СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Очекувано, ВМРО-ДПМНЕ најдобро, СДСС ја поништи БЕСА, а ја воздигна Алијанса.
И на европските анкети води ВМРО-ДПМНЕ! FB_IMG_1589203021734.jpg

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.380
Поени од реакции
30.811
Ме интересира од овие што тврдат дека сме биле секаде Република Македонија кога последен пат купиле нешто преку интернет, инсталирале било каков софтвер на компјутер (БИЛО КАКОВ) инсталирале оперативен систем. Што пишуваше таму кога бираш држава на достава на производ или држаава кај што го инсталираш било кој софтвер?
Dali pri zdrav razum probuvas da me ubedis deka Macedonia(FYROM) e poloso od North Macedonia :D

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Dali pri zdrav razum probuvas da me ubedis deka Macedonia(FYROM) e poloso od North Macedonia :D
Прашав што пишуваше таму и дали пишуваше Република Македонија
Автоматски споено мислење:

Гледам, @Xfire не знае да одговори дали Заев е донесен да го промени името, оти на избори загуби од Грујо, па немаше логика да е премиер со изгубени избори, сем некој да го намести со „вратка“ името.

Името на државата е онака како што пишува во Уставот на таа држава. Сега НИКАДЕ не(ма да) пишува Република Македонија, сем сеуште непроменети табли. И на Грција името не и е Грција, туку Хеленик Демократија (така некако), или Елада... Ние знаеме надвор „демократските“ земји како постапуваа, ама со 130 земји комотно можеше да се настапува како РМ, дома на сите документи. Сега НИКАДЕ.
А ти ако бараш изговор дека „грозјето е кисело“...
Џокса, еве тебе како програмер да те прашам каде се произведува Windows, во која држава и што пишуваше кога бираш држава при преинсталација на Windows.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ме интересира од овие што тврдат дека сме биле секаде Република Македонија кога последен пат купиле нешто преку интернет, инсталирале било каков софтвер на компјутер (БИЛО КАКОВ) инсталирале оперативен систем. Што пишуваше таму кога бираш држава на достава на производ или држаава кај што го инсталираш било кој софтвер?
И ти ли гласаше на референдум?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Не се зајбавај бе подобро е ФИРОМ, што подолго тоа подобро: Former Yugoslav Republic of Macedonia и тоа НЕ признаена од сите држави, бомбона.

А да, заборавив 130 + држави не признаа. xD

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.380
Поени од реакции
30.811
Не се зајбавај бе подобро е ФИРОМ, што подолго тоа подобро: Former Yugoslav Republic of Macedonia и тоа НЕ признаена од сите држави, бомбона.

А да, заборавив 130 + држави не признаа. xD
vidi, ako ne znaes, ili ako ti zabranuvaat od stab da go procitas toa pred zagradata ne e moj problem. tvoj e.
zatoa te molam, ne gi prefrluvaj tvoite problemi, vo ovoj slucaj glumenje nepismen na ostanatite tuka.
Fala.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Имаш одговор?
У принцип може секој да ме вика како сака.....гомно нека биде називот и не е битно. Прв момент кога сам ќе се наречеш гомно ти стануваш гомно. Кај ви беше паметот кога ве лажеше онаа црпка? :facepalm:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
vidi, ako ne znaes, ili ako ti zabranuvaat od stab da go procitas toa pred zagradata ne e moj problem. tvoj e.
zatoa te molam, ne gi prefrluvaj tvoite problemi, vo ovoj slucaj glumenje nepismen na ostanatite tuka.
Fala.
Нешто кажав неточно?

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
У принцип може секој да ме вика како сака.....гомно нека биде називот и не е битно. Прв момент кога сам ќе се наречеш гомно ти стануваш гомно. Кај ви беше паметот кога ве лажеше онаа црпка? :facepalm:
Абе човек, ме читаш што те прашувам? Тогаш беше небитно ако пишува, сеа е битно, така? :pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.380
Поени од реакции
30.811
Абе човек, ме читаш што те прашувам? Тогаш беше небитно ако пишува, сеа е битно, така? :pos:
Mene na primer mi e pobitno toa sho 90% od servisiet na internet nemaat ni dostava do ovaa zemja zatoa sho sme dno od site aspekti, ama ok, vazno sea sme North :вонзем:

Нешто кажав неточно?
Vi princip nisto ne kaza, meles slama.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Кај пишувало?
У ЛК што ти пишуваше?
Ах бееее :facepalm:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Vi princip nisto ne kaza, meles slama.
Ајде прочитај уште еднаш па врати се и кажи :)

Кај пишувало?
У ЛК што ти пишуваше?
Ах бееее :facepalm:
Абе неписмен ..

Во која држава го инсталираш софтверот? Како пишува која држава? :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.380
Поени од реакции
30.811
Ајде прочитај уште еднаш па врати се и кажи :)

Абе неписмен ..

Во која држава го инсталираш софтверот? Како пишува која држава? :)
za razlika od doticniot, jas znam da citam i nadvor od zagradite.

Znaci Taivan komotno neka potonat u dnoto na moreto zatoa sho ne gi pisuva na nekoi softveri, eve na primer na SZO, i ne postojat?

olimpiski medal vo mentalna gimnastika, cestito.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
za razlika od doticniot, jas znam da citam i nadvor od zagradite.

Znaci Taivan komotno neka potonat u dnoto na moreto zatoa sho ne gi pisuva na nekoi softveri, eve na primer na SZO, i ne postojat?

olimpiski medal vo mentalna gimnastika, cestito.

Оди провери убаво па кажи. Не туку трескај глупости ебате бот еден. Тајван ..:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom