AHahahahhahahaМинистерот Тодоров најави дека наскоро ќе започне издавањето на Секс-дозволи, без кои ниеден тинејџер нема да смее да има сексуален однос.
Ваквата мерка е со цел да се спречат сексуaлно-преносливите болести кај најмладата популација.
Дали само одличните ќе можат да дојдат до ова божествено книжуле...? Stay tuned!
Измените кои поминаа во Законот за следење на комуникации... Ќе те следат 24/7 на мобилен, ќе ти упааѓаат у интернет-комуникации, а по примерот на мешаниве контроли, по една патрола со двогледи и антени за далечинско прислушување, скриена зад грмушка ќе виси пред секоја куќа и зграда.AHahahahhahaha
Kako ke doznaat dali imale ili nemale?
Aj devojkive, ke im vovedat zadolzitelen pregled, a maskite?DD
Ne, najseriozno, mnogu me interesira D
Videle deka se doagja od nevospitanite deca od doma, pa resile roditelive da gi vospituvaat kako da gi vospituvaat decataНезнам што да коментирам, кога го прочитав ова останав со подзината уста со мислата зарем и ова е можно????
Доволно во места каде се точи алкохол да не се пушта малолетник, ако се пушти 100.000 Е казна и 5 години затвор за газдата.
Проблем решен.
Ova pomina vo zakon kaj nas??Измените кои поминаа во Законот за следење на комуникации... Ќе те следат 24/7 на мобилен, ќе ти упааѓаат у интернет-комуникации, а по примерот на мешаниве контроли, по една патрола со двогледи и антени за далечинско прислушување, скриена зад грмушка ќе виси пред секоја куќа и зграда.
Полиција блиска до народот!
Толку блиска што ти диши у врат...
Сегде ... јебига ние педофилите ќе го кркаме највеќеДа не има некој информација во кои дискотеки ќе одат родителите од понежниот пол?
Цигари а? Така ги викате сеа?ja i drugarka mi kupivme rodeo meko na par4e i edno pivo i ve4er ke pu6ime cigari i ke pieme u 6kolski valjda nema da ne ulovat