- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Прашање: Павлина и оваа година ќе предава биологија или конечно заминува во децениски најавуваната пензија?
Мене Павлина ми предаваше пред точно 20 години. Лани бев у Корчагин по работа и зборев со неа. Не планира.Прашање: Павлина и оваа година ќе предава биологија или конечно заминува во децениски најавуваната пензија?
Наводно немала веќе да предава, ама јас ќе си чекам прв час биологија пред да верувам.Прашање: Павлина и оваа година ќе предава биологија или конечно заминува во децениски најавуваната пензија?
Ај мене не ме мрзиМене ми се падна класна Весна ( географија ). Математика ќе ми предава мислам Ана,англиски Татијана,историја Петранка,македонски Екатарина и хемија Елизабета.. Ај некој ако не го мрзи нека пише повеќе инфо. за овие професори
Па има туристичка агенција што очекувашШто е ова бе, кај мене у клас 11 мушки другите женски . Петранка ми е класна, па каква и да е класна ми е мора да биде добра. Башка слушам дека само нејзиното одделение го носело на екскурзии и такви ствари. Башка иаме звер директор, Дража. И со Теа од форумов учам <3
Кога ви ги дадоа, кога успеа да го изгубиш..Шала на страна, оди утре кај секретарката и прашај ја што да правиш. Има 2 опции: или ќе ти дадат нов или ќе си плаќаш додека не ви дадат слободни.Вака сеа.. го изгубив привремениот билет и сеа шо да праам ?!
Не бе, не се секирај, ќе речеш дека си го изгубил. Дешава се...Абе ај тоа што ќе си плаќам,најмал проблем.. него нели после го враќаш тој и ти даваат слободна.. па да не испадне да не добијам слободна .. затоа ми е
Кулирај бе, у понеделник ќе им кажеш, не е ништо страшно.Грешки сме,луѓе праиме него утре да идам или у понеделник на класната да и кажам ?
За Жаки само можам да ти кажам збор два. За неа се карактеристични блиц-прашања (така ги вика xD). Значи скоро секогаш пред да предава нешто ново, рандом прашува неколку души по 1-2 прашања и во тефтерот буквално забележува се. Ама буквално...понекогаш помислувам дека запишува кога некој земал воздух. Знае да биде нефер со оцените, на пример од 5 и 4 да ти спушти 4 ( се во зависност од плусовите и минусите добиени од блиц-прашањата). Теорија има учење само прво полугодие, второ полугодие се Word и Excel (оценува преку правење вежби, дали пред неа или да направиш вежба па потоа она да ги прегледа), а верувам повеќето знаат да ги користат овие две.Физика ќе ми предава Наталија, Македонски Лидија, информатика Жаклина и историја Петранка. За другите предмети незнам. Нешто инфо за професориве? xD Иначе класна ми е англиски што предава само што незнам како се вика (Тања е ваљда) пошто закаснив на прв час.