СУГС Јосип Броз -Тито

Член од
24 декември 2011
Мислења
25
Поени од реакции
1
aj ako moze nekoj neka mi kaze koi temi otprilika ste gi dobivale na strelastvo:)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Вечерва ќе излезе вонредно издание на весникот заради представата 100% што ја спремаат од драмска секција.Утре имаат премиера(затоа и се брзаме), да се чудиш sold-out е а карта е 100че, дури и ние од новинарство ќе мора да чекаме до 6ти мај за репризата :D (плус поевтино е 50че карта).
Очекувајте вечерва или утре линк или па проверете ја страната сами :icon_lol:
aj ako moze nekoj neka mi kaze koi temi otprilika ste gi dobivale na strelastvo:)
Мислам дека имаше нешто за оружја, дали да одбереш оружје и да го објасниш,или на историска еволуција на оружјето...така нешто беше, јас не бев на стрелаштво ама од клас знам имаше бајаги што спремаа проекти на овие теми :)
EDIT:Излезе весникот тие што сакаат да го прочитаат го знаат web-page-от:pipi:

Член од
24 декември 2011
Мислења
25
Поени од реакции
1
pred edna nedela za prv pat imav strelastvo kaj Takis i dobiv sosem drug vpecatok za nego...za nego nisto drugo nemav slusnato osven „mene me plasi toj covek“, „mornici mi idat koga go gledam“ itn, itn...ili se izmenil, ili jas imam los vpecatok za nego, ili gresno mi zboruvale :)
Osven nego, drug omilen prof. mi e Gjurcinovska...mislam deka nea site ja sakaat :)

Член од
10 јуни 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Eeej luge zdravo!! :) Ja od ovaa godina se zapishuvam vo JBT ,brat mi e tamu i gore-dolu znam nesto ama ne mi dava bash mnogu info :( Kazete vie malce,vistina li e toa za Olgiza i za Ackovska deka bile takvi demonio_O , proektni za prva koi da gi izberam,i za nastavnicite neshto po malce da znam so sto ke si imam rabota :) Vo JBT kako e? dobro napraiv sto se zapisav? :confused: malce zamaram so prasanjava ama nema vrska :icon_lol:
pozdrav :icon_lol:

Член од
25 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Zdravo neznam dali e sodvetno mesto za temava ipak e na nekoj nacin pod obrazovanie pa zatoa tuka kje ja postiram.Vaka sea iam rodnina koj zavrsi vo JBT Skopje ako nekoj ima od porano zavrseno ili skoro ili e informiran moze da mi kaze koe foto studio gi slikase za almanahot i ako imate link od nivnite sliki postirajte gi fala mnogu odnapred!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Eeej luge zdravo!! :) Ja od ovaa godina se zapishuvam vo JBT ,brat mi e tamu i gore-dolu znam nesto ama ne mi dava bash mnogu info :( Kazete vie malce,vistina li e toa za Olgiza i za Ackovska deka bile takvi demonio_O , proektni za prva koi da gi izberam,i za nastavnicite neshto po malce da znam so sto ke si imam rabota :) Vo JBT kako e? dobro napraiv sto se zapisav? :confused: malce zamaram so prasanjava ama nema vrska :icon_lol:
Ако не ја знаеш основата на хемијата од основно и ако во прва ти се падне Олга имаш големи шанси да си продолжиш и во јуни.Олга е демон во сите 3 години само што бутка само во 1ва и 2ра.Годинава во 3та требаше 30 да бутне сигурно али ниеден не остави.А Ачкоска зависи,класна ми беше 2 години и не го осетив најверојатно тоа што го осетиле претходните генерации.Е таа остава и во 3та башка ако те остави во јуни би требало и во август да продолжиш.
Али ако ти е Олга класна ондак кај неа имаш чиста 5ка.Само со нивниот клас е ѕвер.Две лекции во текот на целата година земаш башка поправа други оцени и доста оправдува.А Ачкоска ако ти е класна,ако имате тест и не сте спремни без проблем го преместува по кој било и да е предмет.Башка ќе видиш дека ќе имате најмалце изостаноци.

П

Паган-др

Гостин
Ако можете спорт и информатика, без размислување тие. Едино ако сакаш да научиш како се прави проектна/семинарска со сите нишани, па да отидеш на Мир и толеранција, или тие со биологија шо се поврзани.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има тука некој трета/четврта?

Kajgana Shop

На врв Bottom