Мислам дека имаше нешто за оружја, дали да одбереш оружје и да го објасниш,или на историска еволуција на оружјето...така нешто беше, јас не бев на стрелаштво ама од клас знам имаше бајаги што спремаа проекти на овие темиaj ako moze nekoj neka mi kaze koi temi otprilika ste gi dobivale na strelastvo
Ако не ја знаеш основата на хемијата од основно и ако во прва ти се падне Олга имаш големи шанси да си продолжиш и во јуни.Олга е демон во сите 3 години само што бутка само во 1ва и 2ра.Годинава во 3та требаше 30 да бутне сигурно али ниеден не остави.А Ачкоска зависи,класна ми беше 2 години и не го осетив најверојатно тоа што го осетиле претходните генерации.Е таа остава и во 3та башка ако те остави во јуни би требало и во август да продолжиш.Eeej luge zdravo!! Ja od ovaa godina se zapishuvam vo JBT ,brat mi e tamu i gore-dolu znam nesto ama ne mi dava bash mnogu info Kazete vie malce,vistina li e toa za Olgiza i za Ackovska deka bile takvi demoni , proektni za prva koi da gi izberam,i za nastavnicite neshto po malce da znam so sto ke si imam rabota Vo JBT kako e? dobro napraiv sto se zapisav? malce zamaram so prasanjava ama nema vrska
pozdrav
Ако можете спорт и информатика, без размислување тие. Едино ако сакаш да научиш како се прави проектна/семинарска со сите нишани, па да отидеш на Мир и толеранција, или тие со биологија шо се поврзани.Eeej luge zdravo!! Ja od ovaa godina se zapishuvam vo JBT ,brat mi e tamu i gore-dolu znam nesto ama ne mi dava bash mnogu info Kazete vie malce,vistina li e toa za Olgiza i za Ackovska deka bile takvi demoni , proektni za prva koi da gi izberam,i za nastavnicite neshto po malce da znam so sto ke si imam rabota Vo JBT kako e? dobro napraiv sto se zapisav? malce zamaram so prasanjava ama nema vrska
pozdrav
PPЈас сум четврта