Сакам да знам!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Фала ти...мислиш дека стварно ќе никне таму нова населба ? можеш ли да ми најдеш слика да видам како изгледа сега ? јас видов една слика,и фактички нема ни пат нема ништо,како ниви се...знаеш нешто за ЈАКА 2 ? гледам тоа е некоја друга населба...можда таа е на брдо ?
Па секоја населба на периферија е така никната, од ниви.
Побарај детален урбанистички план за таму, би требало да имаш на страната на општина Илинден.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Фала ти...мислиш дека стварно ќе никне таму нова населба ? можеш ли да ми најдеш слика да видам како изгледа сега ? јас видов една слика,и фактички нема ни пат нема ништо,како ниви се...знаеш нешто за ЈАКА 2 ? гледам тоа е некоја друга населба...можда таа е на брдо ?
Сега искрено уште ништо нема.Тук-таму се рамни земјиште и такви работи...Јака 2?неам појма првпат слушам...мислам дека да ќе биде досега се покажала како добра општина за такви работи па ќе видиме..

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Стипендиите што се доделуваат на факултет т.е на сите државни факултети е иста висина така?По можност некој да ми каже колкави се?

Член од
7 февруари 2015
Мислења
38
Поени од реакции
16
Дали има збор за downpicking на македонски?

Или даунпикинг си го изговараме?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.457
Поени од реакции
39.122
Барам една песна , сеа ја слушна али не видов која е , рефренот е многу многу познат , али незнам името.

Пееше нешто ... Its because I love you , oooo oooooooo ... Или беше Cuz I love you .... Значи доста позната и постара е. Се убив од барање на јутуб неможам да ја потрефам.

Член од
1 декември 2013
Мислења
58
Поени од реакции
21
огледалото во тоалетот почна да добива флеки како црно на кој начин да ја отстранам флеката или барем да го заштитам остатокот од огледалото ?

Т

Триптико

Гостин
огледалото во тоалетот почна да добива флеки како црно на кој начин да ја отстранам флеката или барем да го заштитам остатокот од огледалото ?
Не можеш сам. Тие флеки се настанати од оштетување на позадинскиот слој од средства за чистење, влага... Не знам дали има кај нас фирма за поправка на стакло. Има хемикалии за обновување на премазот на стаклото, ама подобро немој.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.877
Поени од реакции
1.633
Барам една песна , сеа ја слушна али не видов која е , рефренот е многу многу познат , али незнам името.

Пееше нешто ... Its because I love you , oooo oooooooo ... Или беше Cuz I love you .... Значи доста позната и постара е. Се убив од барање на јутуб неможам да ја потрефам.
Оваа ?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.560

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам од кај ми дојде меморијава, и не знам ни што ме тера да прашувам ова, али ајде.

Вака. Ова е пред години и години (околу 2010 :D ). У времето кога MSN беше шитот, а фб се користеше ама уште не беше толку масовен. И секад нели имаше трендови (и уште има). Се сеќавам на еден, кај што женските ставаа на статуси и топици, пишуваа боја, као „црвен“, „жолт со црно“, „бел“ и тн. И сите бевме ко wtf што се дешава? Али од негде прочури информација, испадна дека се заебаваат, пишуваат име на боја за да кажат каква боја на прслук носат у моментот. Као си праќале chain messages меѓу себе, да не кажуваат на никој и само да пишат статус за тоа, за ние машките да се чудиме. Е, тоа океј, се дозна. АМА! По неколку дена испадна нов тренд. Пак поврзан и сличен со тој, ама пак не знаевме што е работата. Овојпат пишуваа на статус некој град као Лондон, Париз, Милано, Вашингтон, што ли знам. И не дознавме што беше работата. Такада прашањето ми е, ако има некој што се сеќава на тој тренд, што знае за што се работи, нека ми пише, освен ако не сака да ја чува тајната до гроб. Живо ме занима.

И што кур ми е со вакви прашања у 4 и пол сабајле...

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409

зошто трча човеков, рано сабајле на 14 март 1972 година.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Zamrznato li e nagore na Vodno do zicara ? Imam novi zimski gumi ama neam vozeno nagore u zima radi toa prasuvam.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Има ли можност да се увезе водушна пушка од Барселона и како фунцкионира цела процетура со папирологија? Дали треба да пријавиш нешто или одиш, си ја купуваш и во куфер, назад во МКД?

Kajgana Shop

На врв Bottom