В
Вори
Гостин
Нас ни одговара да тепа Норвешка,за да на крај Германија има воља да ја тепа Данска.Едитирано од модератор - Џену Грл
ОН:Инаку еве почнува Германија-Норвешка ќе ги згазат Германциве после ремито со Србија
Нас ни одговара да тепа Норвешка,за да на крај Германија има воља да ја тепа Данска.Едитирано од модератор - Џену Грл
ОН:Инаку еве почнува Германија-Норвешка ќе ги згазат Германциве после ремито со Србија
Ги спомнуваат уште од почетокот.Нормално е тоа, кога ниедна странска репрезентација нема публика колку нашата.Само Хрватите се побројни од нашите навивачи таму.Посебно во Вараждин, нашите беа главна атракција тамуДури и на вести ги спомнале мак. навивачи како најдобри
http://vinovo.magnify.net/video/Makedonci-Najbolji-strani-navij
Не треба да чекаме на Германија да ја тепа Данска.Денес е нашата работа што треба да ја средиме.Ако не победиме, Германците не не‘ спасуваат.Нас ни одговара да тепа Норвешка,за да на крај Германија има воља да ја тепа Данска.
Ај ај, да не ја расипуваме темава за џабе. Искрено да ти кажем, ме заболе какво ти е мислењето за Војводи, очигледно ништо не си сфатил од горенапишаното. Чкембари се тие кои цело време провоцираат, со оглед на тоа што беа во најголем број. Ама има некој кој не трпи срања какко нивните, па очигледно му дошло преку глава. И не ни треба од никого жалење, зошто имаме се што ќе посакаме тука, и не сме робови како што мислат повеќето од другите градови. И да не ја расипуваме темата, задржите си го мислењето за себе...Posle ovaa tepackata denes da znaete deka moralot na nasite rakometari ke bide znacitelno padnat....gledam deka ovde nekoj na forumov se palat na tepanjeto pomegi komiti i ckembari i e zadovolen kako ovoj zoki-fa......,zosto komiti ne gi napadnaa ckembari prvite utakmici vo varazdin koga ckembari bea vo pogolem broj i so pojaka ekipa......sega vo zadar dojdoa oste 5 avtobusi od komiti i eden od vojvodi i gi napadnavte.....
razbiram rivalstvo ali mozat da se tepat kolku sakaat vo makedonija,imaat mnogu sansi za toa no ne se obiduvaat,zatoa sto nemate muda....morase li bas denes pred znacitelna vazna utakmica protiv danska...makedonska rabota....kako sto razbrav edni od glavnite vinovnici za tepackata bile toplite braka vojvodi....iskreno imav odlicno mislenje za vas vojvodi,mi bese zal sa vas vo tetovo ,sakav nekogas da ve podrzime,ali po ova denes ne se nadevajte na nisto....uzivajte si so komiti i zaedno odete da ja bodrite makedonija vo polska so grcija,da vidam togas dali ke mavate kako denes...
pozdrav
Чекај малку не ни одговара повеќе да победат Германците? Пошто ние изгубивме од Норвешка а и тие имат 2 бода ако победат ќе имат 4 така да победата на Германија повеќе ни одговара поправи ме каде грешам?12-12 на полувреме. Ајде норвежаниве можат да направат изненадување, да се надеваме