Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Што беше филмот со тоа Русија што ја нападна Украина, причина?

Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?
А да си прашаш негде за посигурно :/ пошто ја коа одев за Италија мораше пасошот да ми важи повеќе од 3 месеци.

Дали е дозволено низ Македонија да пиеш пример пиво по патот? Пример треба да одам кај другар пешки, имам 20 мин пат и сакам да пијам лименка пиво за по пат. Дозволено е или казниво?

Дали е дозволено низ Македонија да пиеш пример пиво по патот? Пример треба да одам кај другар пешки, имам 20 мин пат и сакам да пијам лименка пиво за по пат. Дозволено е или казниво?
Strav ti e doma pred tvoite da pies pa ke piesna ladnovo po pat:cool:

Дали има некој што може да ми објасни на кој начин се определува KW моќноста, волуменот и квадратурата која што може да ја загрее некое грејно тело?

Кај одат парите од поскапените цигари?Денес пак ги поскапија мамичето нивно

САКАМ ДА ЗНАМ,дали на оние слики,каде има болни дечиња,кучиња и слично,и пишува стисни лајк ФБ ќе донира 1 евро,или сподели ќе донира 5 евра,се ВИСТИНА ? јас верувам дека не се,но можеби грешам...?

Дали можам да отидам во Грција со пасош што има уште 2 месеци рок до истекување ?
Зависи од граничарот ама пишува дека 6 месеца мора да биде :/ Да беше на екскурзија ќе те пуштеа сигурно.[DOUBLEPOST=1449748230][/DOUBLEPOST]
САКАМ ДА ЗНАМ,дали на оние слики,каде има болни дечиња,кучиња и слично,и пишува стисни лајк ФБ ќе донира 1 евро,или сподели ќе донира 5 евра,се ВИСТИНА ? јас верувам дека не се,но можеби грешам...?
Каква вистина :D Тие се за да кликнеш лајк на сликата и шер, после да ја лајкнеш и страната па тој со 4329403249032490329432 луѓе фан база на таа страна да ја продаде на некого :)

Зависи од граничарот ама пишува дека 6 месеца мора да биде :/ Да беше на екскурзија ќе те пуштеа сигурно.[DOUBLEPOST=1449748230][/DOUBLEPOST]
Каква вистина :D Тие се за да кликнеш лајк на сликата и шер, после да ја лајкнеш и страната па тој со 4329403249032490329432 луѓе фан база на таа страна да ја продаде на некого :)
видов слика од болницата за детски болести имаа така направено...сериозни ли се ?! Бог да чува..

Сакам да земам желатин па сега веќе не сум сигурен колку кафени лажички се 5 грама. На веб страните пишува 2 кафени, од други слушам една кафена... :cautious:

Последно уредено:
Grundig или Philips машинка за потстрижување?

Philips гледам имаат некаква Dual Cut технологија и самоостречки ножеви...

Grundig или Philips машинка за потстрижување?

Philips гледам имаат некаква Dual Cut технологија и самоостречки ножеви...
Иронично, во истиот момент другар ми ме замара за една Филипс машинка што ја има, првпат ја пробува и вика ептен била добра :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom