СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Оооо Корчагинци:) Иначе на овие шо се 1ва да им кажам само да не се секираат зашо ќе сватат дека школово не е такво као шо сите го замислуваат(алкатраз)...сеа може ќе имате со некои професори малку мука али ќе пројде:smir:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Абе, а шо направивте со пацио ? Слушам го затвориле за професорите нешто ? :nesvest:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Оооо Корчагинци:) Иначе на овие шо се 1ва да им кажам само да не се секираат зашо ќе сватат дека школово не е такво као шо сите го замислуваат(алкатраз)...сеа може ќе имате со некои професори малку мука али ќе пројде:smir:
Стварно...не да не е алкатраз :nenene:
Има за учење доста али бар засега успевам да постигнам, не е нешто да не можам да излезам од дома...:toe:

П.С. Абе што се деси со екскурзијатаааа? :tapp: Нели ќе не носеа негде :jaj:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
Стварно...не да не е алкатраз :nenene:
Има за учење доста али бар засега успевам да постигнам, не е нешто да не можам да излезам од дома...:toe:

П.С. Абе што се деси со екскурзијатаааа? :tapp: Нели ќе не носеа негде :jaj:
Никогаш нема да ја дочекате:vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
за екскурзијата,нашиот ценет директор Драк4е:vozbud: ни даде можност на нас 3та година шо сме,да идеме сеа на дводневна,а после на крај да идеме на 5 дневна,или сеа на еднодневна да идеме,а на крај да идеме на екскурзија со 6 ноќевања ваљда
и сеа ние,наш клас избравме ова 2рово,па шо ќе биде нз
нишо чудно и да не идеме на екскурзија сеа,да се премисли тој,ко шо си знае,или па на водно да не однесат:tapp: :pos:

Z

ZeroStyle

Гостин
Ние од втора му јадевме гомна за дводневна и ни рече у второ полугодие:baeh:
Или можеби ни рече така да не откачи:(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
е да,забораив
Пичијарева(хемија) отишла у пензијаа :je::je:
не бев у школо ја коа ја испраќале,плачела типката,хх
и рекла нешо,она си ја избрала замената,па ќе видиме шо професорка ќе ни бапнат сеа:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
Ние од втора му јадевме гомна за дводневна и ни рече у второ полугодие:baeh:
Или можеби ни рече така да не откачи:(
Варувај дека е второто :):):) Нас за четири години само на две ескурзии не однесоа:kesa:
Во втора ми се чини дека не ни одевме два дена во школо како штрајк дека не не носеа на ескурзија и Дракче тоа ни го сметаше како ескурзија:tapp:
е да,забораив
Пичијарева(хемија) отишла у пензијаа :je::je:
не бев у школо ја коа ја испраќале,плачела типката,хх
и рекла нешо,она си ја избрала замената,па ќе видиме шо професорка ќе ни бапнат сеа:toe:
Алелуја мислев дека жената цел живот ќе го остави у корчагин:helou:

Zoo

лошка
Член од
14 септември 2009
Мислења
39
Поени од реакции
9
јагнето е испечено сеа некоја си нова растропана дошла јбг :) МИТКО РУЛЗ МАДАФАКА ТОА ЌЕ ГО КАЖАМ, 4 години ми е класен и типот е МАНГА ПРО :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Аееее идеме у петок на екскурзијааааа :vozbud: [само од времето зависело] :nesum:

А за хемија не знам дали збориме за истата али и ние имаме нова професорка, дојдена е од Орце, знаела француски ама немала да ни предава оваа година бидејќи сме мешана паралелка не знам не сфатив... :kesa:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Незнам што ви смета Печијарева кул си е жената, имав 5-ка кај неа додека цел клас имаше двојки и единици.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
45
Поени од реакции
2
Новата што дојде наместо Печјарева предава и во медицинско, Силвана се вика и многу е добра. Инаку колку што слушам најзафркнати преофесори се Пацка-биологија (фала богу што не ми предава), Петранка-историја, и Поповиќ-математика(не ми предавала ама ќе ми предава сигурно). Инаку јас сум во билингуална француска паралелка и супер ми е. Најѕвер професор според мене е Димитрија-социологија. Други добри професори што ми предавале (некои уште ми предаваат) се: Павлина-алгебра, Марија-математика, Снежана-биологија, Гордана-хемија. И уште нешто, ако учиш доволно сигурно ќе имаш добри оцени. Факт е дека е потешко отколку во Ѓорѓи и некои други X школи, сум го приметила тоа, но затоа после на факултет нема да имаш проблеми (ако учиш).

Член од
20 октомври 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
jas sum sea u korcagin xxx i pravo da kazam packa e super (plus se znae so majkami i i bila koleska na baba mi hehehe) ama se ezam koga imame makedonski i koga ke vleze cudovisteto so crvena kosa AKA "roska" utre lektira + teatar sledna sreda test a na 3.11 pismena so vlecenje tema sto posto znaete kako e ako vi predavala:tapp: a pa po fizicko prvo se redime i trcame vaka :salut::salut::salut::salut::salut: , se zagrevame i na kraj eve sto pravat maskite :jaj::jaj::jaj::jaj::jaj: posle pravime grbni :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::eek:lee:a muzicko ova pravi :pop: so svojata starovekovna muzika a sekako da ne ja zaboravime i istorija celo vreme zbori kako aleksandar III makedonski bil glup i nikoj ne zarobuval samo gi prael sojuznici :oeoeoe::oeoeoe: jas se nadevam deka ke pominam odlicen i nema da go dobijam ova :banned::banned: i se nadevam deka se iznasmeavte vo mojata prezentacija:bravo: this is xxxxx od xxx sighning out......... :pred:
abe a koj ke ide u cetvrtok na ekskurzija?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
А да не ставаше толку смајлиња за промена? Ај пошто ти е прв пост ти се простува, ама внимавај од сега.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
jas sum sea u korcagin xxx i pravo da kazam packa e super (plus se znae so majkami i i bila koleska na baba mi hehehe) ama se ezam koga imame makedonski i koga ke vleze cudovisteto so crvena kosa AKA "roska" utre lektira + teatar sledna sreda test a na 3.11 pismena so vlecenje tema sto posto znaete kako e ako vi predavala:tapp: a pa po fizicko prvo se redime i trcame vaka :salut::salut::salut::salut::salut: , se zagrevame i na kraj eve sto pravat maskite :jaj::jaj::jaj::jaj::jaj: posle pravime grbni :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::eek:lee:a muzicko ova pravi :pop: so svojata starovekovna muzika a sekako da ne ja zaboravime i istorija celo vreme zbori kako aleksandar III makedonski bil glup i nikoj ne zarobuval samo gi prael sojuznici :oeoeoe::oeoeoe: jas se nadevam deka ke pominam odlicen i nema da go dobijam ova :banned::banned: i se nadevam deka se iznasmeavte vo mojata prezentacija:bravo: this is xxxxx od xxx sighning out......... :pred:
abe a koj ke ide u cetvrtok na ekskurzija?
Се гледа дека тебе корчагинов ти удрил у глава:pos::pos:

него шо нешо,оваа Попович математика ни вика,ќе имало екстерни годинава ? стварно или не зеза оваа нешо:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom