СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 август 2011
Мислења
10.383
Поени од реакции
18.527
holandzani i svedzani.... oni se za na druga planeta.

neznam sto tolku pa ima vrska odnosot so fudbalot. ma ako sakaat i u faca neka im mocaat na kraj, sto menuva toa, relano zasluzija i hrv i arg da pominat i obratno da beae nemase da e nezasluzeno. gledavme odlicni tekmi, najnebiten e odnosot potoa.

pa 100 pati porado bi gledal idiotski proslavi so emocii nego bezdusni umereni izjavi. svetsko e, ne e audicija za labudovo ezero.
Не глеам што има да им се правдаат воопшто. Утакмицата беше тензична,со прљава игра, да не сакаа гушкање на крај? Ја со другари кога играм летаат мајки шајки а не па со некој холанѓани таму.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
Дајте кадар од Роналдо, фацата исчашена да му ја видам...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Мороко сеуште без примен гол од противнички играч. Уауо (Wow)
Фала ти за појаснувањето во заграда, јас за момент помислив дека се работи за рандом кинески играч.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.983
Поени од реакции
11.325
Ќутете, не и кажујте на теткава дека има уште едно полувреме… :oops:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Од фудбалери кои не сум ги знаел пред СП, овој Унаи ми остава најдобар впечаток.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.411
Абе цела наука антрополошка и социолошка, срушена на Кајгана со претпоставки базирани врз лични исксуства. :pos:

Нереални луѓе. Дај бе гледајте фудбал и не замарајте.

Јадев лош фалафел лани во Скопје, да ти ебам Арапите никакви. Од друга страна пак, Азијците ептен се добар народ. Братучед ми има кажано.
Импресивно е кога читаш заклучоци од 5 луѓе, кои имале директно контакт со 25 лица (сите горе-долу со слични карактеристики, возраст...) за популација на цел континент од неколку стотини милиони жители.

Он топик, Мароко сосема заслужено стигна до овде и денеска одлично играат. Ептен им одат тешки репрезентации, кои немаат некој особен офанзивен потенцијал или само пимплаат, без некој вистински ефект (од типот на Белгија и Шпанија).

Далеку е оваа од готова, Португалија е сепак искусна екипа, па нема лесно да испуштат можност за полуфинале.

Kajgana Shop

На врв Bottom