СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
jas sum sea u korcagin xxx i pravo da kazam packa e super (plus se znae so majkami i i bila koleska na baba mi hehehe) ....
Павлина е добра како предавач, добро го бара тоа што го предава, ама како човек е невидена катастрофа. Првите неколку часа кај неа 9првиот месец) е интересен се додека не ти ја исцица и последната капка мотив на нејзиниот час. Послем ти станува досадна, ќе почнеш да ги приметуваш навредите што секој час ги упатува кај некого, ако си и интересен до крајот ан годината ќе и бидеш главна преокупација од цел клас итн итн.

А за тоа у заградата, ќе те видам како ќе реагираш кога ќе налеташ кај професорите што не сакаат врски, упикувања и сл. Загреј столот и не чекај баба ти или мајка ти да трчаат по школо :smir:

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Новата што дојде наместо Печјарева предава и во медицинско, Силвана се вика и многу е добра. QUOTE]

Силвана предаваше во Корчагин пред повеќе од 14 години за да околу 2000 отиде во медицинско. Навистина ми е драго што се вратила во РЈК. Жената е злато и е многу добар професор!

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.929
Поени од реакции
853
Може ли некој од РЈК да ми каже ако знае нешо за тоа шо ќе имало нешо за програмирање на 24 октомври...во колку саат е??

S

Sheldon Cooper

Гостин
Силвана е закон професорка, мило ми е што ни доjде наместо Печиjарето:)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
шо стана со Лиле Попович(математика) и Сидо(философија) предаваат ли уште? тие се правата слика на Раде Корчагин...другото е ебиветер

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
И сидо уште предава:smir: Ми предаваше и мене пред две години. Најдобар професор што некогаш бил во корчагин:back::vozbud:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Слушам некој од ваш клас добил 4-ка кај него на тест:toe::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
hahah...ме потсети на една случка кај сидо...дели тестови и чита еден другар викаме не е тука, ај кој ке го земе за него? јас, се јавува еден другар...го земаме и нормално 5-ка добил...и праиме план да му напраиме превара...земаме црвено пенкало, и од 5-ка ја преправаме во 3-ка, а низ писмената подвлекуваме некои реченици ставаме прашалници нешто загради правиме демек неточно ова она...другиот ден коа дојде другаров, му викаме фичо 3ка си добил...реакција, се преплаши се усрами како можел, ја читаше 5 пати и не му беше јасно деа е превара дур не му кажавме.....Времиња...ко ке ми текне од прва писмена у септември цел ден дома учев и дојдов само на 6-ти да праам писмена...оф леле..

Инаку со сидо се неам видено од претходнава учебна година, нашиот клас со него си го имавме натиго-дајмиго..идевме кај злате често, на излети на водно...си праевме шеми по договор...многу работи иам неучено од него. работи што не може никој друг да ти ги каже, што не се учат по никој предмет и на никој факултет, едноставно сидо знае се, се што сакаш прашај го ке ти го објасни...прав филозоф :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Силвана е закон професорка, мило ми е што ни доjде наместо Печиjарето:)
Леле стварно е многу добра жената, требаше и класна да ни стане и во последен момент ни викаат: класна математика, имате нова хемија :nesvest:
Сега ни дојде една од Орце и таа е добра не можам да се пожалам, ама кај Силвана што знам поопуштено ни беше некако.

Како и да е, КорчагноФ тек сега си го покажа правото лице. Сите муабети биле вистина :nesum:.Не дека не се постигнува, ама не станувам од книга цела недела, спијам само 4 саати дневно и едвај викендот наоѓам малце слобдно време... Ај ваљда кога ќе пројде тромесечиево ќе има малце живот и за нас, инаку не знам уште колку ќе можам темпово да го издржам...
Сепак сама си го барав сега :toe:. Ни прва ни последна не сум, како преживеале другите, ќе преживеам ваљда и јас :smir:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Леле стварно е многу добра жената, требаше и класна да ни стане и во последен момент ни викаат: класна математика, имате нова хемија :nesvest:
Сега ни дојде една од Орце и таа е добра не можам да се пожалам, ама кај Силвана што знам поопуштено ни беше некако.

Како и да е, КорчагноФ тек сега си го покажа правото лице. Сите муабети биле вистина :nesum:.Не дека не се постигнува, ама не станувам од книга цела недела, спијам само 4 саати дневно и едвај викендот наоѓам малце слобдно време... Ај ваљда кога ќе пројде тромесечиево ќе има малце живот и за нас, инаку не знам уште колку ќе можам темпово да го издржам...
Сепак сама си го барав сега :toe:. Ни прва ни последна не сум, како преживеале другите, ќе преживеам ваљда и јас :smir:

Девојче бееее! :smir: Се постигнува и со многу помалку од учење од твоево. :) Не ти треба толку многу да учиш. Доволно е да ги знаеш работите отприлика, да делуваш сигурно и смирено кога одговараш, и најубаво би било да се пријавуваш за доброволец уште пред да го имате земено цел материјал за испрашување. Така многу помалце имаш за учење, а башка што ти прогледуваат низ прсти. :) Стварно немаш потреба да се откорнуваш од учење, ако одговараш сигурна во себе :)

S

Sheldon Cooper

Гостин
Jас не се отепувам од учење ама би требало зашо ако продолжам вака нема ни мн.добар да поминам хахахаха

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724

Четврта година сум во РЈК и сум цел, здрав и жив. Значи сум поминал 4 години и ни еднаш не сум офкал за тоа колку е тешко или лесно. Треба само план за работа да си направиш, да научиш што карактер се професорите, што бараат и како тоа го бараат, и готова е работата. Со жалење и плачење ништо не се постигнува.
+ Треба да сте горди што сте во РЈК, оти таму е најдоброто дружење, професорите (поголемиот дел) се супер и ни се како пријатели, 2 години сме најдобри на матура, добиваме познавања што по другите школи ретко го има, и што сакате повеќе? Епа, тоа `доброто` со учење ќе си го платите, па немора да биде секогаш 5, задоволете се и со 4,3 ... :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom