СУГС Јосип Броз -Тито

Драган директор :pos: човеков е Менгеле, Гебелс и Хитлер во едно.

Добро што само полугодиево го фатив:)
Али мој совет до полуматурантиве не се запишувајте дур е овој директор..

Не е Мироновска веќе? Кој Драган е директор?
По математика,помлад така.Мислам дека на Драган стариот по математика му е син,али може сум грешка.Директор е веќе 1 месец..

По математика,помлад така.Мислам дека на Драган стариот по математика му е син,али може сум грешка.Директор е веќе 1 месец..

Стариот (Ајнштајн) го знам, огин и пламен со легендарната изјава-После мене во училница влегува само Господ или полиција. Син му не го знам, ама ми кажуваа дека е далеку поасален од татко му. Ама не знаев дека се вика Драган што ми е многу чудно и таткото и синот Драган да се викаат како во Америка со Драган Џуниор или Драган II :pos:.

И мене ми беше чудно тоа..иначе овој ако е асален можам да замислам татко му што бил:pos:

Не е Мироновска веќе? Кој Драган е директор?
Драган Данев, мене ми беше овој 2 години математика. Математика на кочански дијалект :pos: абе да умре човек од смеење ама не можеш да се насмееш ќе ти здрви кец.

Можам да замислам сеа каков лејбор логор е ЈБТ, додека беше Мироновска можеше некој да се фрли од оградата никој немаше да примети.
И мене ми беше чудно тоа..иначе овој ако е асален можам да замислам татко му што бил:pos:
Не не зоки диџејот е син на стариот :))))

Zlatko hemija koa mi se smeni me fati strav mislev Olga ke mi se padne...

Inace mi se padna Mironovska hemija kako ocenuva i kakvi testovi dava ? :D

Чисто информативно, Пандорка отиде во пензија за време на зимски распуст :)

Драган крвта ми ја испи, ќелава глава лустерска, му сијаше до Мек Доналдс, леба му

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom