКако се викаат суканици на англиски? Пробав транслејт не ми дава ништо![]()
Oti nema takov zbor vo angliskiot jazik.Како се викаат суканици на англиски? Пробав транслејт не ми дава ништо![]()
На овие питиве бе, пити суканици.Oti nema takov zbor vo angliskiot jazik.
Na so mislis tocno?
Sent from my 5010X using Tapatalk
Или себе си испрскај се со Аутан кога си надвор, или испрскај на тарасата со Раид спреј, или уклучи апарат Раид во струја или изгасни го светлото на тарасаKako da se zastitam od komarci koga sedam nadvor na balkonot, nekoja svek,aparat4e nesto slicno sto ke gi isteruva ubiva komarcite dodeka sedam nadvor ?
Predpostavuvav deka e toa samo ne bev siguren " Stretched dough" mozeНа овие питиве бе, пити суканици.
Не ти правела баба?
Posadisi vo mali saksivcina bosilek i klaj na nekolku mesta okolu tebeKako da se zastitam od komarci koga sedam nadvor na balkonot, nekoja svek,aparat4e nesto slicno sto ke gi isteruva ubiva komarcite dodeka sedam nadvor ?
Kako da se zastitam od komarci koga sedam nadvor na balkonot, nekoja svek,aparat4e nesto slicno sto ke gi isteruva ubiva komarcite dodeka sedam nadvor ?
Ако најдеш Omino Bianco средство пробај со тоа. Јас бела површина и други работи имам чистено.Да не знаете со кој точно Vanish се чистеа флеки од бела површина? Бебе спиеше кај мене на кревет па бљуцнало и седи на душекот. Знам еднаш сестра ми успешно извади од мебелот со Vanish флека од чај ама не ми текнува со кој
Мислам дека со Vanish Oxi Action, ама за секој случај прашај и во продавницата каде што ги продаваат.Да не знаете со кој точно Vanish се чистеа флеки од бела површина? Бебе спиеше кај мене на кревет па бљуцнало и седи на душекот. Знам еднаш сестра ми успешно извади од мебелот со Vanish флека од чај ама не ми текнува со кој
Не, со ова се става на ткаенината пред да биде испрано, имаше за мебел едно друго што впива, го оставаш 24 часа без да седнува никој и флеката исчезнува ама ќе идам сега во Тинекс, ќе видам што имаат.Мислам дека со Vanish Oxi Action, ама за секој случај прашај и во продавницата каде што ги продаваат.