Iwan салата е супер, идеална е за нас: не е голема, ако наполниме една трибина ќе создадеме супер атмосфера. И внатре е убава, иако надворешно не чини. Знам пошто бев во неа пред месец и нешто, имам ставено слика негде на 3-4 страна од темава. Има идеални услови за ракомет.sega gledav polska-alzir i salava vo varazdin iskreno ic ne mi se svigja mi lici na sala za hokej......steta so padnavme u varazdin.....
Русија? Да не се лажеме малце? Русија е исто така доста јака репрезентација против која ќе мора да ги изиграме сите 60 минути на највисоко ниво без многу падови ако сакаме да се надеваме на победа, останува да видиме момците што ќе покажат на теренот.Првите 2 утакмици ни се од големо значење, доколку ги победиме денес Тунис а утре Алжир тогаш ке влеземе максимално мотивирано и со голема самодоверба во наредните натпреавари,јас очекувам победа над Тунис,Алжир и Русија и пласман на 3-тата позиција во групата и во вториот круг на натпреварувања,освен овие три селекции секоја друга победа против останатите во групата ке значи голем плус и огромен успех за нашата селекција,со среќа вечерва и очекувам победа па макар и со 1 гол разлика!
toa sto e mala e super taman barem edna tribina da napolnime,ama nekako ne mi se svigja tribinite so se najdole se dignati i publikata skoro ic ne se gleda epten malce...se gleda kako zid......ama ajde salata i nema vrska da izigraat nasive kako so treba i ako e mozno da se napravi iznenaduvanje i da se pomine vo vtor krug.Iwan салата е супер, идеална е за нас: не е голема, ако наполниме една трибина ќе создадеме супер атмосфера. И внатре е убава, иако надворешно не чини. Знам пошто бев во неа пред месец и нешто, имам ставено слика негде на 3-4 страна од темава. Има идеални услови за ракомет.
Градот исто е супер и не е далеку од Загреб па многу навивачи кои живеат таму ќе можат да патуваат за мечевите.
Ич немај гајле за тоа, одлично е :helou:
само МАКЕДОНИЈАСител денес кои утакмици ќе ги пренесуваат ??