СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Да де ние само од дома пред телевизорот знаеме сеир да тераме, ама тие што ги исмевате играат на светско првенство и дале гол на една Франција. Франција е прејака за Швајцарија. Ама чудното не е што некој успеал да заигра и изгуби на олку важни натпревари, чудното не е што Македонец не постои на првенствово? Албанците вакви такви цела швајцарска репрезентација ја држат. Кај се нашите? Ама ајде ќе тераме сеир. Ако Албанците ги направиме неспособни тоа не не прави нас способни. Срамота е толкава омраза дури и на теми за спорт.
Добар јузернејм jihad.gif

Член од
3 октомври 2011
Мислења
53
Поени од реакции
40
А, знаеш ти колку Италијанци, Швајцарци, Французи, Швеѓани има научници, доктори, инжињери и прават најдобри коли, технологија и останато? И Франција пола репрезентација се Црнци, млатат топка, али од друга страна имаат мозок ко на просечен мајмун. Не е фудбал некакво мерило за квалитет т.е. не е никакво.
Абе што ми мешаш научници, инжињери. И никакво мерило за квалитет да не е, само пафтање со топка да е, ете повеќе знаеле да ја пафтаат од другите и стигнале таму кај што се. Дури два гола на една Франција. Ние сме за сеир да тераме? Ние попрво во Европа ќе влеземе отколку со фудбалот да ни тргне.

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Абе што ми мешаш научници, инжињери. И никакво мерило за квалитет да не е, само пафтање со топка да е, ете повеќе знаеле да ја пафтаат од другите и стигнале таму кај што се. Дури два гола на една Франција. Ние сме за сеир да тераме? Ние попрво во Европа ќе влеземе отколку со фудбалот да ни тргне.
Тоа ако Македонија игра фудбал подобро или полошо на Македонија нема ништо подобро да и донесе. Образование и квалитетен кадар МОЖАТ.
Јас убаво мешам, само што ти не можеш да сфатиш.

Тоа што Бехрами или Дидие Дрогба игра подобро фудбал од секој втор рандом Французин или Швајцарец е најмалку битно во светот. т.е. небитно, но новото вештачко срце што етнички Французин го измисли или iPS матични клетки на Јапонецот и те како влијаат и носат добро на светот.

Член од
3 октомври 2011
Мислења
53
Поени од реакции
40
Тоа ако Македонија игра фудбал подобро или полошо на Македонија нема ништо подобро да и донесе. Образование и квалитетен кадар МОЖАТ.
Јас убаво мешам, само што ти не можеш да сфатиш.

Тоа што Бехрами или Дидие Дрогба игра подобро фудбал од секој втор рандом Французин или Швајцарец е најмалку битно во светот. т.е. небитно, но новото вештачко срце што етнички Французин го измисли или iPS матични клетки на Јапонецот и те како влијаат и носат добро на светот.
Јас мислев темава за спорт е.

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Јас мислев темава за спорт е.
Јасно, но јас те учев за најбитните приоритети во животот. Спортот е само забава.и ништо повеќе од тоа. Тоа што денес лепат реклами на дресови и ниско интелегентни фудбалери земаат огромни плати и се во сите новини, а додека рандом научници од коишто ти ги користиш сите работи во куќата едвај некој и да знае. Тие се тие искривени вредности.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Офтопик, овој Еспиноза е многу добар играч.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Астронауте, многу си озбилен бе да го ебам, има озбилни теми и озбилни подфоруми, ова е подфорум фудбал, биди малце кул.

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Само Панчев може да ги спаси овја досадни мечеви.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Најпознатиот играч на сите собирачи на сликички.[DOUBLEPOST=1403303672][/DOUBLEPOST]
Google what banter means mate. Relax.
Истово важеше и за бугаринот кога си постираше за успесите на Бугарската екипа во ЛЕ, со таа разлика што тој никој не навредуваше па пак добиваше хејт реплики.

+1 има Шизофреник од мене.

Инаку викате тапа фудбалов а ??

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
И на Хондурас - Еквадор видовме два гола, во 33 минути. Еј, какво Светско човече. :cuc:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Добар Валенсија, Енер Валенсија

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ма какви Албанци и Швајцарија....види ја Австралија.
Галековиќ, Фрањиќ, Шпирановиќ, Бозаниќ,, Јединак, Видошиќ, Брешиано (мајка му е Хрватица).....7 од 23.
+ Гаврановиќ и Дрмиќ за Швајцарија
+ Шуњиќ за БиХ и Емир Спахиќ (Дубровник) и Менсур Мујџа (Загреб) кои се родени,растени, ги почнале кариерите и мислам дека сеуште со фамилиите живеат во Хрватска.....

Тотална доминација,а мора Самир увезен да игра за Хрватска :tapp:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Eквадор ќе тепаа оваа.

Kajgana Shop

На врв Bottom