СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Баш ме интересира дали ќе има наши таму, барем малку атмосфера да направат каква што само ние знаеме да направиме :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Само зборат не знам 2000 навијачи, али искрено не очекувам појќе од 500.
Дај Боже да има. Вчера Хрвативе ме изненадија, атмосвера театар, а 12 000 публика:toe:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Овие на сител за никаде се. Сите јадат гомна за МТВ ама МТВ се закон.
Ајде да се надеваме на добар старт на светсково
Македонијаааа:vozbud::vozbud::vozbud:.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
sega gledav polska-alzir i salava vo varazdin iskreno ic ne mi se svigja mi lici na sala za hokej......steta so padnavme u varazdin.....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.469
sega gledav polska-alzir i salava vo varazdin iskreno ic ne mi se svigja mi lici na sala za hokej......steta so padnavme u varazdin.....
Iwan салата е супер, идеална е за нас: не е голема, ако наполниме една трибина ќе создадеме супер атмосфера. И внатре е убава, иако надворешно не чини. Знам пошто бев во неа пред месец и нешто, имам ставено слика негде на 3-4 страна од темава. Има идеални услови за ракомет.

Градот исто е супер и не е далеку од Загреб па многу навивачи кои живеат таму ќе можат да патуваат за мечевите.

Ич немај гајле за тоа, одлично е :helou:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Првите 2 утакмици ни се од големо значење, доколку ги победиме денес Тунис а утре Алжир тогаш ке влеземе максимално мотивирано и со голема самодоверба во наредните натпреавари,јас очекувам победа над Тунис,Алжир и Русија и пласман на 3-тата позиција во групата и во вториот круг на натпреварувања,освен овие три селекции секоја друга победа против останатите во групата ке значи голем плус и огромен успех за нашата селекција,со среќа вечерва и очекувам победа па макар и со 1 гол разлика!
Русија? Да не се лажеме малце? Русија е исто така доста јака репрезентација против која ќе мора да ги изиграме сите 60 минути на највисоко ниво без многу падови ако сакаме да се надеваме на победа, останува да видиме момците што ќе покажат на теренот.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Iwan салата е супер, идеална е за нас: не е голема, ако наполниме една трибина ќе создадеме супер атмосфера. И внатре е убава, иако надворешно не чини. Знам пошто бев во неа пред месец и нешто, имам ставено слика негде на 3-4 страна од темава. Има идеални услови за ракомет.

Градот исто е супер и не е далеку од Загреб па многу навивачи кои живеат таму ќе можат да патуваат за мечевите.

Ич немај гајле за тоа, одлично е :helou:
toa sto e mala e super taman barem edna tribina da napolnime,ama nekako ne mi se svigja tribinite so se najdole se dignati i publikata skoro ic ne se gleda epten malce...se gleda kako zid......ama ajde salata i nema vrska da izigraat nasive kako so treba i ako e mozno da se napravi iznenaduvanje i da se pomine vo vtor krug.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хехе, ене македонско знаме во позадина, на спротивната трибина од камерите...Ајде да се надеваме дека ќе славиме вечер, поз!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе каде гледате дајте линк?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
RTL германската ако ја имаш на кабловска, јас таму гледам а за нет немам појма.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Сител денес кои утакмици ќе ги пренесуваат ??
само МАКЕДОНИЈА

а сеа за утакмицата очекувам добра игра од нашите,и победа се разбира,имаме квалитет,имаме еден голем играч како Кире,очекувам најмалку 500 наши навивачи на трибините,и толку се доволни за добра атмосфера :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.469
Ајде уште пола саат... :vozbud:
На мечот меѓу најголемите две европски нации, Русија и Германија, едно чудо Македонски знамиња:oeoeoe:

Убав декор!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Секоја чест за Македонските навивачи,ја тресат салата:vozbud:
Диме таму ли си?

Статус