S
SpaceTraveler
Гостин
Што беше филмот со тоа Русија што ја нападна Украина, причина?
А да си прашаш негде за посигурно :/ пошто ја коа одев за Италија мораше пасошот да ми важи повеќе од 3 месеци.Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?
Strav ti e doma pred tvoite da pies pa ke piesna ladnovo po patДали е дозволено низ Македонија да пиеш пример пиво по патот? Пример треба да одам кај другар пешки, имам 20 мин пат и сакам да пијам лименка пиво за по пат. Дозволено е или казниво?
Зависи од граничарот ама пишува дека 6 месеца мора да биде :/ Да беше на екскурзија ќе те пуштеа сигурно.[DOUBLEPOST=1449748230][/DOUBLEPOST]Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?
Каква вистина Тие се за да кликнеш лајк на сликата и шер, после да ја лајкнеш и страната па тој со 4329403249032490329432 луѓе фан база на таа страна да ја продаде на некогоСАКАМ ДА ЗНАМ,дали на оние слики,каде има болни дечиња,кучиња и слично,и пишува стисни лајк ФБ ќе донира 1 евро,или сподели ќе донира 5 евра,се ВИСТИНА ? јас верувам дека не се,но можеби грешам...?
видов слика од болницата за детски болести имаа така направено...сериозни ли се ?! Бог да чува..Зависи од граничарот ама пишува дека 6 месеца мора да биде :/ Да беше на екскурзија ќе те пуштеа сигурно.[DOUBLEPOST=1449748230][/DOUBLEPOST]
Каква вистина Тие се за да кликнеш лајк на сликата и шер, после да ја лајкнеш и страната па тој со 4329403249032490329432 луѓе фан база на таа страна да ја продаде на некого
Се бива...видов слика од болницата за детски болести имаа така направено...сериозни ли се ?! Бог да чува..
Иронично, во истиот момент другар ми ме замара за една Филипс машинка што ја има, првпат ја пробува и вика ептен била добраGrundig или Philips машинка за потстрижување?
Philips гледам имаат некаква Dual Cut технологија и самоостречки ножеви...