jovankrstevski1
ТАТА_МАТА
- Член од
- 2 декември 2012
- Мислења
- 855
- Поени од реакции
- 602
Во парк, блиску до луна паркот и лудост младостКаде има боксови/паркови за кучиња кај што можеш да ги пуштиш кај нас?![]()
Во парк, блиску до луна паркот и лудост младостКаде има боксови/паркови за кучиња кај што можеш да ги пуштиш кај нас?![]()
Зависи од сумата која ја праќаш.Колку провизија зимаат банките за праќање пари во странство? Зборам од македонска сметка да пратам евра на хрватска сметка?
50K евраЗависи од сумата која ја праќаш.
Ако зборуваш за 50 илјади евра не прашувај по форуми прашај си во банка50K евра
За жал,да си го платиш......Пред 2 години ми го украдоа точакот (кога се крадеа масовно точаци, мотори за да ги шиткаат на емигрантите).
Вчера листајки низ огласите за точаци на реклама5, го најдов скроз истиот точак, и се јавив „информативно“ кај „продавачот“.
Добив што добив некои информации од него, и прилично се уверив дека е тоа сигурно мојот точак.
Е сега, фино лепо кога ми го украдоа си пријавив у полиција истиот ден (заедно со уште 20 души само тој ден :/ ) .. но на толку си остана ситуацијата.
Тоа што сакам да знам сега.. е која би била следната процедура што треба да ја направам за да успеам некако да си го добијам точакот назад?
Лошата работа е шо немам никакви слики, документи или било што за да докажам дека точакот е стварно мој, освен усен збор од пријатели и/или познаници.. што и нели, не е некој доказ![]()
46та страницаКако се пресметува колку поени имаш за упис во средно училиште?
Да, по некоја логика. Ама ме интересира како функционира.Ако беше така немаше да има дебели хора
![]()
Јас вака лаички...активниот јаглен е како сунѓер и врзува се што може да врзе во своите микро шуплини, но за вишокот репроматријал за сапун околу половина не е причина мрсната храна, туку шеќерите кои ги внесуваме, а ги има во скоро секој тип на храна или пијалокДа, по некоја логика. Ама ме интересира како функционира.