СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Едитирано од модератор - Џену Грл
ОН:Инаку еве почнува Германија-Норвешка ќе ги згазат Германциве после ремито со Србија:)
Нас ни одговара да тепа Норвешка,за да на крај Германија има воља да ја тепа Данска.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Дури и на вести ги спомнале мак. навивачи како најдобри
http://vinovo.magnify.net/video/Makedonci-Najbolji-strani-navij
Ги спомнуваат уште од почетокот.Нормално е тоа, кога ниедна странска репрезентација нема публика колку нашата.Само Хрватите се побројни од нашите навивачи таму.Посебно во Вараждин, нашите беа главна атракција таму:)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Нас ни одговара да тепа Норвешка,за да на крај Германија има воља да ја тепа Данска.
Не треба да чекаме на Германија да ја тепа Данска.Денес е нашата работа што треба да ја средиме.Ако не победиме, Германците не не‘ спасуваат.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
site raboti ni se poklopija ostanuva vecer sam na nas AJDE MOMCIIIIIIIIIIII MOZETE VIE NAJDOBRI STEEEEEEE

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Овој меч е најдобро да заврши нерешено, или пак уште подобро Норвешка да тепа, но се разбира и ние да тепаме денес. Ако не тепаме денес џабе е се. Ајде сепак сум за норвежаните кој тешко дека ќе тепаат, не ми седи дека ќе дојдат до победа со швабеве.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
стварно е страмота ова.. наместо да забрават на сите проблеми мегу себе што ги имат... и заедно да ја бодрат репрезентацијата.... они прават глупости

вечер одаме на победа... само со добра игра и во напад и во одбрана ...

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Тоа е, Македнонски синдром. Мора да направиме некоја глупост.Зашто да бидеме пристојни и цивилизирани. -Европа??? Можеби за едно 35 години.
А за луѓето кои не направија горди што сме Македонци немам зборови. Заслужна е целата репрезентација на чело со Кире. Се надевам вечер на една пожртвувана игра и победа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Posle ovaa tepackata denes da znaete deka moralot na nasite rakometari ke bide znacitelno padnat....gledam deka ovde nekoj na forumov se palat na tepanjeto pomegi komiti i ckembari i e zadovolen kako ovoj zoki-fa......,zosto komiti ne gi napadnaa ckembari prvite utakmici vo varazdin koga ckembari bea vo pogolem broj i so pojaka ekipa......sega vo zadar dojdoa oste 5 avtobusi od komiti i eden od vojvodi i gi napadnavte.....
razbiram rivalstvo ali mozat da se tepat kolku sakaat vo makedonija,imaat mnogu sansi za toa no ne se obiduvaat,zatoa sto nemate muda....morase li bas denes pred znacitelna vazna utakmica protiv danska...makedonska rabota....kako sto razbrav edni od glavnite vinovnici za tepackata bile toplite braka vojvodi....iskreno imav odlicno mislenje za vas vojvodi,mi bese zal sa vas vo tetovo ,sakav nekogas da ve podrzime,ali po ova denes ne se nadevajte na nisto....uzivajte si so komiti i zaedno odete da ja bodrite makedonija vo polska so grcija,da vidam togas dali ke mavate kako denes...
pozdrav
Ај ај, да не ја расипуваме темава за џабе. Искрено да ти кажем, ме заболе какво ти е мислењето за Војводи, очигледно ништо не си сфатил од горенапишаното. Чкембари се тие кои цело време провоцираат, со оглед на тоа што беа во најголем број. Ама има некој кој не трпи срања какко нивните, па очигледно му дошло преку глава. И не ни треба од никого жалење, зошто имаме се што ќе посакаме тука, и не сме робови како што мислат повеќето од другите градови. И да не ја расипуваме темата, задржите си го мислењето за себе...

12-12 на полувреме. Ајде норвежаниве можат да направат изненадување, да се надеваме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека реков готово со меѓусебни навреди, океј? :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
12-12 на полувреме. Ајде норвежаниве можат да направат изненадување, да се надеваме :)
Чекај малку не ни одговара повеќе да победат Германците? Пошто ние изгубивме од Норвешка а и тие имат 2 бода ако победат ќе имат 4 така да победата на Германија повеќе ни одговара поправи ме каде грешам?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да тепа Германија само тоа ни одговара за 2ро или 3то место!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Тепачката е настаната најверојатно поради ретардираност на поединци.

Ако имаат мозок и тие и тие треба да земат да ја смират топката бидејки треба да имаат на ум дека не се отидени таму како комити и чкембари и овчари и лозари, туку дека се отидени како МАКЕДОНЦИ.

Нека се сретнат лидерите на групите и нека се средат малку.

Сепак мислам дека не бил инцидентот до толку голем колку што го прават тоа медиумите. Така да дај не се глупирајте не се тепајте бидејки ви се смеат.
Обединете се и навивајте бидејки...

Како што кажа некој, така вика Игор Џамбазов:

СЕГА МУ Е МАЈКАТА!!!
NOW IS THE MOTHER!!!

Поздрав :salut:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе ни одговара и Норвешка да тепа. Норвешка во последно коло игра со Полска, каде што Полска треба да тепа ако сака да иде понатаму, а ако тепаме ние 2 утакмици (што ни е единствена опција) тогаш секако ќе имаме повеќе бодови од Норвешка. Финтата е да не тепа Германија денеска, зошто ако тепа сигурни се во полуфинале, и во вторник со Данска сигурно ќе играат со втор состав што нас ич не ни одговара. Затоа најдобро да тепа Норвешка денеска.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Дали некој знае каде можам да го најдам надпреварот Македонија - Полска? :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom