Не е Мироновска веќе? Кој Драган е директор?Драган директор човеков е Менгеле, Гебелс и Хитлер во едно.
По математика,помлад така.Мислам дека на Драган стариот по математика му е син,али може сум грешка.Директор е веќе 1 месец..Не е Мироновска веќе? Кој Драган е директор?
Стариот (Ајнштајн) го знам, огин и пламен со легендарната изјава-После мене во училница влегува само Господ или полиција. Син му не го знам, ама ми кажуваа дека е далеку поасален од татко му. Ама не знаев дека се вика Драган што ми е многу чудно и таткото и синот Драган да се викаат како во Америка со Драган Џуниор или Драган II .По математика,помлад така.Мислам дека на Драган стариот по математика му е син,али може сум грешка.Директор е веќе 1 месец..
Драган Данев, мене ми беше овој 2 години математика. Математика на кочански дијалект абе да умре човек од смеење ама не можеш да се насмееш ќе ти здрви кец.Не е Мироновска веќе? Кој Драган е директор?
Не не зоки диџејот е син на стариот )))И мене ми беше чудно тоа..иначе овој ако е асален можам да замислам татко му што бил
дапандорка уште ли предава ?
kakvi i da se, sigurno ne poteski od onie na olgaZlatko hemija koa mi se smeni me fati strav mislev Olga ke mi se padne...
Inace mi se padna Mironovska hemija kako ocenuva i kakvi testovi dava ?
Да им го бутнеме весникот на странава ке биде супер. Да немора да се мачат во иднина децата