Родителите по дискотеки ќе ги „ловат“ децата

B

Black Guard

Гостин
Ова нема да биде успешно,најреално осудено е на пропаст,сега мислам дека е касно за превентива можеби во деведесеттите да бевме друго ќе беше а сега ова ќе остане само на хартија.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
А јас мислев дека 1984 на Орвел е застрашувачка...:facepalm:
Како ми се чини, на крај во дискава ќе се журкаат родители и полиција:LOL: .Деца, веднаш престројувајте се и барајте алтернативен начин за забава со време;)

Шала на страна, колку треба да си ментален за да го следиш твоето дете по дискотеки? Уште поментален да ти истекне ваков "проект". Ако некој не го воспитал детето дома, баш во диско ќе го стори тоа?!

Нов слоган на Владата - Следиме, Казнуваме, Малтретираме. Во 100 чекори, 24/7.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
е деца деца....тешко вас

коага ќе излезат старците по дискотеки....вие одма дома...на раат...и кога ќе се врат...одма од врата почнете.....

Што е ова....знаете колку е саат....у која дискотека сте биле...а и со полиција ве враќаат....да не сте се дрогирале....ајде сега марш у кревет....и од утре сте казнети....3 месеци излаз до 9

P

puppete dolly

Гостин
хахаххаха Боже Господе...Па ако сака некој да пие,да се дрогира или да пуши трева можи тоа да го прави и на сред бел ден...

:unsure:
:P

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Озбилна била акцијава...колку што слушнав на вести, почнале во Куманово, па потоа во Штип(n)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Хехехех штипските курвички сеа ќе мора у подруми да се ебат за да не ги видат тато и мама :D

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Исто така беа и во Струмица... срање акција, неможеш да уживаш (не мора со алкохол, дрога и цигари)...

А башка сакав на ДЈ Гоце САФ да одам, но.. :D

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Глупости. И ја сум "дете" 18 години имам, но мојте кога го видоа ова.. неможам да ви го опишам изразот. Тие родители што ќе идат да ги "уловат" нивните најмили, не треба да бараат утеха во полиција, доволно време имале да им објаснат дека алкохолот и дрогата не се утеха за некој проблеми. Сами ако незнаат што им прави синот/ќерката, ондак ни полиција ни ништо нема да им помогне. И ја сум пробал некој ствари, јбг пубертет ама за ова.. жива глупост. А искрено, ретко кој се дрогира внатре во дискотека, така да, ако уопште видат нешто, тоа ќе бидат малолетници што испиле по 3 сечени :P Како што сум бил јас пред 2/3 год :))

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
743
Поени од реакции
684
Незнам што да коментирам, кога го прочитав ова останав со подзината уста со мислата зарем и ова е можно????
Доволно во места каде се точи алкохол да не се пушта малолетник, ако се пушти 100.000 Е казна и 5 години затвор за газдата.
Проблем решен.
Е да де, само што ако газдата е преродбеник стапот ќе го јаде родителот (кој не е) и проблем ресолвед!Кај к*р си го пуштил син ти таму бе?!?
--- надополнето: 29 јули 2012 во 11:34 ---
после оваа акција,следува друга,
полицијата заедно со родителите ќе ги легитимира лицата во автомобилите што ќе се мрдаат-клацкаат,по паркинзита на Водно,Гази баба,Расадник,кај Олимписки базен,Кај салата МЗТ и на други места.
На истисте лица кој ќе бидат ватени на дело - секс без соодветна важечка дозвола,на лице место ќе им изрекува мандатни казни,а на оние начекани во неморални пози дури и кривични пријави.Се очекуват дури и затворски казни за малолетни начекани лица во оваа акција Скопје гори 2012 год.
А доколку бидат фатени лица кои што имаат дозвола а немаат секс владата ќе им го овозможи и тоа без гајле. И онака не ебат како сакаат:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom