СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајде Македонци напред!!!
Гледам има многу навивачи пристигнато, ќе има уште тројца плус од понеделник :vozbud:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Ајде Македонци напред!!!
Гледам има многу навивачи пристигнато, ќе има уште тројца плус од понеделник :vozbud:
да да многу навивачи има, дури и знамињата на чкембари се поставени. Се цени тоа од нив :)

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
Што е работава? Кај мене тон има слика нема:pos2:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе што ако има навијачи кога не му помагаат на репрезентацијата. А плус слушнав од едната страна каде што беа навијачите од скопје ги пцујеа на чкембарите ќе в етепаме ќе ве тепаме.

исто таак го провоцираа тренерот на тунис живкович на кого му пееја мајмуне, мајмуне, па на крај он им го спушти со тоа што не победија со еден гол разлика.

ни дадоја со играч повеќе секој пат гол и дури во последниот напад кога одбранаат можеше подобро да изигра они пак примија гол со играч помалку.

се гледа дека немаме квалитетен тренер. прво полувреме го изненадивме со играта но квалитето на тренерот дојде до израз каде во второт полувреме ја постави играта тунис така што не сопре во нападот а со лесни контри не пунеше.

кире лазаров е само звезда кога игра за друг клуб исто како пандев повеќе греше отколку што помага на репрезентацијата.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Па така е тоа кога повеќето од играчите играат за Вардар и Металург..
И Македонија треба цело време контролки да игра со јаки тимови, а не со тимови од типот на Турција, Естонија, Швајцарија итн...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
има и екипа од Комити дојдени од Аеродром

Да да, се забележа тоа знаме...:helou:

Со Чкембариве не знам што беше...Ако отишле таму да навијаат тогаш нека пеат кога пеат овие од другата страна , а ако отишле семки да јадат не ни морале транспарентот со себе да го земат и да го закачат...

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Да да, се забележа тоа знаме...:helou:

Со Чкембариве не знам што беше...Ако отишле таму да навијаат тогаш нека пеат кога пеат овие од другата страна , а ако отишле семки да јадат не ни морале транспарентот со себе да го земат и да го закачат...
Мислам дека си во право.Дајте му сите по два денари за муабето

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Штета. Не ми се пишува од што ми е мака. Утре ќе напишам нешто. Тоа е... :toe:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Мислам дека си во право.Дајте му сите по два денари за муабето

Чек ,чек... Па неам остаено жиро сметка на која ќе ги уплаќаат парите...:vozbud:

Кој сака може на профил да му пишам за да ми пребаци...2 милиони денари не ми бегаат а на Џо ништо не му останува кога нема аргументи освен да паламуди...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Џабе се коментари, ова ти се вика ајде сите на мочањеееееееееееееееее:kesa:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас заминувам за Хрватска во понеделник и покрај исходот од двете утакмици, бидејќи веќе имам карти.
Не се откажуваме пред време, се е можно!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јас заминувам за Хрватска во понеделник и покрај исходот од двете утакмици, бидејќи веќе имам карти.
Не се откажуваме пред време, се е можно!

Не е се така црно како што изгледа, тоа ти е ради црниот превез... рече џелатот и замавна. :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ништо, да се надеваме на подобар успех во понатамошното натпреварување, многу грешки и од двете страни, но тие имаа повеќе среќа.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Чек ,чек... Па неам остаено жиро сметка на која ќе ги уплаќаат парите...:vozbud:

Кој сака може на профил да му пишам за да ми пребаци...2 милиони денари не ми бегаат а на Џо ништо не му останува кога нема аргументи освен да паламуди...
Какви аргументи човече??За што аргументи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom