СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Што слушнав сеа, Штерјов и Милковски зачекорија по патот кој води кон дефинитивниот блам.

Го даваат Деко у кадар, Штерјов срамежливо изговара Хаџи, а Милковски како да слушна името на својот роден брат, да да Мустафа Хаџи вака така нешто у продолжение.

Едит еве ги, еве го Штерјов, се поправи но ПОРАДИ КИЛАЖАТА НА ДЕКО мислел дека е тој Мустафа Хаџи.

Срам се наби. Добрите коментатори според Горилаз Калински.

Имам работено со нив кога сум идел на work and travel. И се сум движел тогаш во нивни гета во Америка. Типични Албанци, идат во странство за со криминал да се бават.
Автоматски споено мислење:

Четвртфинале, полупразен стадионот.

Ме чуди што вака гледате на овие народи. Јас имам комплетно различно мислење и ова е базирано на многу бивши и сегашни колеги. Моментално работам со еден од Салвадор, еден од Колумбија, тројца од Бразил и еден ваљда Аргентина а сум работел и претходно со многу други кои доаѓаат од тие држави.
Плус еднаш неделно играм фудбал со Колумбијци и чат пат доаѓа да игра некој од Венецуела или Еквадор, зависи кога-како, и воопшто немам сретнато ниту еден близу до тоа што го опиша. Сосема кул луѓе, нормални, многу блиски со Европјаните во однесување и начин на живот
Ако збориме на пример за Либијците и Сиријците, би се сложил со тебе ама овие никако не би ги ставил во кош со нив. Либијците се најгадно племе, без конкуренција.

ЕБИ СЕ КЛОШАРУ !!!!!!!! НИКОЈ НЕ Е ПОД ТЕБЕ !!!!!
Брату ти најдобро да се вратиш у темите за политика да бистриш оти тука освен јадење гомна за Роналдо ништо попаметно не напиша.

Абе цела наука антрополошка и социолошка, срушена на Кајгана со претпоставки базирани врз лични исксуства. :pos:

Нереални луѓе. Дај бе гледајте фудбал и не замарајте.

Јадев лош фалафел лани во Скопје, да ти ебам Арапите никакви. Од друга страна пак, Азијците ептен се добар народ. Братучед ми има кажано.

Прекрасни и досега не видени кадри.
Особено импресионира делот со ВАР собата, сосема невообичаена и пред се ретка слика од еден четвртфинален фудбалски натпревар. Бијонс фото студио Весна, Бијонс Амбрела, Бијонс Фото Стејшн.

Дај бе нека му пренесе некој на Милковски дека ЕН Несири е а не ЕЛ Несири. Пу да ти ебам тоа неписмените.

Е дури сега ќе го слушаш кога цел натпревар ќе повторува кој дал гол. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom