- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Прашање: Павлина и оваа година ќе предава биологија или конечно заминува во децениски најавуваната пензија?
Мене Павлина ми предаваше пред точно 20 години. Лани бев у Корчагин по работа и зборев со неа. Не планира.Прашање: Павлина и оваа година ќе предава биологија или конечно заминува во децениски најавуваната пензија?
Наводно немала веќе да предава, ама јас ќе си чекам прв час биологија пред да верувам.Прашање: Павлина и оваа година ќе предава биологија или конечно заминува во децениски најавуваната пензија?
Ај мене не ме мрзиМене ми се падна класна Весна ( географија ). Математика ќе ми предава мислам Ана,англиски Татијана,историја Петранка,македонски Екатарина и хемија Елизабета.. Ај некој ако не го мрзи нека пише повеќе инфо. за овие професори![]()
Па има туристичка агенција што очекувашШто е ова бе, кај мене у клас 11 мушки другите женски. Петранка ми е класна, па каква и да е класна ми е мора да биде добра. Башка слушам дека само нејзиното одделение го носело на екскурзии и такви ствари. Башка иаме звер директор, Дража. И со Теа од форумов учам
<3
Кога ви ги дадоа, кога успеа да го изгубиш..Вака сеа.. го изгубив привремениот билет и сеа шо да праам ?!![]()
Не бе, не се секирај, ќе речеш дека си го изгубил. Дешава се...Абе ај тоа што ќе си плаќам,најмал проблем.. него нели после го враќаш тој и ти даваат слободна.. па да не испадне да не добијам слободна .. затоа ми е![]()
Кулирај бе, у понеделник ќе им кажеш, не е ништо страшно.Грешки сме,луѓе праименего утре да идам или у понеделник на класната да и кажам ?
За Жаки само можам да ти кажам збор два. За неа се карактеристични блиц-прашања (така ги вика xD). Значи скоро секогаш пред да предава нешто ново, рандом прашува неколку души по 1-2 прашања и во тефтерот буквално забележува се. Ама буквално...понекогаш помислувам дека запишува кога некој земал воздух. Знае да биде нефер со оцените, на пример од 5 и 4 да ти спушти 4 ( се во зависност од плусовите и минусите добиени од блиц-прашањата). Теорија има учење само прво полугодие, второ полугодие се Word и Excel (оценува преку правење вежби, дали пред неа или да направиш вежба па потоа она да ги прегледа), а верувам повеќето знаат да ги користат овие две.Физика ќе ми предава Наталија, Македонски Лидија, информатика Жаклина и историја Петранка. За другите предмети незнам. Нешто инфо за професориве? xD Иначе класна ми е англиски што предава само што незнам како се вика (Тања е ваљда) пошто закаснив на прв час.![]()