СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Е како тоа од каде му идејата?
За Левица, Апасиев јавно изјави дека ќе бара враќање на името, ти не си го слушнал тоа или како и другите да се најдеш на работа да прашаш.
За ДПсНЕ се знае дека Северџистан е реалност па и дека и самите си дадоа придонес во раѓањево на копилево.
Автоматски споено мислење:

е шо се лутиш сеа “ебаго“, ја те бранам а ти ме навредуваш, гледаш сите се против тебе, не сакаат северџгани такви се ги знам јас.
Ќе те дупат додека не испуштиш душа, тоа што се декларираш како Северџган уште повеќе ги храни (ја не излегов ја бојкотирав па не сум до толку ... да одговарам на такво забегано прашање!).
Za kurov moze da mi se fatis i ti i tie kako tebe :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Кур ме боли кој и што направил да ти кажам искрено, дали едните или другите :) Друг беше муабетот али небитно :)
Да да, кур ве боли и наеднаш пред избори магично почнавте да се појавувате.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Прашав што пишуваше таму и дали пишуваше Република Македонија
А бе на порничине пишуваше Macedonia/Macedonian, сега e North Macedonia после смена на име :pos:

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.276
Za kurov moze da mi se fatis i ti i tie kako tebe :)
абе ти пеер си бил??? :shok2:
сепак и покрај шо си пеер еве еден пријателски совет, барај од тоа штабоите ваши да ти испратат воредна пратка со лубриканти и мажи(мачкај) се и на газето, а мажи се и на грудите да не те боли душа, знаеш има и такви кои и пеери пердашат, јас не сум таков ама ... ај нека ти е Бог на помош! :zloo:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
абе ти пеер си бил??? :shok2:
сепак и покрај шо си пеер еве еден пријателски совет, барај од тоа штабоите ваши да ти испратат воредна пратка со лубриканти и мажи(мачкај) се и на газето, а мажи се и на грудите да не те боли душа, знаеш има и такви кои и пеери пердашат, јас не сум таков ама ... ај нека ти е Бог на помош! :zloo:
Кој штаб? :) Нели гледаш колку си лимитиран во тоа тиквата? :) Кој и каде спомна партија или штаб? :)

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.276
Кој штаб? :) Нели гледаш колку си лимитиран во тоа тиквата? :) Кој и каде спомна партија или штаб? :)
...реков дека никој не сака северџгани, не ми верваш ама има душа да ти извадат (мислам дека Торбешите лесно минале ама Северџганиве има да го јадат и за нив!)
...сеуште се занесуете дека сте некаква власт, замисли што ќе ви се случива кога ќе започне слободен :uzi: лов на северџгани!

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
...реков дека никој не сака северџгани, не ми верваш ама има душа да ти извадат (мислам дека Торбешите лесно минале ама Северџганиве има да го јадат и за нив!)
...сеуште се занесуете дека сте некаква власт, замисли што ќе ви се случива кога ќе започне слободен :uzi: лов на северџгани!
Греота :pos:

Колку години имаш? 12? :)

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Како ме нападнавте како јас да сум лидер во Левица. Значи легитимно е да има различни ставови. И не сум во тесниот круг во партијата, само гласач со свое мислење и став, јбг.

Како вие од ДПМНЕ сите да сте за враќање на името, или пак вие од СДСМ сите сте за северна. Не сум тука за да убедувам да гласате за Левица. Впрочем, Левица не е партија која форсира убедуање и мачкање очи.

Btw, @Xfireубаво кажа. Вие шо бевте против промената, да си излезевте на референдумот и да си гласавте против. Тогаш работите ќе беа поинакви и ќе немаше ама баш никаква основа прашањето да оди во парламент (не дека имаше основа и со бојкот, но..)

Уште еден доказ дека вашиот Мицко и партиската врхушка се соучесници. Голем камен падна од грбот на ДПМНЕ. Ова со променава им дојде како кец на десетка. :love:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Како ме нападнавте како јас да сум лидер во Левица. Значи легитимно е да има различни ставови. И не сум во тесниот круг во партијата, само гласач со свое мислење и став, јбг.

Како вие од ДПМНЕ сите да сте за враќање на името, или пак вие од СДСМ сите сте за северна. Не сум тука за да убедувам да гласате за Левица. Впрочем, Левица не е партија која форсира убедуање и мачкање очи.

Btw, @Xfireубаво кажа. Вие шо бевте против промената, да си излезевте на референдумот и да си гласавте против. Тогаш работите ќе беа поинакви и ќе немаше ама баш никаква основа прашањето да оди во парламент (не дека имаше основа и со бојкот, но..)

Уште еден доказ дека вашиот Мицко и партиската врхушка се соучесници. Голем камен падна од грбот на ДПМНЕ. Ова со променава им дојде како кец на десетка. :love:
100/100 сум сигурен дека и да имаше изгласување против на референдум СДС ќе го сменеше името. Ќе течеа ние сме "државници", "одговори" и некој слична спин глупост и ќе беше се исто. ВМРО што усра усра ама пак топката ја шутна СДС не дека сега тоа менува нешто...грешката ја направи народот во 2016та веќе.
Левица се шверцува на некој револт не дека ќе може некогаш да биде фактор за одлучување и дека ќе има шанса да го врати името...сега тепа мртов коњ.
И други мали партии се возат во возот во кој е Левица. Воглавно се десни партии.
Сега патриотски и прокумунистичи идеи се продаваат кај народот со некој успех.
Не дека ќе смени нешто Левица...

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.910
Поени од реакции
2.946
100/100 сум сигурен дека и да имаше изгласување против на референдум СДС ќе го сменеше името. Ќе течеа ние сме "државници", "одговори" и некој слична спин глупост и ќе беше се исто. ВМРО што усра усра ама пак топката ја шутна СДС не дека сега тоа менува нешто...грешката ја направи народот во 2016та веќе.
Левица се шверцува на некој револт не дека ќе може некогаш да биде фактор за одлучување и дека ќе има шанса да го врати името...сега тепа мртов коњ.
И други мали партии се возат во возот во кој е Левица. Воглавно се десни партии.
Сега патриотски и прокумунистичи идеи се продаваат кај народот со некој успех.
Не дека ќе смени нешто Левица...
Ke si glasame za patriotski partii

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.394
Ме интересира од овие што тврдат дека сме биле секаде Република Македонија кога последен пат купиле нешто преку интернет, инсталирале било каков софтвер на компјутер (БИЛО КАКОВ) инсталирале оперативен систем. Што пишуваше таму кога бираш држава на достава на производ или држаава кај што го инсталираш било кој софтвер?
а бе греву северџански, не кога последен пат, се уште некаде сме Македонија.
1589268815482.png

Ви ебам софтверот северџански.

Kajgana Shop

На врв Bottom