СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве што се зборува по северниве форуми за фајтот меѓу Чкембари vs Комити:
Veliki okrshaj izmegju Komiti i Ckembari, gde su batine izeli Ckembari. To se desilo ispred hotela u okolici Zadru
Tko su ti?

Najveci rivali u mak prvenstvo.
makedonski bbb i torcida,samo sto komiti ipak nesto jaci..kao mi u odnosu na tovare
А ова посебно ме бендиса,но нема врска со тепачката:
Crveno-žuta boja nije ispunila jedan dio dvorane, istok, jug ili sjever, oni su bili posvuda! I toliko su glasno, fanatično i fer navijali za svoju malu i ponosnu zemlju i njihove rukometaše da ih je bila milina gledati i slušati! Malo je reći da sam se osjećala ka na finalu državnog prvenstva
...се однесува за нашите навивачи

Abe nasite navivacki grupi se flezeni u filmo, a Hrvatite,Srbite se tepaat megu sebe demek jaki navivaci se a nasata scena e gola voda site go znaete toa ednas mozebi vo 50 godini imame istoriska sansa da gi bodrime nasite, i ajdeeee se tepaat megu sebe da privlecat publicitet koj prostaci gi ima, od tkvite nas ne ne biva, ziveat vo filmot na Delije,Grobari,Torcida,BBB sramota

Иди објасни им. Мислат дека е закон да се испотепаат и да искршат се` околу нив, демек тоа било љубовта кон клубот, што факт е дека се дојдени за репрезентацијата, ама нема врска тоа нели, кога може да се тепаат. За нив простаци се луѓето што навиваат од дома и никогаш немале да сфатат како се навива правилно. Демек.

Епа ви кажав кој бил крив. Не дека сум од Тетово, нема врска тоа, ако биле Војводи криви биле и готово. Кога ќе се вратат и другите ќе ви кажат, јас кажав тоа што ми го кажаа тие што се таму, и јас не сум видел па да тврдим.

ако изгубиме вечер, ке бидат навивачите многу изреволтирани, ке има 100% јако тепање меѓу чкембари и комити.. Вечер ГАЗИМЕЕЕЕ

Значи провокациите почнале од чкембари им викале на Војводи скопски слуги и воџата на војводи(малку му фали)им се турил и се стаиле и другите војводи што се таму,има само еден чкембар повреден и неколку војводи во станица се,а од скопските групи само неколку членови на Комити им се придружиле во тепачката дека Комити и Војводи се сродни навивачки групи

Иди објасни им. Мислат дека е закон да се испотепаат и да искршат се` околу нив, демек тоа било љубовта кон клубот, што факт е дека се дојдени за репрезентацијата, ама нема врска тоа нели, кога може да се тепаат. За нив простаци се луѓето што навиваат од дома и никогаш немале да сфатат како се навива правилно. Демек.

Abe druze na koj ke objasnas site se so pod prosecna intelegencija, ednas odat nadvor od Mk i fraeri demek se tepaat gi imitiraaat Delije i Grobari a ne se ni blisku do niv ni priblizno, ne blisku svetlosni godini se zad niv ama ete malogragjanska rabota

Жива срамота, покажуваат само колкави бараби се, и онака веќе ни е познато тоа.

Под услов Полска наредниов натпревар да го изгуби а ние да ја победиме само Србија ке имаме ли шанси да одиме во наредна фаза?-нека каже некој

Наместо да се среќни што конечно имаме добра репрезентација на светско првенство за која можеме да навиваме, затоа што се игра во држава која е релативно блиску а има и бесплатен превоз за поголемиот дел... Тие ги расчистуваат сметките на штета на државата и на сите оние нормални навивачи кои допатуваа во Вараждин и Задар, во главно на свој трошок.

Една работа треба да ви е јасна на сите: вие сте локални навивачи на локални клубчиња со локални резултати. Никој не ве познава надвор и никому не му е гајле за вашите идиотски пресметки. Расчистувајте си ги сметките дома.

Репрезентацијата ви е единствен блесок, единствено нешто заради кое не мора да се срамиме по светов туку да се гордееме. Без репрезентацијата вие сте никој и ништо, затоа навивајте и не глумете лудило.

Sekoja cest na toa sto odvoile, nema sto tuka nikoj ne kaza nisto loso, ama i jas si gubal glasot ako e za tuka, i jas od se srce navivam od doma so moeto srce sum zaedno so site tie

Оќеј :icon_cool. Почнавте да мешате локални тимови, тоа е надвор од дискусија.

Готово со тепачкиве, завршивме. Продолжете понатаму без `рчки :)

Едитирано од модератор - Џену Грл
ОН:Инаку еве почнува Германија-Норвешка ќе ги згазат Германциве после ремито со Србија:)

Под услов Полска наредниов натпревар да го изгуби а ние да ја победиме само Србија ке имаме ли шанси да одиме во наредна фаза?-нека каже некој

Да, имаме шанси затоа што ја победивме Полска, а може ќе ја победиме и Србија.Не знам само како ќе биде со Норвешка ако победи во сите 3 меча.

Ќе ја среди модераторот темата утре и ќе свика админ во Редакција да си види кои се за бан, ако треба некој да се банира.

Сега одам да си се спремам за ракомет :)

so alfite bre,deca ni trebat dve pobedi za da oime u polufinale,bez ogled na drugite rezultati i tocka,ne prasujte zosto oti ke pocnam da vi naplakam:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom