СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
И шо ако се најдеме? ке збориме за професори? хаха нз нз..
Еве ми поминуе и трета и мн е лесна освен латински Лидија не умре.. нели мони? хаха
едвај чекам 4та да си ја ладаааааааам... Го сакам корчагин. Но несакам шо мн се делат и се оговараат луѓево... нејќам да завршам .. <3

Ејј не да не умреее...баш ти го читам постов и си викам у себе...абе утре иаме Рени латинскииии...хахаха...и мене да ти кажам ми смета што многу се оговараат али ај нивно си е...големи си се и ондак то:) и ајде сеа само ја чекаме матурскава екскурзијааа.....<3

не да ја чекамм.. плачам за неааааа... аххахаха
на екси4 ке биде лудооооо
са,мо шо Дракче дае астрономска цена за неа.. :tapp:
ти уплати ма? ја уше не :D

Не сум ни отишла у агенцијата...:) ќе идам деновиве.Ценава е нешто невидено...за апсолвентска 18 дена низ Европа е 500 евра, ние за 7 дена од кои 3 у пат плаќаме по 300 евра...свашта:pipi:

Не сум ни отишла у агенцијата...:) ќе идам деновиве.Ценава е нешто невидено...за апсолвентска 18 дена низ Европа е 500 евра, ние за 7 дена од кои 3 у пат плаќаме по 300 евра...свашта:pipi:

Masala, masala.. od godina vo godina za istite destinacii cenata raste...

300 евра??? За нас пред 2 години (кога бев 3та), за шетање низ Будимпешта, Прага и Виена со спиење во сите градови и платено диско, крстарење по Дунав, зоолошка итн беше 13.800 денари :toe:

епа дракче сака појќе да си го напуни џебот очигледно. Шо да праам ја... :S:поп:

Од 13 800 до 17 400 ......
Само 50 и нешо евре поише :tapp:

300 евра??? За нас пред 2 години (кога бев 3та), за шетање низ Будимпешта, Прага и Виена со спиење во сите градови и платено диско, крстарење по Дунав, зоолошка итн беше 13.800 денари :toe:

За тие што плаќаа во готово беше 200 евра, а за тие на неколку рати 13 800. Али ете се смениле времињата. Да ми кажеа мене тогаш толкава цена, курац што ќе излезев некогаш од Макеонија :)

де де дали 14 000 или 17 000
ќе си се потрошел многу

Сте требале да се буните, да речете дека никој не оди на екскурзија:) Што е многу, многу е, 300 евра за 3 или 4 ноќевања само е прескапо.

ја бев минатата година

250е
4ноќевања (7 дена вкупно)
турата беше: Будимпешта - Братислава - Прага - Виена
спиење: 1ден - Будимпешта - 1 ден Братислава - 2 дена Прага (виена бевме 1 ден само без спиење)

и мислам дека цената е на место :icon_cool

ја бев минатата година

250е
4ноќевања (7 дена вкупно)
турата беше: Будимпешта - Братислава - Прага - Виена
спиење: 1ден - Будимпешта - 1 ден Братислава - 2 дена Прага (виена бевме 1 ден само без спиење)

и мислам дека цената е на место :icon_cool

Епа ако ти си платил 250 евра, како може сега 300 евра да биде на место? Ние плативме околу 13 500 денари пред 3 години, ама Виена не беше дел од тура и 3 спиења беа.

^мислев за цената која јас ја платив за да се шетам во овие 4 града - 250e

а ова што ги сече драгче малку - тоа е криза шо ќе праиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom