mickey mouse
Багабонти
- Член од
- 5 септември 2011
- Мислења
- 1.003
- Поени од реакции
- 2.798
Dali pri zdrav razum probuvas da me ubedis deka Macedonia(FYROM) e poloso od North MacedoniaМе интересира од овие што тврдат дека сме биле секаде Република Македонија кога последен пат купиле нешто преку интернет, инсталирале било каков софтвер на компјутер (БИЛО КАКОВ) инсталирале оперативен систем. Што пишуваше таму кога бираш држава на достава на производ или држаава кај што го инсталираш било кој софтвер?
Прашав што пишуваше таму и дали пишуваше Република МакедонијаDali pri zdrav razum probuvas da me ubedis deka Macedonia(FYROM) e poloso od North Macedonia![]()
Џокса, еве тебе како програмер да те прашам каде се произведува Windows, во која држава и што пишуваше кога бираш држава при преинсталација на Windows.Гледам, @Xfire не знае да одговори дали Заев е донесен да го промени името, оти на избори загуби од Грујо, па немаше логика да е премиер со изгубени избори, сем некој да го намести со „вратка“ името.
Автоматски споено мислење:
Името на државата е онака како што пишува во Уставот на таа држава. Сега НИКАДЕ не(ма да) пишува Република Македонија, сем сеуште непроменети табли. И на Грција името не и е Грција, туку Хеленик Демократија (така некако), или Елада... Ние знаеме надвор „демократските“ земји како постапуваа, ама со 130 земји комотно можеше да се настапува како РМ, дома на сите документи. Сега НИКАДЕ.
А ти ако бараш изговор дека „грозјето е кисело“...
И ти ли гласаше на референдум?Ме интересира од овие што тврдат дека сме биле секаде Република Македонија кога последен пат купиле нешто преку интернет, инсталирале било каков софтвер на компјутер (БИЛО КАКОВ) инсталирале оперативен систем. Што пишуваше таму кога бираш држава на достава на производ или држаава кај што го инсталираш било кој софтвер?
Имаш одговор?И ти ли гласаше на референдум?
Не се зајбавај бе подобро е ФИРОМ, што подолго тоа подобро: Former Yugoslav Republic of Macedonia и тоа НЕ признаена од сите држави, бомбона.Dali pri zdrav razum probuvas da me ubedis deka Macedonia(FYROM) e poloso od North Macedonia![]()
vidi, ako ne znaes, ili ako ti zabranuvaat od stab da go procitas toa pred zagradata ne e moj problem. tvoj e.Не се зајбавај бе подобро е ФИРОМ, што подолго тоа подобро: Former Yugoslav Republic of Macedonia и тоа НЕ признаена од сите држави, бомбона.
А да, заборавив 130 + држави не признаа. xD
У принцип може секој да ме вика како сака.....гомно нека биде називот и не е битно. Прв момент кога сам ќе се наречеш гомно ти стануваш гомно. Кај ви беше паметот кога ве лажеше онаа црпка?Имаш одговор?
Нешто кажав неточно?vidi, ako ne znaes, ili ako ti zabranuvaat od stab da go procitas toa pred zagradata ne e moj problem. tvoj e.
zatoa te molam, ne gi prefrluvaj tvoite problemi, vo ovoj slucaj glumenje nepismen na ostanatite tuka.
Fala.
Абе човек, ме читаш што те прашувам? Тогаш беше небитно ако пишува, сеа е битно, така?У принцип може секој да ме вика како сака.....гомно нека биде називот и не е битно. Прв момент кога сам ќе се наречеш гомно ти стануваш гомно. Кај ви беше паметот кога ве лажеше онаа црпка?![]()
Mene na primer mi e pobitno toa sho 90% od servisiet na internet nemaat ni dostava do ovaa zemja zatoa sho sme dno od site aspekti, ama ok, vazno sea sme NorthАбе човек, ме читаш што те прашувам? Тогаш беше небитно ако пишува, сеа е битно, така?![]()
Vi princip nisto ne kaza, meles slama.Нешто кажав неточно?
Кај пишувало?Абе човек, ме читаш што те прашувам? Тогаш беше небитно ако пишува, сеа е битно, така?![]()
Ајде прочитај уште еднаш па врати се и кажиVi princip nisto ne kaza, meles slama.
Абе неписмен ..Кај пишувало?
У ЛК што ти пишуваше?
Ах бееее![]()
za razlika od doticniot, jas znam da citam i nadvor od zagradite.Ајде прочитај уште еднаш па врати се и кажи
Автоматски споено мислење:
Абе неписмен ..
Во која држава го инсталираш софтверот? Како пишува која држава?![]()
za razlika od doticniot, jas znam da citam i nadvor od zagradite.
Znaci Taivan komotno neka potonat u dnoto na moreto zatoa sho ne gi pisuva na nekoi softveri, eve na primer na SZO, i ne postojat?
olimpiski medal vo mentalna gimnastika, cestito.