Ејј не да не умреее...баш ти го читам постов и си викам у себе...абе утре иаме Рени латинскииии...хахаха...и мене да ти кажам ми смета што многу се оговараат али ај нивно си е...големи си се и ондак то и ајде сеа само ја чекаме матурскава екскурзијааа.....<3И шо ако се најдеме? ке збориме за професори? хаха нз нз..
Еве ми поминуе и трета и мн е лесна освен латински Лидија не умре.. нели мони? хаха
едвај чекам 4та да си ја ладаааааааам... Го сакам корчагин. Но несакам шо мн се делат и се оговараат луѓево... нејќам да завршам .. <3
Masala, masala.. od godina vo godina za istite destinacii cenata raste...Не сум ни отишла у агенцијата... ќе идам деновиве.Ценава е нешто невидено...за апсолвентска 18 дена низ Европа е 500 евра, ние за 7 дена од кои 3 у пат плаќаме по 300 евра...свашта
300 евра??? За нас пред 2 години (кога бев 3та), за шетање низ Будимпешта, Прага и Виена со спиење во сите градови и платено диско, крстарење по Дунав, зоолошка итн беше 13.800 денариНе сум ни отишла у агенцијата... ќе идам деновиве.Ценава е нешто невидено...за апсолвентска 18 дена низ Европа е 500 евра, ние за 7 дена од кои 3 у пат плаќаме по 300 евра...свашта
За тие што плаќаа во готово беше 200 евра, а за тие на неколку рати 13 800. Али ете се смениле времињата. Да ми кажеа мене тогаш толкава цена, курац што ќе излезев некогаш од Макеонија300 евра??? За нас пред 2 години (кога бев 3та), за шетање низ Будимпешта, Прага и Виена со спиење во сите градови и платено диско, крстарење по Дунав, зоолошка итн беше 13.800 денари
Епа ако ти си платил 250 евра, како може сега 300 евра да биде на место? Ние плативме околу 13 500 денари пред 3 години, ама Виена не беше дел од тура и 3 спиења беа.ја бев минатата година
250е
4ноќевања (7 дена вкупно)
турата беше: Будимпешта - Братислава - Прага - Виена
спиење: 1ден - Будимпешта - 1 ден Братислава - 2 дена Прага (виена бевме 1 ден само без спиење)
и мислам дека цената е на место :icon_cool